Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

gyurmaradir rajzoláshoz

Hogyan kerüljem el a foltokat a rajzomon?

Ha rendszeresen rajzolsz, akkor bizonyára már veled is előfordult, hogy rajzolás közben foltos lett a lapod, ami esetleg teljesen elcsúfította az alkotásod.

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon az évek alatt kitapasztaltam, hogy mik azok a leggyakrabban előforduló hibák, amelyek ezeket a foltokat okozhatják. Nézzük meg elkerülési módjukat, hogy nálad ez ne forduljon elő.

Tiszta kéz

1. Először is nagyon fontos, hogy rajzolás előtt moss kezet, hogy ne legyen koszos, ragacsos, zsíros, mert maszatossá teszi a rajzlapodat, ami leggyakrabban már csak árnyékolásnál válik láthatóvá.

Megfelelő radír

2. Érdemes jó radírt választani, ugyanis egyes radírok zsírfoltot hagyhatnak. Ez szintén akkor válik láthatóvá, amikor elkezded árnyékolni a rajzodat, s ott éktelenkedhet a radírfolt. Nagyon kellemetlen tud lenni.

Tipp: A rajztanfolyamon a gyurmaradír használatát javaslom a felesleges vonalak eltávolításához, mert az egészen biztos nem fog foltot hagyni.

Bár néha több ideig tart kiradírozni, de megéri.

Ha halványan rajzolsz (ez szintén ajánlott), akkor könnyedén fog menni ezzel is.

Védő lap használata

3. Rajzolás közben a kezed alá (ahol éppen nem rajzolsz) tegyél egy tiszta lapot, hogy megóvd a rajzlapot a beszennyeződéstől, illetve a már elkészült rajzrészleteket az elmaszatolódástól.

tegyél lapot a kezed alá rajzolás közben

Ellenségünk: az ujjlenyomatos rajz

4. Ha mégis ujjlenyomatos lett a rajzlapod, akkor is van megoldás! 🙂 Azt a részt alaposan radírozd vissza GYURMARADÍR-ral! Nagyon fontos, hogy gyurmaradírt használj, mert az nem zsíros.

Fontos, hogy ne csak a felső grafitréteget radírozd vissza, hanem a lapon lévő zsírfoltot is fel kell szedned a radírral.

Ha jól csináltad, akkor teljesen el fog tűnni a folt, ha rárajzolsz. Persze vannak olyan foltok, amikkel nem lehet elbánni.

Hátrányból előny – légy kreatív!

5. Utóbbi esetben érdemes kreatívnak lenni. Például a múlt alkalommal az egyik jobb agyféltekés rajztanfolyamon részt vevő lánynak kiradírozhatatlan folt lett a portréján, pont az arc közepén.

Szerencsére nagyon bozontos haja volt az általa választott portrénak, így néhány tincset rárajzoltunk a pofijára, mint ha épp odafújta volna a szél. 🙂

De például Béla az éppen most megrendelésre készülő képére ráfröccsent a befőtt. Tiszta piros foltos végig a félig elkészült A2-es rajz.

Erre ő nagyon kreatívan kitalálta, hogy oda kukorica szemeket fog színezni, mintha épp most esnének bele a vízbe! Nagyon jól néz ki és nagyon ötletes.

sérült rajz javítása

Így kell a hátrányból előnyt csinálni! 🙂 Szóval ne keseredj el, ha valami sérülés éri a papírodat, rajzodat, hanem találd ki, hogy hogyan tudod a hátrányt előnnyé fordítani!

Ha veled is történt már ilyen, akkor írd meg nekünk az info@muveszhaz.com címre, hogy hogyan tudtad a hátrányt előnnyé fordítani! Várjuk leveled! 🙂

Legközelebb újabb tippekkel jelentkezünk! 🙂

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!

Kapcsolódó oldalak:

Grafit –a szürke 50 árnyalata – 1. rész
Grafit –a szürke 50 árnyalata – 2. rész
A rajzszén titkai
Pasztellkréta –út a színek világába
Radírok –a fényvarázslók
Rajzlap –felejtsd el a nyomtatópapírt I.
Rajzlap –felejtsd el a nyomtatópapírt II.
A 3 dimenziós rajzolás leleplezése!