Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

SZÉKESFEHÉRVÁR – Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor – 🎁 3 AJÁNDÉKKAL! 🎁

Nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Székesfehérváron 9-13 éveseknek

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

 • Gyermeked szeret rajzolni?
 • Szeretne még ügyesebb lenni?
 • Szeretnéd, ha a szünidőben  jó kezekben lennefejlődne és még közben szuperul is érezné magát?

↓ Olvass tovább! ↓

“Ez volt életem legjobb tábora. Nagyon köszönöm az új tudást, és az új barátokat. Ezt a tábort még sok-sok gyereknek ajánlom. Gondolom a rajztanárom is örülni fog neki.” A. Fruzsina

Miről szól a nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Székesfehérváron?

A székesfehérvári rajztáborra egy olyan 9 éves tapasztalaton alapuló tematikát dolgoztunk ki, ami kifejezett 9-13 évesekre lett szabva.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, ami biztos alapot ad számára, hogy óriási sikere legyen.

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

↓ Olvass tovább! ↓

Az oktatás menete a Jobb agyféltekés rajztáborban Székesfehérváron:

Fokozatosság:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

Megerősítés:

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

“Amikor idejöttem, 10-ből 4 volt a teljesítményem, most 10-ből 9.” Gillányi Zsombor

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban Székeshehérváron?

✅ Ellenőrző rajzok:

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

✅ Lehull a lepel az arányos rajzolás titkáról:

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

✅ Az alkotás, amitől elöszőr esik le csemetéd álla:

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

✅ Az árnyékolás trükkjei:

Következő lépésben a Jobb agyféltekés rajztáborban meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

“Olyan technikákat tanultam, amiekről még nem is hallottam és mindent úgy tudtam lerajzolni, hogy még nekem is tetszett és nagyon jól éreztem magamat ebben a sok tudással és barátokkal járó táborban.” Nagy Lara

✅ Jöjjön hát az izgalmas gyakorlat:

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

✅ A portré rajzolás titkai:

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. A Jobb agyféltekés rajztábor ezen részén olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza mellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

✅  Extra, ami máshol nincs:

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

“Nagyon jó volt a tábor, mer még én is meglepődtem, hogy mennyit fejlődtem. A tábor előtt azt hittem, hogy soha sem fogok tudni szépen rajzolni, de rájöttem, hogy mindig lehet fejlődni.” Kruzics Szonja

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Székesfehérváron?

✅  Valódi megfigyelés trükkjei:
Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a székesfehérvári Jobb agyféltekés rajztáborban a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a rajztábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is? Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

✅  Koncentráció magasabb fokon:
Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

✅  Kézügyesség új dimenziója:
A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

✅ Kreativitás kibontakoztatása:
A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

↓ Olvass tovább! ↓

“Kedves Művészhàz!
A 11 éves lányom most vett részt a kezdő és haladó rajztanfolyamon. Nagyon jól érezte magát, s további kurzusokon szeretne majd részt venni.
A legfontosabb eredménye, hogy erősödött az önbizalma, büszke magàra, ami eddig nem volt jellemző.
Köszönöm szépen Önöknek, hogy ez megadatott!! 🙏”  Kadlott Zsuzsa

Mit ad még gyermeked részére a székesfehérvári Jobb agyféltekés rajztábor?

✅ Óriási sikerélményt

“Nagyon sokat fejlődtem. Nagyon jó volt a tanár, és amikor első napon rajzoltunk egy fejet, akkor még nem annyira sikerült, de utolsó napon olyan szépet rajzoltam, hogy majdnem elájultam.” Major Petra

✅ Önbizalom növekedést
✅ Megerősítést

“Most érzem az erőt!” Kinga

✅ Új barátokat
✅ Életre szóló kalandot
✅ Egy telefon/számítógép mentes hobbit, amivel csak fejlődik

 

“Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Az első kérdésem az volt, hogy 5 nap alatt 100%-os szépség és technika javulás lesz? Biztos voltam benne, hogy javulni fogok rajzból, de nem ennyire. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek. Köszönöm Kriszti, Kata, Bea, Andi!” Pirigyi Tamás

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

↓ Olvass tovább! ↓

Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek – Korosztályra szabva:

A Művészházban figyelünk arra, hogy a Jobb agyféltekés rajztáborban kifejezetten gyermeked nyelvén, az őt érdeklő témákat dolgozzuk fel játékosan.

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Szeretnék még jönni.” Sánta Boglárka

Az oktatók a székesfehérvári Jobb agyféltekés rajztáborban:

Az oktatók elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

A Jobb agyféltekés rajztáborunkban is elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.” Mihály Kinga

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Székesfehérváron?

✅ Olyan 9-13 éves gyerekek részére, aki
✅ szeret rajzolni
✅ szeretné fejleszteni a rajztudását
✅ nem szeret rajzolni, mert nincs sikerélménye benne

“Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem rajzolni a sok sikerélmény miatt, amit a tábornak köszönhetek és a nagyon kedves oktatómnak.” Berkes Dóra

✅ sikerélményre vágyik
✅ jófej tanároktól szeretne tanulni, akik az ő nyelvét beszélik
✅ klassz tábort keres, ahol felhőtlen kikapcsolódás várja, és új barátokat is szerezhet

Miért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?

 • Mert óriási sikerélménye lesz
 • Mert szuper jól fogja érezni magát
 • Mert hatalmasat fog fejlődni
 • Mert gyerekbarát oktatókkal várjuk
 • Mert egy hét telefon, laptop, számítógép mentes kaland vár rá
 • Mert mi nem csak tudást, de élményt is biztosítunk számára.

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

↓ Olvass tovább! ↓

Így érzik magukat nálunk a gyerekek a Jobb agyféltekés rajztáborban:

“Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”

“4 nap alatt többet fejődtem, mint az elmúlt 4 évben. Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat, a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam.” E. Janka Ágnes

Ezt gondolják a szülők a Jobb agyféltekés rajztáborunkról:

“Művészház amit ad a gyermekeinknek, csodálatos és minden elképzelést felülmúl, fantasztikus környezettel, jó megközelítessel… (remek oktatók, elképesztő szakmai tudással, pihenők, játszótér minden nap a tábor idején, csodás hangulat a nap folyamán! 😍
Nem utolsó sorban Kata és Csaba kedvessége, segítőkészsége fantasztikus és említésre méltó 😊!!! Mindenre szinte azonnal készségesen válaszolnak, rengeteg segítséget adva ezzel a szülőknek! Én Boldog vagyok, hogy Őket választottam, gyermekem nyári tábor helyszínéül😊😁!

Én mint felnőtt is szívesen választanám házimunka helyett a Művészházat 😁!
Légy bátor szülő és a gyermeked visszajelzése lesz a legszívmelengetőbb érzés!!! Nem szeret rajzolni??? Művészházban tutira imádni fogja!!!

Máté saját szavaival élve: ” Anya, köszönöm, hogy beírattál a rajztáborba”

Kell ennél több(természetesen a minden napi széles mosollyal párosítva)???  Nekem nem!

Lamos Mónika”

“Az iskolában is sikere volt, bemutathatta, hogy mivel töltötte a hétvégét, megcsodálták a rajzait, elmesélte a tanult technikákat, és ettől, ha lehet, még több energiát kapott. Úgy mesélte el otthon az iskolai bemutatóját, mint valami nagyon különleges csodát. (…)

Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket. Azonban most valahogy máshogy tanul.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejében.” Annamária (anyuka)

“Kedves Szülők!

Mint édesanya és mint pedagógus, tudom azt, hogy a mostani generációt nem foglalkoztat más, mint a tablet, számítógép, telefon…
Fiam (Máté 9) tipikus példája ennek a generációnak, és bár szeret rajzolni, de a huga miatt (21hós) sajnos nem nagyon tud, így nekünk nagyon jól jött ez a tábor lehetőség, mert itt ki tud teljesedni, és végre nem csak buszoktat, járműveket rajzol, hanem csodálatos állatokat, portrékat, több technikával!
Én csak azt javaslom, Ti mint szülők néha merjetek ráerőltetni a gyerekeitekre dolgokat, elfoglaltságokat, tevékenyésgeket…mert máskülömben, ha mindig a gyerek kérése, makacssága…kerülne előtérbe, akkor sosem fogjátok megtudni, milyen fantasztikus dolgokra képesek a gyermekeitek!”

Lamos Mónika

 

“Én most Kedves szülőtársaimhoz szólnék, akik ha csak egy kicsit is, de eljátszottak a gondolattal, hogy gyermeküket beíratják a Művészház egy tanfolyamára, esetleg táborába!
Kisfiam(Máté 9éves)
Szerettem volna neki nyárra olyan elfoglaltságot, ami leköti és fejlődik általa! Rátaláltam a művészházra, ahol csudijó tanfolyam,- tábor témákkal találtam szembe magam, hogy nem is igazan tudtam dönteni elsőre, de mivel fiam még nem volt egy tanfolyamon sem így nem volt kérdés a kezdő tábort vettük célba, beírattam, úgy hogy Ő nem akart menni 🤔😟.
Máté haragudott rám emiatt, főképp mikor megmondtam neki a következő héten a színes táborba is befizettem 🤣!
Az arcára volt írva minden egészen 2019. július 15-én a kezdés napjáig. Reggel nagy duzzogva bevittem, és úgy hagytam ott 8:50kor.
Hazafelé egész úton reménykedtem benne, hogy kedvet kap és mikor megyek érte mosolyogva mondja majd, hogy “anya, nagyon jó ez a tábor”!
Így is lett🤗!”

Lamos Mónika

“Nagyon jó ez a tábor, nagyon kedvesek a tanárok, és szép is a terem.” Pásztor Máté

Játék

A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet, de az ebéd utáni játék is.

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a Jobb agyféltekés rajztábor Székesfehérváron

A Jobb agyféltekés rajztáborba semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

“Nagyon tetszett ez a tanfolyam, nagyon sokat tanultam és örültem, hogy ilyen profi tárgyakkal rajzolhattam.” Darvas Linett

“Sokkal ügyesebb lettem, mint voltam. A papírceruzát nem is ismertem, de most már használni is tudom. Árnyékolásban nem voltam a legjobb. Nem hittem, hogy ennyit fejlődhetek. “A végtelenbe és tovább!!” Orosz Petra

Mettől meddig tarta a Jobb agyféltekés rajztábor Székesfehérvár?

A táborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára. Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

“Az első napon még egy kicsit izgultam, de utána már nem. Nagyon vártam már hogy mit csinálunk. A nap végén már alig vártam, hogy holnap jöhesek. Nagyon jó volt!” Mattes Droina

Tudok e beszélni gyermekemmel, vagy a szervezőkkel a tábor alatt?

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben. Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

A tábor végén hoz majd haza gyermekem saját készítésű alkotást?

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez?

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.

 

Milyen kedvezményeket kérhetsz a táborra?

 • testvérkedvezmény – 10% testvérenként
 • ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként

A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni.

Miért érdemes most regisztrálni a Jobb agyféltekés rajztáborba Székesfehérváron?

🎁  3 PLUSZ AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ – Július 15-ig!

 

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

EXTRÁK:

🎁 Ajándék 1. – RAJZFELSZERELÉS

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

🎁 Ajándék 2. – KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Mindezen felül meglepünk egy 10%-os ajándékkártyával is, amelyet az Artwebshop online művészellátóban tudsz felhasználni korlátlanul! 🙂

🎁 Ajándék 3. – MEGLEPETÉSEK A TÁBOR ALATT

A Jobb agyféltekés rajztábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

Jelentkezz most!

100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

✅ Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
✅ A jelentkezés visszaigazolásával egy időben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
✅ 
Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
✅ 
Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
✅ A tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.