kreatív Füst rajzolás workshop

Gyújtsd be kreativitásod pár doboz gyufa áráért!

nap
óra
perc
másodperc

Több van benned

Online Akvarell Festés: Állat csodák egy ecsetből

Milyen amikor mesél az ecset? Pont olyan, mint amikor gyermeked kezébe fogja az ecsetet és megelevenedik története a papíron.

Minden gyermek kreatív és csodás belső világ lakozik benne, amit szívesen vet papírra. Főleg, ha vannak hozzá eszközei és alkotási kudarcai nem szegik kedvét.

Segíts gyermekednek, hogy megalkothassa belső világát, miközben fejlődik finommotorikája, kreativitása és megfigyelése.

Rended meg most, hogy gyermekednek ne legyen kudarc a festés és alkotás!

Mi az akvarell festés, vagy más néven a vízfestés?

Már az óvodában használta gyermeked ezt a fantasztikus eszközt, a vízfestéket. A baj csak annyi, hogy kevesen ismerik a valódi technikáját, hogyan lesz a papíron csoda kép.

Az akvarell, vagy vízfestés a festés egy fajtája, ahol a festéket nagyon hígan viszik fel a száraz, vagy előre benedvesített papírra, amelyen vagy kontúrokat töltenek ki vele, vagy szabadon festenek.

Az akvarell, vagy más néven vízfesték egyrészt könnyen kezelhető, mert vízzel hígítható, azonban sok nehézséget is okozhat, ha nem ismeri csemetéd a törvényeit és használati módjait.

Az országban egyedülállóan megalkottuk kifejezetten gyerekek részére speciális akvarell festés online tanfolyamunkat, hogy miközben csemetéd jól érzi magát és fejlődik olyan ecsetkezelési technikákat tanuljon, amivel belső világát könnyedén papírra tudja majd vetni.

gyakorlatias feladatokat úgy állítottuk össze, hogy érdekes gyerekeknek szóló állatvilágon keresztül ismerhesse meg az egyszerű, könnyen követhető akvarell festési technikákat.

Néhány részlet az Akvarell Festés: Állat csodák egy ecsetből tanfolyamból?

✅  Milyen akvarell festékek vannak? Melyiket válaszd gyermekednek?
✅ Milyen papírra induljon az alkotás?
✅Kell e rögzíteni az akvarell papírt és hogyan?
✅Milyen ecsettel fessen gyermeked?
✅Titkos trükkök, amik egyedivé varázsolják csemetéd alkotását
✅  Festési technikák, amiket mindenképpen ismernie kell
✅Mit tegyen, ha látszólag elrontotta a festményt? Hogyan lehet javítani?
✅Papagáj festés
✅Pillangó festés
✅Gepárd festés

Miért válaszd gyermekednek az Akvarell Festés: Állat csodák egy ecsetből tanfolyamot?

✅  Az online tanfolyam a Művészházban lejárat nélküli, azaz a videókhoz gyermeked korlátlanul mindig hozzáfér akár évek múlva is
✅   A videókat kényelmesen otthonról nézheti, azokat bármikor megállíthatja, újraindíthatja, így nem tud lemaradni
✅  Saját tempóban tud haladni, ha kell akárhányszor újranézheti
✅  A feladatokat egyszerre tudja az oktatóval csinálni és így minden mozdulat be van neki mutatva, nem neki kell kitalálnia. Neki csak az oktatót kell követnie.
✅  Jó minőségű videókon tanulhat
✅  Korlátlan számban ismételheti a leckéket, így tudása, gyakorlata mindig magasabb szintre lép
✅  A világ bármely részéről elérheti a leckéket

Jelentkezz most!

Miért érdemes most regisztrálnod a rajztanfolyamra?

Szeretnénk, hogy gyermeked otthon is kreatívan tudjon kikapcsolódni, miközben fejlődik. Az ONLINE Akvarell Festés Program keretében most garantáltan kellemes énidőnek adhatja át magát, ugyanakkor élvezheti a Művészház adta törődést, kedvességet és legfőképpen tudást, amelyet élő tanfolyamainkon adunk át számára.

Nálunk a Művészházban fontos, hogy lépésről-lépésre, fokozatosan sajátítsa el a technikát. Előszőr a könnyű részekkel kezdünk, majd fokozatosan haladunk a nehezebb technikák felé. Így észrevétlenül sajátítja el a trükköket. Nem kell félnie, hogy nem fog sikerülni. Úgy építettük fel a tanfolyamot, hogy bárki képes legyen azt megcsinálni.

Ráadásul igazodva a gyerekek igényeihez rövid blokkokra osztottuk a programot, hogy könnyen abba lehessen hagyni, ha csak napi rövidebb időt tud rászánni. Azonban, ha kedve tartja, akkor akár egész nap is haladhat a videókon.

Miután minden alapot és haladóbb technikai tudást elsajátított, akkor összesen 3  képen keresztül begyakorolhatja az oktatóval azokat.

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni, eszközért rohangálni?

Kérd élménycsomaggal

Gyakran ismételt kérdések az Onlie Akvarell Festés Gyerekeknek Programról:

Nem. A tanfolyamot úgy alkottuk meg, hogy akár előképzettség nélkül is el tudja végezni. Azonban érdemes előtte megcsinálnia a Jobb agyféltekés Rajz I. tanfolyamot, mert az arányos rajzolást ott fogja elsajátítani.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

A tanfolyam elején bemutatjuk, hogy milyen eszközökre van szükség, azonban van lehetőséged az online tanfolyamhoz egy komplett rajzcsomagot is rendelni, ami nem csak minden szükséges eszközt tartalmaz, de az összes  elkészítendő képet és kiegészítő segédanyagot is.

Érdeklődési köréhez igazodva a tanfolyamon látványos állatokat fogunk gyermekeddel festeni. Elkészítünk egy papagájt, pillangót, gepárdot.

Nem. Az online Akvarell Festés: Állat csodák egy ecsetből tanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiétek. Bármikor megállíthatjátok, újraindíthatjátok és folytathatjátok.

Nincs. A tanfolyam internet segítségével a világ bármely részéről elvégezhető.

Jelentkezés menete

Válaszd ki

Rendeld meg – fizesd ki

Bontsd ki a csomagot

Lépj be

Alkoss

Garancia

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

Akvarell Festés Online
Program Gyerekeknek

34 990 Ft
  • Online Akvarell Festés Program Gyerekeknek

RENDELD MEG MOST!

Len ne maradj erről a tanfolyamról eszgözcsomaggal!

Akvarell Festés Online
Program Gyerekeknek

44 420 Ft
  • Online Akvarell Festés Program Gyerekeknek
  • Eszközcsomag

ONLINE Akvarell festés: Állat csodák egy ecsetből

Eszközcsomag nélkül, Eszközcsomaggal

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 34.990 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés