Több van benned

Online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam

Szeretnénk, hogy gyermeked otthon is kreatívan tudjon kikapcsolódni, miközben fejlődik. Az ONLINE Színes Ceruzás Program keretében most garantáltan kellemes énidőnek adhatja át magát, ugyanakkor élvezheti a Művészház adta törődést, kedvességet és legfőképpen tudást, amelyet élő tanfolyamainkon adunk át számára.

A program során nem csupán képek elkészítését nézheti végig. A célunk, hogy magát a technikát sajátítsa el, hogy utána képes legyen magától tetszés szerint bármilyen képet megrajzolni.

Igazodva a gyerekek igényeihez rövid blokkokra osztottuk a tanfolyamot, hogy könnyen abba lehessen hagyni, ha csak napi rövidebb időt tud rászánni. Azonban, ha kedve tartja, akkor akár egész nap is haladhat a videókon.

A hogyan használd videók után két színes állat elkészítésén át gyakorolhatja be a technikákat, hogy utána rajzain alkalmazza.

↓ Nézz bele az online színes ceruzás ranfolyamba↓

Akár -83%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Miről szól az Online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam gyerekeknek?

A tanfolyamon játékosan megismerkedik gyermeked a színekkel és hogy tudatos használatukkal milyen egyedi hatásokat tud létrehozni.

Majd megtanul különféle technikákkal különféle felületeket létrehozni a papíron. Vége a simán egységesre kiszínezett képeknek, mert innentől izgalmas, látványos hatásokat tud létrehozni, amitől rajza igazán részletgazdaggá, látványossá válik.

Végül pedig lépésről-lépésre rajzolunk meg együtt színes ceruzás képeket, hogy teljesen elsajátítsa a kép felépítésének a lépéseit az elejétől a végéig.

Egy rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekes bevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével ismeri meg csemetéd a színes ceruzás rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit. 

Számunkra fontos, hogy tanulás közben jól érezze magát és szórakozva fejlődjön, így ennek megfelelően alakítottuk ki az online jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, közel 10 éves tapasztalatunk alapján kifejezetten 9-13 éves gyermeked részére.

Mit fejleszt a Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam?

A videótanfolyamon nem csak lépésről-lépéről megtanulja a színes rajzolás legfontosabb és elengedhetetlen alapjait, de rengeteget fejlődik majd a megfigyelése, finommotorikája, koncentrációja és ceruza kezelése is.

A tanfolyamon megtanul olyan apró részleteket is észrevenni, amit más tanfolyamok során nem. Megtanulja, hogy képes legyen észrevenni, hogy a piros bizony néha nem is piros, hanem van benne kék és zöld is, stb.

Miért jó ez számra? Megfigyelési képességének ilyen mértékű változása miatt más szemmel néz rá a környezetére, az sokkal gazdagabb lesz számára. A suliban is nagy hasznát veszi az órákon például a szövegértésnél, és szülői visszajelzések alapján a matek feladatoknál is.

0
VIDEÓ

Mit tartalmaz az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam?

✅ Ismerkedés a rajzeszközökkel
✅Mit csinálj, ha elbizonytalanodsz rajzolás közben?
✅Amit a színekről tudnod kell játékosan
✅Csodák, amiket létre tudsz hozni, ha ismered a színeket
✅ A piros valójában nem is piros? Láss többet a világból
✅ Trükkök, amik különlegessé varázsolják a rajzod
✅Hogyan használd a radírokat a színes ceruzás rajzban
✅Hibák, amiket ne kövess el a színes ceruzás rajzolásban
✅Lépj ki a keretből, szárnyalj a fantáziád szárnyán
✅Extra hatások létrehozása a színes alkotásban
✅Hogyan változtasd meg a képet saját kedvedre
✅ A színes ceruzás kép elkészítésének lépései
✅ Alkossunk együtt: kép készítése lépésről lépésre

EXTRA:

✅ Extra színes cerzás rajz készítés lépésről-lépésre
✅ Gyakorló feladatok gyűjteménye

Mi az előnye a online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyamnak?


✅
  a tanfolyami videókat korlátlan ideig és korlátlan számban nézheti meg gyermeked
✅ saját időbeosztásban végezheti akkor, amikor csak szeretné: akár iskola után, akár hétvégén, akár tanítási szünetben
✅  kényelmesen, otthonról tanulhatja meg a technikákat, nem kell utaznotok, készülődnötök
✅  a tanfolyam nincs időkorláthoz kötve, örökös hozzáférés van hozzá
✅  akárhányszor meg lehet ismételni
✅  a világ bármely részéről hozzáférhető
✅  extra kiegészítő feladatok vannak hozzá, amely az élő tanfolyamban az időkorlát miatt nem férnek bele

Mit figyeltek meg a szülők a rajztanfolyam után?

Gyakran ismételt kérdések:

A színes ceruzás online rajztanfolyam sikeres elvégzéséhez ajánlott az online vagy élő Jobb agyféltekés gyermek Rajz I. tanfolyam. Ebben tanulja meg gyermeked az alapokat, amikkel el tudja készíteni az arányos körvonalakat.

Az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam témája a színezés, így az arányos rajzolást a korábbi tanfolyamon: a Rajz I-en tanulhatja meg. 

Az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam videóit egy honlapon tudjátok majd megnézni a saját időbeosztásototokban korlátlan ideig.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

Az online tanfolyamot is épp oly nagy gondoskodással hoztuk létre, mint az élő tanfolyamunkat, hogy gyermeked a lehető legtöbb tudást szerezze és élvezetes legyen a tanulás. Az online tanfolyam előnye, hogy több feladat elvégzésére van lehetőség, azonban az élő tanfolyamon a tanár közvetlen segítsége és a diáktársak bátorító interakciói miatt ajánljuk.

Mindenképpen. Nem csak azért, mert újraismételheti a korábban tanultakat, feleleveníteheti és újragyakorolhatja őket, de korlátlan ideig újra és újraélheti a tanfolyami élményeket. Valamint és talán ez a legfontosabb: az online tanfolyamba sok gyakoroló feladatot és olyan tippeket, trükköket tettünk bele, ami idő hiányába az élőbe nem fér bele.

A tanfolyam elején bemutatjuk, hogy milyen rajzeszközökre van szükség, azonban van lehetőséged az online tanfolyamhoz egy komplett rajzcsomagot is rendelni, ami nem csak minden szükséges rajzeszközt tartalmaz, de az összes feladatlapot, rajzolandó képet és kiegészítő segédanyagot is.

Érdeklődési köréhez igazodva a tanfolyamon főként állatokat fogunk a gyermekeddel rajzolni.

Nem. Az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiétek. Bármikor megállítható, újraindítható és folytatható.

Online Színes Ceruzás
Rajztanfolyam
Gyerekeknek

19 540 Ft
  • Online Színes Ceruzás Rajztanfolyam 32 videója
  • Korlátlan hozzáférés
  • Extra rajz készítése lépésről-lépésre
  • Gyakorló Feladatok

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

ONLINE Kreatív Színes Ceruzás Tanfolyam

Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam, Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam + RAJZCSOMAG

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

19.540 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés