Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

MISKOLC – Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor

Nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Miskolcon 9-13 éveseknek:

 • Gyermeked szeret rajzolni?
 • Szeretne még ügyesebb lenni?
 • Szeretnéd, ha a szünidőben  jó kezekben lennefejlődne és még közben szuperul is érezné magát?

🎁  3+1 AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ

“Ez volt életem legjobb tábora. Nagyon köszönöm az új tudást, és az új barátokat. Ezt a tábort még sok-sok gyereknek ajánlom. Gondolom a rajztanárom is örülni fog neki.”

Miről szól a nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Miskolcon?

A miskolci rajztáborra egy olyan 9 éves tapasztalaton alapuló tematikát dolgoztunk ki, ami kifejezett 9-13 évesekre lett szabva.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, ami biztos alapot ad számára, hogy óriási sikere legyen.

🎁  3+1 AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ

Az oktatás menete a Jobb agyféltekés rajztáborban Miskolcon:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban Miskolcon?

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

Következő lépésben a Jobb agyféltekés rajztáborban meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. A Jobb agyféltekés rajztábor ezen részén olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza mellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

🎁  3+1 AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ

Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Miskolcon?

Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a miskolci Jobb agyféltekés rajztáborban a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a rajztábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is? Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

Mit ad még gyermeked részére a miskolci Jobb agyféltekés rajztábor?

🎁  3+1 AJÁNDÉKKAL! 🎁
AKCIÓ

Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek - Korosztályra szabva:

A Művészházban figyelünk arra, hogy a Jobb agyféltekés rajztáborban kifejezetten gyermeked nyelvén, az őt érdeklő témákat dolgozzuk fel játékosan.

Az oktatók a miskolci Jobb agyféltekés rajztáborban:

Az oktatók elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

A Jobb agyféltekés rajztáborunkban is elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Miskolcon?

Miért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?

 • Mert óriási sikerélménye lesz
 • Mert szuper jól fogja érezni magát
 • Mert hatalmasat fog fejlődni
 • Mert gyerekbarát oktatókkal várjuk
 • Mert egy hét telefon, laptop, számítógép mentes kaland vár rá
 • Mert mi nem csak tudást, de élményt is biztosítunk számára.

Így érzik magukat nálunk a gyerekek a Jobb agyféltekés rajztáborban:

Ezt gondolják a szülők a Jobb agyféltekés rajztáborunkról:

A Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Miskolcon helyszíne:

A rajztábor a Soltész Nagy Kálmán utcában lesz.

Gyakran ismételt kérdések:

A Jobb agyféltekés rajztáborba semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

A táborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára. Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben. Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

 

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.

Milyen kedvezményeket kérhetsz a táborra?

 • testvérkedvezmény – 10% testvérenként
 • ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként

A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni.

Milyen hosszú a Jobb agyféltekés rajztábor Miskolcon?

A Jobb agyféltekés rajztábor 5 napos. Az ötödik napon a táborokban extra anyagként egy egyedi tematikájú állat rajzolós tanfolyamot kap gyermeked. Vagyis valójában egy tanfolyamban átélheti a Jobb agyféltekés rajztábor élményét, megkapja az Állat rajzolós tanfolyamot és ajándékként a fent említett online színes ceruzás tanfolyamot is.

Az öt napos tábor esetén egész héten biztosítva van csemetéd elhelyezése és nem kell külön gondoskodnod a pénteki napról.

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

Milyen EXTRÁKKAL lepünk meg téged és gyermeked:

MEGLEPETÉS 1.

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

MEGLEPETÉS 2.

A rajztábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

MEGLEPETÉS 3.

Meglepünk még benneteket két 10%-os ajándékkártyával is, amelyet két művészellátó boltban is fel tudtok használni korlátlan számban! 

MEGLEPETÉS 4.

Ajándék online “Hogyan rajzoljunk tigrist?” színes ceruzás tanfolyam 9 990 Ft értékben.