Barion Pixel
pontmandala1

INGYENES Pontmandala workshop

Már csak eddig tudsz regisztrálni:

nap
óra
perc
mp

INGYENES
Pontmandala workshop!

Több van benned

Önbizalom Növelő, Kreatív Jobb Agyféltekés Rajztábor 2023

Megfigyelést, koncentrációt növelő, kreatív rajzábor 9-13 éveseknek.

Akkor foglald le a helyét még most!

Most 5+1 ajándékkal!

Így érezték korábbi rajztáborainkban magukat a gyerkőcök:

A Művészház Jobb agyféltekés rajztáborában gyermeked:

Fejleszti
őt

Suliban gyakran lehet probléma, hogy figyelmetlen a gyerek, nem tud sokáig koncentrálni, csúnyán ír.

A tábor feladatai úgy lettek összeállítva, hogy amellett, hogy megtanul szépen rajzolni nagy mértékben és főként játékosan fejleszti a térlátását, megfigyelését és koncentrációját.

Tartalmas táborban vesz részt

Az első naptól kezdve lépésről-lépésre újabb technikákat tanul gyermeked.

Fontos számunkra, hogy ne csak az idejét töltse, hanem fejlődjön is. A kifejezetten gyerekekre szabott feladatokkal játékosan juttatjuk őt el az élethű rajzokig.

Növeli
önbizalmát

Oktatási módszerünk alapja, hogy bíztassuk és megerősítsük saját képességeiben.

A feladatok fokozatosan épülnek egymásra, így számára észrevétlenül jut el oda, hogy olyan rajz születik a kezei között, amit soha nem gondolt volna magáról.

Tapasztalt oktatók
várják

Táborainkba sok éves tapasztalattal rendelkező oktatink várnak benneteket sok szeretettel.

Mi nem dolgozunk animátorokkal.

Barátságos, közvetlen légkör veszi körül

Nálunk elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát. 

Oktatóink építő kommunikációval vezetik gyermeked a sikerélény felé.

Akár -83%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

A 3 titok, amitől gyermeked szárnyra kap:

Fokozatosság

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

Megerősítés

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

Sikerélmény

A Művészházban a rajztábor anyagát úgy építettük fel, hogy gyermeked fokozatosan sajátítsa el a rajztechnikákat az alapoktól. Így minden egyes rajz után sikerélmménye van és végén ez úgy áll össze egy komplett portré elkészítéséig, hogy szinte észre se veszi a fokozódó rajzolási nehézségeket.

Halljuk, hogy élték meg mindezt a gyerkőcök:

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. Olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza amellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

Miben fejlődik gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

Megfigyelésben

Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a tábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is?

Koncentrációban

Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

Kézügyességben

A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

A feladatok javítják a szépírását, az egészben (gestalt) való gondolkodását, megfigyelési képességet.

Kreativitásban

A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

Lorin anyukájának tapasztalata a tanfolyam után:

Mit ad még gyermeked részére a Jobb agyféltekés rajztábor?

Sikerélményt

Önbizalmat

Megerősítést

Új barátokat

Telefonmentes kikapcsolódást

Kitűnjön a társaitól

Milyen oktatók segítik gyermeked?

A Művészház rajztáboraiban sok éves tapasztalattal rendelkező, barátságos oktatók várják gyermeked.

Elsődleges céljuk, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

Fontos számunkra a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

De nézzük, hogy látják ezt a gyerekek:

Hol és mikor lesz a tábor?

Hol lesz a tábor?

Az idén két helyszínnel készültünk számotokra:

  • Budapesten: VI. kerület Révai utca 14. 
  • Miskolcon: Kis-Hunyad u. 1.

Mikor indulnak a táborok?

A tábor időpontjait és még szabad helyek számát az oldal alján látod.

Ha most regisztrálsz, akkor 5+1 különleges AJÁNDÉKKAL lepjük meg gyermeked

1. Ajándék:

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

Ajándék értéke: 5 000 Ft

2. Ajándék:

A rajztábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

Ajándék értéke kb.: 1 000 Ft

3. Ajándék:

A tábor végeztével ajándékba kapjátok a Online Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyamot, ahol a tábor végeztével is ismételni tudjátok a tanultakat és a plusz gyakorló feladatokkal tovább mélyíthetitek a tudást.

Ajándék értéke: 27 320 Ft

4. Ajándék:

Az előző ajándék mellé még hozzátesszük a Portré Rajzolás Gyerekeknek online programot is, hogy akár otthon is tovább fejlődhessen csemetéd. A plusz gyakorló feladatokkal pedig még gyorsabban fejlődhet.

Ajándék értéke: 27 990 Ft

5. Ajándék:

A rajztáborotok mellé ajándékba kaptok két művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak gyermeked eszközei, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Ajándék értéke: felbecsülhetetlen

+1 Ráadás:

Szülőkönnyítő felügyelet

Bár a foglalkozások 9:00-16:00-ig tartanak.

Mi 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk gyermekedre, hogy megkönnyítsük a munkahelyre való beérést.

Ajándék értéke: 10 000 Ft

Ajándékok értéke összesen: 71 310 Ft

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a tábor?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked!

Az Önbizalom Növelő, Kreatív Rajztábor

A tábor teljes díja: 89 300 Ft lenne.

Amihez még +5 ajándékkal is meglepünk:

1. AJÁNDÉK:

Rajzcsomag

Értéke: 5 000 Ft

2. AJÁNDÉK:

Meglepetés ajándékok

Értéke: 1000 Ft

3. AJÁNDÉK:

Online Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam gyakorló feladatokkal

Értéke: 27 320 Ft

4. AJÁNDÉK:

Portré Rajzolás Gyerekeknek online program

Értéke: 27 990 Ft

5. AJÁNDÉK:

Kedvezmény két művészellátóba

Felbecsülhetetlen

A csomag teljes díja így: 160 610 Ft lenne

DE!

Mivel a küldetésünk: 
Minél több gyermeknek megmutatni a rajzoláson keresztül, hogy sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról

így most egy EXTRA MEGLEPETÉSÜNK VAN SZÁMODRA.

A tábor teljes díja az ajándékokkal együtt most 69 870 Ft

Milyen élmények várnak gyermekedre?

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor?

Játék és jutalmak, amik gyermekedre várnak:

Természetesen a jól megérdemelt munkáért jár a jutalom. 🙂

A Művészházban az elvégzett feladatok után jutalomszívecskét kap gyermeked, amit ajándékokra válthat be.

Jelentkezz MOST!

Miért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?

Visszajelzések szülőktől:

Gyakran ismételt kérdések:

A LEGJOBB PROGRAM A SZÜNETRE!

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

A Jobb agyféltekés rajztáborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

Szülőkönnyítű felügyeletünkkel gyerekedre azonban igény esetén már 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk. 🙂

A rajztábor ideje alatt van lehetőség otthonról is hozni magatokkal ebédet, vagy reggelente étlapról is lehet rendelni.

A rajztábor díja az étkezést nem tartalmazza.

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára.

Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben.

Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

 

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.

Tanfolyam helyszíne

1065, 1065, Budapest Révay u. 14., 3525 Miskolc, 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1., A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest, Budapest Révay u. 14., Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Kis-Hunyad u. 1., Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok

Választott időpont

2020-11-28, 2020-12-19, 2021-04-01, 2021-06-21, 2021-06-28, 2021-07-01, 2021-07-05, 2021-07-12, 2021-07-19, 2021-07-26, 2021-08-02, 2021-08-09, 2021-08-16, 2021-08-23, 2021-10-23, 2022-07-04, 2022-07-11, 2022-07-18, 2022-07-25, 2022-08-01, 2022-08-15, 2023-06-26, 2023-07-03, 2023-07-04, 2023-07-10, 2023-07-24, 2023-08-07, 2024-07-01, Ajándékkártya

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

89.300 Ft 69.870 Ft

Foglald le a helyed most!