Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Önbizalom Növelő, Kreatív Jobb Agyféltekés Rajztábor 2024

Így érezték korábbi rajztáborainkban magukat a gyerkőcök:

A Művészház Jobb agyféltekés rajztáborában gyermeked:

Fejleszti
őt

Suliban gyakran lehet probléma, hogy figyelmetlen a gyerek, nem tud sokáig koncentrálni, csúnyán ír.

A tábor feladatai úgy lettek összeállítva, hogy amellett, hogy megtanul szépen rajzolni nagy mértékben és főként játékosan fejleszti a térlátását, megfigyelését és koncentrációját.

Tartalmas táborban vesz részt

Az első naptól kezdve lépésről-lépésre újabb technikákat tanul gyermeked.

Fontos számunkra, hogy ne csak az idejét töltse, hanem fejlődjön is. A kifejezetten gyerekekre szabott feladatokkal játékosan juttatjuk őt el az élethű rajzokig.

Növeli
önbizalmát

Oktatási módszerünk alapja, hogy bíztassuk és megerősítsük saját képességeiben.

A feladatok fokozatosan épülnek egymásra, így számára észrevétlenül jut el oda, hogy olyan rajz születik a kezei között, amit soha nem gondolt volna magáról.

Tapasztalt oktatók
várják

Táborainkba sok éves tapasztalattal rendelkező oktatink várnak benneteket sok szeretettel.

Mi nem dolgozunk animátorokkal.

Barátságos, közvetlen légkör veszi körül

Nálunk elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát. 

Oktatóink építő kommunikációval vezetik gyermeked a sikerélény felé.

A 3 titok, amitől gyermeked szárnyra kap:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

A Művészházban a rajztábor anyagát úgy építettük fel, hogy gyermeked fokozatosan sajátítsa el a rajztechnikákat az alapoktól. Így minden egyes rajz után sikerélmménye van és végén ez úgy áll össze egy komplett portré elkészítéséig, hogy szinte észre se veszi a fokozódó rajzolási nehézségeket.

Halljuk, hogy élték meg mindezt a gyerkőcök:

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. Olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza amellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

Nézz be a táborba!

Miben fejlődik gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a tábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is?

Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

A feladatok javítják a szépírását, az egészben (gestalt) való gondolkodását, megfigyelési képességet.

A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

Kézügyességben

Lorin anyukájának tapasztalata a tanfolyam után:

Mit ad még gyermeked részére a Jobb agyféltekés rajztábor?

Milyen oktatók segítik gyermeked?

A Művészház rajztáboraiban sok éves tapasztalattal rendelkező, barátságos oktatók várják gyermeked.

Elsődleges céljuk, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

Fontos számunkra a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

De nézzük, hogy látják ezt a gyerekek:

Hol és mikor lesz a tábor?

Hol lesz a tábor?

Sok szeretettel várunk benneteket is Budapest szívében közel a Deák Ferenc térhez a Révay utcában.

Mikor indulnak a táborok?

A tábor időpontjait és még szabad helyek számát az oldal alján látod.

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a tábor?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked!

A fejlesztő, önbizalom növelő, kreatív rajztáborban

A tábor teljes díja: 89300 Ft helyett:

Most csak 74570 Ft

Amihez még az alábbi 5 ajándékkal is meglepünk 61 810 Ft értékben:

1. AJÁNDÉK:

Rajzcsomag

Értéke: 5 000 Ft

2. AJÁNDÉK:

Meglepetés ajándékok

Értéke: 1 500 Ft

3. AJÁNDÉK:

Online Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam gyakorló feladatokkal

Értéke: 27 320 Ft

4. AJÁNDÉK:

Portré Rajzolás Gyerekeknek online program

Értéke: 27 990 Ft

5. AJÁNDÉK:

Kedvezmény két művészellátóba

Meghatározhatatlan

Milyen élmények várnak gyermekedre?

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor?

Játék és jutalmak, amik gyermekedre várnak:

Természetesen a jól megérdemelt munkáért jár a jutalom. 🙂

A Művészházban az elvégzett feladatok után jutalomszívecskét kap gyermeked, amit ajándékokra válthat be.

Jelentkezz MOST!

Miért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?

Visszajelzések szülőktől:

Gyakran ismételt kérdések:

A LEGJOBB PROGRAM A SZÜNETRE!

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

A Jobb agyféltekés rajztáborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

Szülőkönnyítű felügyeletünkkel gyerekedre azonban igény esetén már 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk. 🙂

A rajztábor díja az étkezést nem tartalmazza.

Az otthonról hozott ételt az oktató segít gyermekednek megmelegíteni.

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára.

Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben.

Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

 

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.

Érdemes a telefont otthon hagyni, hogy gyermeked minél inkább az alkotásnak adhassa át magát és a szünetekben minél több kapcsolatot építhessen társaival.

Tanfolyam helyszíne

1065, 1065, Budapest Révay u. 14., 3525 Miskolc, 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1., A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest, Budapest Révay u. 14., Debrecen, Eger, Gödöllő, Győr, Kecskemét, Kis-Hunyad u. 1., Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok

Választott időpont

2020-11-28, 2020-12-19, 2021-04-01, 2021-06-21, 2021-06-28, 2021-07-01, 2021-07-05, 2021-07-12, 2021-07-19, 2021-07-26, 2021-08-02, 2021-08-09, 2021-08-16, 2021-08-23, 2021-10-23, 2022-07-04, 2022-07-11, 2022-07-18, 2022-07-25, 2022-08-01, 2022-08-15, 2023-06-26, 2023-07-03, 2023-07-04, 2023-07-10, 2023-07-24, 2023-08-07, 2024-06-24, 2024-07-01, 2024-07-08, 2024-07-15, 2024-08-12, Ajándékkártya

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

89.300 Ft From: 74.570 Ft

Foglald le a helyed most!