Több van benned

Kezdő – Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 2023

RENDELD MEG MOST EARLY BIRD AKCIÓVAL!

NYÁRI RAJZTÁBOR 9-13 éveseknek:

  • Gyermeked szeret rajzolni?
  • Szeretne még ügyesebb lenni?
  • Szeretnéd, ha a szünidőben  jó kezekben lenne, fejlődne és még közben szuperul is érezné magát?

Sikerélmény, Önbizalom növelés kreatívan

Kreatív élmények a rajztáborból:

Akár -83%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Miről szól a szünidei Jobb agyféltekés rajztábor?

Fejlődés és Sikerélmény szórakozva

 

Ha gyermekednek egy igazán tartalmas tábort keresel, ahol a mellett, hogy jól érzi magát és új barátokat szerez még fejlődik is, akkor tökéletes helyen jársz.

A Művészház Jobb agyféltekés rajztábora egy  12 éves tapasztalaton alapuló tematika kifejezetten 9-13 évesekre szabva.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, hogy óriási sikere legyen.

Amitől csemetéd szárnyakat kap a táborban:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

A Művészházban a rajztábor anyagát úgy építettük fel, hogy gyermeked fokozatosan sajátítsa el a rajztechnikákat az alapoktól. Így minden egyes rajz után sikerélmménye van és végén ez úgy áll össze egy komplett portré elkészítéséig, hogy szinte észre se veszi a fokozódó rajzolási nehézségeket.

Gyerekszáj:

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. Olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza amellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

Válassz időpontot és foglald le gyermeked helyét most

Milyen élmények várnak gyermekedre?

Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor?

Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a tábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is?

Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

Mit ad még gyermeked részére a Jobb agyféltekés rajztábor?

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor?

GYEREKSZÁJ:

Milyen oktatók segítik gyermeked?

A Művészház rajztáboraiban sok éves tapasztalattal rendelkező, barátságos oktatók várják gyermeked.

Elsődleges céljuk, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

Elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Szeretnék még jönni.”
Sánta Boglárka

Játék és jutalmak, amik gyermekedre várnak:

Természetesen a jól megérdemelt munkáért jár a jutalom. 🙂

A Művészházban az elvégzett feladatok után jutalomszívecskét kap gyermeked, amit ajándékokra válthat be.

Jelentkezz MOST!

Szülőkönnyítő felügyelet. Hogy könnyebben beérj dolgozni:

Bár a foglalkozások 9:00-16:00-ig tartanak.

Mi 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk gyermekedre, hogy megkönnyítsük a munkahelyre való beérést.

Jelentkezz MOST!

Miért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?

Visszajelzések szülőktől:

Az alkotás mellett a játék és fontos szerepet kap!

A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet.  

A közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel ebéd után és kettőig ott játszunk.

Itt a főszerep a játéké, mozgásé, ismerkedésé.

A LEGJOBB PROGRAM A SZÜNETRE!

Gyakran ismételt kérdések:

A LEGJOBB PROGRAM A SZÜNETRE!

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

A Jobb agyféltekés rajztáborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

Szülőkönnyítű felügyeletünkkel gyerekedre azonban igény esetén már 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk. 🙂

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára.

Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben.

Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

 

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.

Miért érdemes most regisztrálnod?

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBOR

Helyeket csak korlátozott számban tudunk bizotsítani

Válassz időpontot és foglald le gyermeked helyét most

Milyen EXTRÁKKAL lepünk meg téged és gyermeked:

MEGLEPETÉS 1.

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

MEGLEPETÉS 2.

A rajztábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

MEGLEPETÉS 3.

Meglepünk még benneteket két 10%-os ajándékkártyával is, amelyet két művészellátó boltban is fel tudtok használni korlátlan számban! 

MEGLEPETÉS 4.

Szülőkönnyítő felügyelettel segítünk, hogy könnyebb legyen a szervezés és jobban be tudj érni a munkahelyedre.

Garancia

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, vagy megismételheti azt.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Milyen kedvezményeket kérhetsz a táborra?

 

  • testvérkedvezmény – 10% testvérenként
  • ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként

A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni. A kedvezmény a tábor teljes árából vonódik le.

Jelentkezz most!

Tanfolyam helyszíne

1065, 1065, Budapest Révay u. 14., 3525 Miskolc, 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1., A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest, Budapest Révay u. 14., Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Kis-Hunyad u. 1., Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok

Választott időpont

2020-11-28, 2020-12-19, 2021-04-01, 2021-06-21, 2021-06-28, 2021-07-01, 2021-07-05, 2021-07-12, 2021-07-19, 2021-07-26, 2021-08-02, 2021-08-09, 2021-08-16, 2021-08-23, 2021-10-23, 2022-07-04, 2022-07-11, 2022-07-18, 2022-07-25, 2022-08-01, 2022-08-15, 2023-06-26, 2023-07-03, 2023-07-04, 2023-07-10, 2023-07-24, 2023-08-07, Ajándékkártya

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

103.000 Ft 69.870 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés