Barion Pixel

Az “Agyféltekéid Összehangolása a Mindennapokban” modul célja, hogy könnyen alkalmazható, napi szinten végezhető gyakorlatokkal támogassa az agyféltekék összehangolását.

Ezek a feladatok segítenek a figyelem és koncentráció javításában, valamint a kreativitás és motoros készségek fejlesztésében.

A modul különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnék hatékonyabban kezelni a mindennapi kihívásokat, legyen szó tanulásról, munkáról vagy stresszkezelésről.

A Csuklómozgásos modul célja, hogy javítsa a kéz és csukló mozgékonyságát, valamint az agyféltekék közötti koordinációt.

A különböző gyakorlatok segítenek erősíteni a csukló izmait és javítani a finommotoros készségeket.

Ez a modul különösen hasznos a figyelem és koncentráció fejlesztésében, ami alapvető a mindennapi tevékenységek és a tanulás során.

Az Ujj Ügyesítő modul célja, hogy fejlessze az ujjak mozgékonyságát és ügyességét.

A feladatok segítségével javul az ujjak finommotoros készsége, ami elengedhetetlen a precíz mozdulatok végrehajtásához.

A modul feladatai fokozzák a koncentrációt és a kéz-szem koordinációt, amelyek kritikusak mind az iskolai, mind a szakmai életben.

A Kézfej – Ujj Mozgató modul különféle gyakorlatokat kínál, amelyek célja a kézfej és az ujjak mozgékonyságának és koordinációjának fejlesztése.

Ezek a gyakorlatok erősítik a kéz izmait, javítják a finommotoros készségeket és a szem-kéz koordinációt.

A modulban található feladatok növelik a koncentrációt és a figyelmet, ami elősegíti a hatékonyabb tanulást és munkavégzést.

A Figyelemtorna modul hét különféle típusfeladatot tartalmaz, amelyek célja a figyelem és megfigyelés fejlesztése.

A játékos feladatok segítenek javítani a koncentrációt és a részletekre való odafigyelést.

Ez a modul különösen hasznos a tanulási folyamat során, mivel növeli a kognitív képességeket és a memóriát, ezáltal hozzájárulva a jobb tanulmányi eredményekhez.

 

A Kétkezes Rajzoló modul olyan gyakorlatokat kínál, amelyek során két kézzel egyszerre kell rajzolni.

Ezek a feladatok segítenek az agyféltekék összehangolásában, valamint a figyelem és a koncentráció fejlesztésében.

A modul célja, hogy javítsa a kreatív és logikai gondolkodást, valamint a finommotoros készségeket.

A szimmetrikus és különböző minták rajzolása elősegíti a szem-kéz koordinációt és a koncentrációt.

 

Doszpod Kata vagyok, a Művészház alapítója. Az elmúlt 14 évben szenvedélyesen foglalkoztam a jobb agyféltekés rajztanfolyamokkal, és örömmel mondhatom, hogy több mint 30 000 résztvevőnek segítettem felfedezni a kreativitás új dimenzióit országszerte. Az agyféltekék megdolgoztatása szerves része az életemnek és látva a résztvevők fejlődését, tudom, hogy ez a munka mennyire fontos.

Tanfolyamaink sikerét az ezer számra érkező ajánlások is jól mutatják, amelyek résztvevőink elégedettségét és a program hatékonyságát igazolják. Ezek az ajánlások nemcsak a módszer sikerességét bizonyítják, hanem azt az örömöt is, amit a kreativitás újraéledése hoz.

Bár a mindennapi életben főként a bal agyféltekénket használjuk, hiszem, hogy a jobb agyfélteke fejlesztése is elengedhetetlen a teljes agyi potenciál kihasználásához. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozom az Agyfélteke Összehangoló Programot, amely kifejezetten mindkét agyfélteke egyidejű megdolgoztatására törekszik. Célom, hogy a résztvevők számára még teljesebb élményt és segítséget nyújtsak a figyelem, koncentráció, kreativitás és kognitív készségek fejlesztésében.

Gyerekeknek szóló agyfélteke összehangoló programjainkat már sok százan megvették és szép sikereket értek el velük. Az új programunkkal remélem, hogy még több ember számára nyújthatunk segítséget és inspirációt a mindennapi életben való sikeres helytállásban.

Bízom benne, hogy te is csatlakozol hozzánk és megtapasztalod az agyféltekéid összehangolásának csodálatos előnyeit!

1. BÓNUSZ

Ebben a bónusz feladatban különféle ábrákat készíthetsz egy olyan technikával, amely nem a logikus, bal agyféltekés gondolkodást használja, hanem a vonalak ívére koncentrálva segít jelentéstartalom nélkül alkotni. Tökéletes kikapcsolódás és egyben kiváló gyakorlat kreativitásod fejlesztésére.

Értéke: 2 000Ft

2. BÓNUSZ

Ismerj meg egy rajztanári titkot az 1900-as évek közepéről! Ez a technika nemcsak kikapcsolja az elmét, hanem segít az arányérzék fejlesztésében is. Az egyszerű, mégis hatékony módszer révén könnyedén rajzolhatsz arányos és precíz képeket, miközben élvezed a rajzolás nyugtató hatását. Tapasztald meg a művészet időtlen szépségét és fejleszd rajzkészségeidet ezzel a klasszikus módszerrel.

Értéke: 2 000 Ft

3. BÓNUSZ

Ebben a bónuszban megtanulhatod, hogyan készíts arányos rajzokat négy hatékony technika segítségével. Ez a program részletesen bemutatja azokat a trükköket és módszereket, amelyekkel pontosan és magabiztosan rajzolhatsz, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó vagy. A tanfolyam végére könnyedén elkerülheted a gyakori hibákat, és minden rajzod élethű és arányos lesz.

Értéke: 19 990 Ft

4. BÓNUSZ

Az online tanfolyamod mellé ajándékba kapsz három művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Értéke: Meghatározhatatlan

Bónuszok értéke összesen: 23 990 Ft

Agyfélteke
Összehangoló

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal, akkor csak 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY-GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy a számodra megfelelő lépésekben haladhass. Ez biztosítja számotokra a sikerélményt. 

A program elvégzéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükség. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy könnyedén elvégezhesd, fokozatosan haladva a programon.

Az Agyfélteke Összehangoló program több, mint 200 feladatból áll. Fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig. A programon való haladás sebessége rajtad múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani. Azonban a több, mint 200 feladat bőven biztosít elég gyakorlási lehetőséget. Valamint a feladatokat érdemes időről időre újra elvégezni, hogy még főbbet fejlődhess. Sőt, egy-egy feladatot érdemes napi szinten beépíteni a legjobb haladás érdekében.

A programot elsősorban felnőtteknek készítettem, de 10 éves kortól már sikerrel elvégezhetőek a feladatok.

Természetesen. Nagyban színesítheted vele az iskolai programod.

A feladatokhoz papír, két íróeszköz, egy kis labda szükséges.

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod.

Igen. Mivel a feladatokhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így bármikor belevághatsz. Akár 10-20 perc is elegendő egy-egy alkalom során. Semmi kötöttséged nincs, de érdemes naponta, pár naponta, vagy hetente egyszer legalább foglalkoznod vele.

A program lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz.

Nem. Jelentkezéseddel saját felhasználásra szólnak a feladatok, esetleg az egy háztartásban élők és tanítványaid használhatják.

Rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és szakmai felkészüléssel készítettük a programot, így bízunk benne, hogy valóban segítség lesz számotokra. Azonban, ha mégsem így éreznéd, akkor csak szólj és visszafizetjük a program díját.