Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

Kata – bemutatkozás

Egy tábla, ami megváltoztatta az életem!

Van egy álmom. Van egy küldetésünk, amiért 10 éve nap, mint nap felkelünk és teszünk a Művészház Csapatával.

Hisszük, hogy az alkotás kreatív energiákkal töltik fel a hozzánk érkezőket.

Tudjuk, hogy megerősítéssel és a hogyanok megfelelő átadásával olyan alkotások jönnek ki a kezeid közül, amit soha nem gondoltál volna magadról.

S hogy hova vezet mindez?

A kezeid közül kikerülő egyre szebb alkotások megerősítenek, büszkeséggel töltenek el és hitet adnak, hogy Te is képes vagy és Te is meg tudod csinálni legyen bármi a kitőzött célod!

Íme pár kép a Művészházban jártak alkotásaiból.

A rögös kezdetek:

Gyerekként imádtam rajzolni, alkotni, rengeteget festettem és jártam különféle művészeti oktatásra. Az volt a célom, hogy a kreativitásomból éljek meg!

 

"A művészetből nem lehet megélni." - azt mondják......

Csak aztán, mikor a pályaválasztásra került a sor………, az apukám megmondta: “Művészi pályára nem megyünk, mert abból ugye nem lehet megélni!”

Mit akar egy apa a lányának? Hogy sikeres élete legyen! Így közgazdász lettem!

Nos a számok világát nem annyira kedveltem, mint az alkotást és a festészetet! Gondolhatod… Mégis jó kislány lévén csináltam, amit kellett.

2008-ban azt éreztem, hogy nagyon nem vagyok a helyemen és nem azt csinálom, amit kellene. Nem voltam boldog. Így hoztam egy radikális döntés!

Otthagytam a munkámat. Otthagytam a pasimat és elindult egy útkeresés, hogy vajon ki vagyok én?

Az útkeresés

Nos, nem jött olyan gyorsan a válasz, mint szerettem volna. Hónapokon keresztül kerestem önmagam.  Tanfolyam tanfolyam hátán. Egyszer csak hallottam a Jobb agyféltekés rajzolásról és tudtam, hogy EZ AZ!!!!, amit kerestem.

Elmentem a tanfolyamra és imádtam!!!! Rehabilitálódott bennem mind az a cél, ami gyerekkoromban bennem volt. Ott rögtön a tanfolyamon eldöntöttem, hogy EZT FOGOM CSINÁLNI!

Gőzöm nem volt, hogy hogyan, csak azt tudtam, hogy EZ AZ!

A megvalósult álom

S amint láthatod: Sikerült! A Művészház 2010 óta létezik és már több tízezer embernek adtuk át az alkotás örömét!

Szeretném hát Neked is megmutatni, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád és képes vagy megvalósítani a vágyaid és álmaid!

S amint láthatod: Sikerült! A Művészház 2010 óta létezik és már több tízezer embernek adtuk át az alkotás örömét!

Szeretném hát Neked is megmutatni, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád és képes vagy megvalósítani a vágyaid és álmaid!

Gyere el hozzánk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra és pár nap alatt megláthatod, hogy olyan dolgot vagy képes alkotni, amit soha nem gondoltál volna magadról. Ez óriási önbizalom növelő és új kapukat nyitó lehetőség. S ráadásul, ha az élet egyik területén kompetensebbé válsz, akkor az élet más területein is kompetensebb leszel!

Várlak hát sok szeretettel Téged is! 🙂

Doszpod Kata
Művészház Alapító