Több van benned

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Kikapcsoló és feltöltő, kreatív 3 nap!

Ismerd meg, mire vagy képes valójában!

↓ Nálunk járt az RTL Klub ↓

Akár -83%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

✅    … régen szerettél rajzolni
✅    … végre kikapcsolódnál
✅    … jó lenne feltöltődni  
✅    … régóta érdekel, hogy vajon képes vagy e a pálcikaembernél többre
✅    … új hobbit szeretnél
✅   … szívesen lerajzolnád szerelmed, gyermekeid
✅    … sikerélményre vágysz
✅     … nagyobb önbizalom kell
✅    … szívesen kreatívoskodsz
✅     … egyedül hozzá se mernél nyúlni egy portrérajzhoz
✅   … a gyerekek már elég nagyok, hogy végre magadra is gondolj és azt csináld, amit szeretsz

Így segítek neked

10 év tapasztalata alapján összeállítottam Neked egy olyan egyszerű és könnyen követhető, azonnal alkalmazható tanfolyamot, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni!

A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség. Egy teljesen átlagos látással és egy teljesen átlagos kézügyességgel sikerrel tudod elvégezni.

 

Könnyű alkalmazhatóság

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és instant sikerélményt hoznak az életedbe.

Ez tényleg a rajzolás lényege. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és szokatlan megoldás nélkül. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam segítségével végre képes leszel olyan rajzokat készíteni, amelyekkel igazán elégedett leszel.

Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem ezoterikus gondolatokat, hanem egy gyakorlatorientált képzést az eredményes rajzolásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Mit tartalmaz a Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna.

Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van! Nem érted majd, hogy korábban ezt miért nem mutatták neked.

Majd megtanulod, hogy hogyan csináld, hogy biztos sikered legyen benne.

Megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni.

Ezt a technológiát alapvetően kell ismernie minden rajzolónak, annyira fontos.

Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni.

Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni.

Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker.

Megmutatom, hogy hogyan fixáld az elkészült képed, hogy az idő múlásával ne fakuljon meg.

 

Azért hogy a megfelelő mennyiségű tipp és technika birtokába juss és a lehető legtöbb segítséget adjam át neked a csoportos ismeretátadást követően egyénileg segítek a tanfolyam során.

Tanítás közben az elsődleges nézőpontom a türelem és segítőkészség, hisz tudom, hogy a kezdeti lépések néha nem könnyűek.

 

Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

 

Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban ebben a három napban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid.

A tanfolyam utolsó és egyik legyszebb pillanata, amikor elkészülve az utána rajzzal összhasonlítod az elmúlt pár nap változását.

Kezedben tartva az előtte és utána képet a drámai különbséggel a két rajz között megható és örömteli egy pillanat.

Ez a tanfolyam legszebb része. Mindezt az emelkedett hangulatot teszi még ünnepélyesebbé a tanfolyam zárás, amit egy meglepetéssel teszünk majd számodra még élvezetesebbé.

EXTRA AJÁNDÉKOK A TANFOLYAM SORÁN:

Talán már te is zavarba jöttél, amikor bementél egy művészboltba, hogy a sok-sok eszköz közül mit válassz. Közel sem szükséges egy csomó ceruzát és radírt bevásárolnod. Ha célirányosan tudod, hogy melyik eszköz mire jó és hogy használd, akkor már pár kiválasztottal is varázslatot tudsz csinálni a papíron.

Ráadásul a tanfolyamon ajándékba is kapod az eszközöket, így még a megvásárlásukról sem kell gondoskodnod, mert minden fontos alapfelszerelést tartalmaz a rajzcsomagod.

A tanfolyam végén jogosultságot kapsz két művészellátóba is 10% kedvezménnyel vásárolni, így bátrabban próbálhatsz ki újabb és újabb eszközöket is.

Miután elvégezted nálunk az első tanfolyamod, jogosulttá válsz belépni a Művészház VIP FB csoportjába. 

Itt egy összetartó, pozitív nézőpontú csapat részévé válsz, ahol inspirációt, tippeket, technikákat kapsz.

↓ Olvass tovább! ↓

Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

✅   Akik régen szerettek rajzolni és újra szeretnék átélni a rajzolás élményét és fejlődni benne.
✅  Tetoválóknak, aki szeretnének még igényesebb munkát kiadni a kezükből.
✅  Műkörmösöknek, akik még szebb körmöket szeretnének varázsolni.
✅  Anyukáknak, akiknek már elég nagyok a gyerkőceik, hogy végre magukra is jusson egy kis idő.
✅   Aki régóta kacérkodik a gondolattal, hogy kipróbálja, vajon képes e élethű képeket rajzolni.
✅Aki új kikapcsoló, kreatív hobbit szeretne magának.
✅ Akinek hiányzik egy kis öröm és sikerémény az életedből
✅     Aki nagyobb önbizalomra vágyik

3 ok, amiért érdemes elvégezned a rajztanfolymot:

  • Instant sikerélményt ad
  • A portréhoz, amihez eddig hozzá se mertél nyúlni, azt a tanfolyam után simán lerajzolod
  • Az eredmény pedig: ÖRÖM, SIKERÉLMÉNY, ÖNBIZALOM, ÚJ TECHNIKÁK és az általad készített csodálatos alkotás!

Mit mondanak a résztvevők a Jobb agyféltekés rajztanfolyamról?

Emese tapasztalatai a tanfolyamról

Móni véleménye a 3 napról

Gyakran ismételt kérdések a Jobb agyféltekés rajztanfolyamról:

A tanfolyam három egymást követő napon át kerül megrendezésre. Mind a 3 napon reggel 9-től 17-ig.

Nem, a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégézéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükség. Ha már a pálcikarajzolás szintjén tudsz rajzolni és követed a tanfolyamon tanulatkat, akkor óriásit fog fejldni a rajztudásod.

A felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyam elsősorban 14 éves kortól ajánlott, azonban, ha szívesen végeznéd el együtt gyermekeddel, unokáddal a tanfolyamot, akkor 10 éves kortól már jöhettek együtt is a felnőtt tanfolyamra.


Ha csak gyermekedet küldenéd el egyedül, akkor érdemes számára a gyermek jobbagyféltekés rajztanfolyamot választanod, ami kifejezetten 9-13 éves gyerekek részére lett kifejlesztve.

Igen. Sok, eleve már jól rajzoló – köztük festő-, tetováló- művészek – érkezett tanfolyamainkra és nagy sikerrel távoztak. Rajzaik még kifinomultabbak és élethűbbek lettek.

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem veled is megtörténik, ha eljössz a tanfolyamra.

Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, Te is megtanulhatsz élethű rajzot készíteni!

A rajzolás egy tanulható képesség, éppúgy mint az írás, olvasás, vagy számolás. Ezt igazolja a több mint 28 000 Művészházban végzettek elégedettsége.

Nem feltétlenül. Nyilván a tehetségesek már eleve ügyesen tudnak rajzolni, de bárki más is megtanulhatja az élehtű rajzolást, ha a megfelelő módszert alkalmazza.

Abszolut. Ez nincs korhoz kötve. Legyél akárhány éves a jobb agyféltekés rajzolással te is meg tudsz tanulni rajzolni, csak a technikát kell követned.

Mi a Művészházban hisszük, hogy igenis jár neked annyi kikapcsolódás, hogy a rohanó hétköznapok és a gondok után feltöltődj.

A feltöltődés után sokkal szuperebb anya, feleség és munkatárs tudsz lenni, hisz van miből újra adnod.

Ha semmi kép nem tudsz magadra 3 napot szánni, akkor válszd az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, amivel otthonról kényelmesen sajátíthatod el a technikát a világ bármely részéről.

Ha most úgy gondolod, hogy te egy órát is alig tudsz egy helyben maradni, akkor igen meg fogsz lepődni, hogy a tanfolyam során képes leszel akár öt órát is gond nélkül egyetlen dolgot csinálni és még élvezni is fogod. Erről nagyon sok végzősünk is meglepődve számolt be a tanfolyamot követően.

Sok hozzánk érkező gondolta úgy, hogy “Ő elhiszi, hogy másnak sikerült, de neki biztos nem fog.” És lásss csodát! A módszer rajtuk is működik, ha alkalmazzák a technikát.

 

Miért a Művészházat válaszd?

✅   nekünk nem munkánk, hanem küldetésünk van: “Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról.”

✅  10 éves tapasztalatunk biztosítja a kiváló szakmai tudásunk

✅  több mint 24 000 elégedett résztvevő igazolja szakértelmünket és módszerünk működését

  magas minőségű, hozzáértő élményt kapsz✅

✅  oktatóink minden héten rendszeresen képzik magukat, hogy még tökéletesebb tanfolyamot tartsanak számodra

✅  nálunk elsődleges a családias, barátságos hangulat, hogy minél otthonosabban érezhesd magad

✅  esztétikus környezettel várunk, hogy minden adott legyen a kellemes ellazuláshoz és hogy 100%-ig átadhasd magad az alkotásnak.
Az inspiráló környezetet a falakat díszítő, korábbi végzőseink által készített képek sokasága varázsolja még élvezhetőbbé.

✅  sokak által dicsért egyedi oktatási stílusunk és tanmenetünk biztosítja számodra, hogy a lehető legkönnyebben elsajátítsd a rajzolás képességét

✅  Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nálunk tudatosan felépített, konkrét gyakorlati tudást szerzel, mindenféle hókuszpókusz és ezoterikus megoldások nélkül

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

  • Jobb agyféltekés rajztanfolyam - 3 nap
  • Rajzfelszerelés
  • "Hogyan rajzolj tigrist" online színes ceruzás rajztanfolyam
  • 10% kedvezmény két művészellátóba
  • Meglepetés ajándék a tanfolyam végén
  • Tagság a VIP Facebook csoportunkba

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

Jelentkezés menete

Válaszd ki az időpontot

Jelentkezz

Igazolj vissza

Gyere el

Érezd jól magad

Garancia

Élvezd a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, vagy megismételheted azt.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Tanfolyam helyszíne

1065, 1065, Budapest Révay u. 14., A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest, Budapest Révay u. 14.

Választott időpont

2022-01-28, 2022-03-12, 2022-04-16, 2022-06-03, 2022-08-26, 2022-10-29, 2023-01-27, 2023-05-27, Ajándékkártya

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

73.570 Ft 49.990 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés