Barion Pixel

Több van benned

online képzések_1

Online képzések, avagy önismeret felsőfokon

Online képzések során, bármily furcsán is hangzik, nem csupán a választott témában fejlődsz, hanem mintegy mellesleg, hatalmas önismeretre is szert teszel majd. És ez nagyon fontos szempont.

Mivel az online képzések közben sokszor „egymagadban” kell megbirkóznod az esetleges akadályokkal, kiderülnek majd a hiányosságaid, és persze az erősségeid is. Tudni fogod, mikor bátortalanodsz el, és mikor állsz ki merészen, önmagadban bízva, kockázatot vállalva, hogy megoldj egy feladatot.

A legjobb pedig az lesz az egészben, hogy a fejlődés érdekében belülről fogsz inspirálódni. Az online képzések alatt, otthon, egymagadban tanulva, nincsenek csoporttársak, vagy egy számon kérő tanár, akinek „meg kell mutatnod”, mit tudsz. Önmagadnak, önmagadért dolgozol, hogy szebbé és jobbá tedd a holnapod… vagy akár az egész életed.

Hobbid a rajzolás?
Próbáltad már online Jobb agyféltekés alaptanfolyamunkat?
Most itt az idő!

Online képzések – mi a célod vele és hogyan érd el?

Az első, hogy tudd, mit szeretnél elérni. Vagyis, határozd meg a célodat, amiért azt a képzést választottad. Ez adja majd az ihletet, ami mindig tovább fog vinni, akkor is, ha nehezebb szakaszhoz érsz.

Ismered a mondást?

Minden ember tehetséges valamiben.

Csak nem mindenki tudja, hogy miben?
Fogadok, te is szeretnéd ezt kideríteni! Mondok is rá egy rém egyszerű próbát.

Mi az a tevékenység, amikor önfeledten, boldogan, időről és térről megfeledkezve, teljesen belemerülsz abba, amit csinálsz?

Na, az lesz az! Ha van valami, amit ennyire szívesen csinálsz, nem is lehet kérdés, hogy mindent megteszel, hogy még többet tudj róla és még profibban tudd csinálni.

Tudd, hogy ilyenkor valódi, alkotó minőségedben működsz. Legyen az bármi!
Tortasütés, kertrendezés, bútorkészítés, futás vagy épp – hogy szakmai berkeken belül maradjunk – a rajzolás.

Különleges technika a fehér pasztellceruza – fekete alapon.
Már online változatban is rendelheted favorit tanfolyamunkat!

Online képzések – legyőzni minden akadályt

Amikor te magad választasz valamit, amit nagyon szeretsz csinálni, és abban képződni akarsz, akkor biztos, hogy semmi nem tud elriasztani tőle.

Ilyenkor nem a menekülést vagy a titkos elsomfordálást latolgatjuk, ha valami nehézségbe ütközünk. Hanem mindenáron meg akarjuk oldani! Olyan mélyről jövő késztetés ez, ami nem megállít, vagy megfélemlít ilyenkor, hanem szárnyakat ad ahhoz, hogy a legkreatívabb módon oldjuk meg az akadályokat.

Inkább a színek vonzanak?
Pasztellkrétás online tanfolyamunkon kipróbálhatod ezt is!

Az ekkor szerzett tapasztalat és sikerélmény lesz a záloga annak, hogy folyamatosan haladj tovább. Egyre magasabb és magasabb lépcsőfokokra. Míg végül képes leszel kihozni magadból, a benned rejlő potenciált.

Régóta tervezed, hogy megtanulsz festeni?
Akvarell tanfolyamunk elvezet a kezdetektől
az első önálló képekig!

 

Arra is ráébredsz majd, hogy mindig van tovább. Egy-egy befejezett szakasz nem a véget hozza el, hanem egy új, kitáruló kaput nyit fel, ahol újabb csodák várnak rád.

FEDEZD FEL ONLINE KÉPZÉSEINKEN,
HOGY TE MIBEN VAGY A LEGJOBB!