Barion Pixel
nap
óra
perc
másodperc

A tanfolyamhoz semmilyen előzetes rajztudásra sincs szükség sem a te, sem pedig gyermeked részéről.

A gyermekkor egy csodálatos időszak, tele új felfedezésekkel és tanulási lehetőségekkel.

Azonban sok szülő szembesül a kihívással, amikor gyermeküknél koncentrációs és koordinációs nehézséget, önbizalomhiányt észlelnek.

Minderre egy rendkívül hatékony megoldás a rajzkészségek megalapozása, ami fejleszti a tanuláshoz elengedhetetlen készségeket, szórakoztató és a sikerélménynek köszönhetően önbizalom növelő.

A korai életkor az ideális időszak a rajzkészség fejlesztésére, mivel a gyerekek ebben az időszakban a legfogékonyabb a fejlődésre.

A korai fejlesztés hosszú távú előnyökkel jár, nem csak a koncentráció javításában, hanem a tanulási és személyes sikeresség terén is.

A rajzolás fejlesztése nagyon fontos, mert rengeteg hasznos készséget erősít.

A rajzolás fejlesztése sokrétűen hozzájárul gyermeked iskolai és személyes sikeréhez.

A könnyen érthető, és semmilyen rajztudást nem igénylő rajzprogram során az alábbi, egymásra épülő modulok mentén fogunk haladni. 

Az első modul három különféle típusú, izgalmas megfigyelési feladattal kezdődik, hiszen a rajzolás alapja a pontos megfigyelés. Ez a modul segít gyermekednek fejleszteni a megfigyelését, ami a tanulásban és az életben is nagy segítségére lesz.

A második modul a szem-kéz koordináció fejlesztésére fókuszál. Speciális feladatokkal javítjuk a kézmozdulatok és a látottak közötti összhangot, ami elengedhetetlen a pontos rajzoláshoz.

A harmadik modulban a kreatív feladatok célja, hogy a görcsös ceruzafogást feloldjuk. A gyakorlatok segítenek lazítani a kézmozgásokat, így a gyermekek szabadabban és örömmel rajzolhatnak.

A negyedik modul négy különféle vonalvezetési típusfeladattal és 47 gyakorlattal mélyíti el a rajzolás technikáját. A vonalak pontos és magabiztos húzása az alapja minden rajznak, ezt itt sajátíthatja el gyermeked.

Az ötödik modulban a szabadkézi rajzolás alapjaitól indulunk el. Két pont összekötésével kezdjük, majd fokozatosan haladunk a látványos, önálló rajzok felé.

Az egységben látás képessége nemcsak a rajzoláshoz, hanem az olvasáshoz is elengedhetetlen. Gyermeked itt begyakorolja a rész egészhez való viszonyának kezelését, ami az olvasás alapja is.

A hetedik modul minden eddigi tanult készséget ötvöz, hogy az arányos rajzolás egy egésszé állhasson össze. Az itt elsajátított technikák segítségével a rajzok élethűbbek és arányosabbak lesznek.

A nyolcadik modulban három típusú színező technikával alapozzuk meg a szép árnyékoláshoz szükséges csuklómozgást. Ezek a gyakorlatok az íráskészség fejlesztésében is nagy segítséget nyújtanak.

A kilencedik modulban megismerkedünk a látványos árnyékoláshoz szükséges eszközökkel és technikákkal. Gyermeked megtanulja, hogyan adjon mélységet és élethűséget a rajzoknak.

A tizedik modulban elkészítjük a tanfolyam elején készített rajz újrarajzolását az összes addigi tudás felhasználásával. Látványos lesz a fejlődés, amelyet gyermeked elért, és ez nagy önbizalmat ad neki a további alkotásokhoz.

Ez a program lehetővé teszi, hogy gyermeked otthon, saját tempójában, bármikor és bárhonnan hozzáférjen a tananyaghoz, így biztosítva a folyamatos és személyre szabott fejlődést a rajzolásban.

A rajztanfolyam egyik központi eleme, hogy megtanuljon gyermeked alaposan megfigyelni, hisz minél ügyesebben, pontosabban figyeli meg a lerajzolandó képet, annál szebb lesz. A tanfolyam során fokozatosan tanítjuk meg csemetéd az egyre apróbb részletek észrevételére, s így érjük el a látványos fejlődést.
Ez a képesség segíti majd az iskolában a pontosabb szövegértésben és jobb jegyek szerzésében.

A gyerekek számára sokszor okoz nehézséget a koncentrálás, az iskolában és a tanulás során egyaránt.
 
Szülőként gyakran szembesülünk azzal, hogy nem tudjuk lekötni figyelmüket, a házi feladatok megírása akár szenvedés is lehet.

Számos olyan dolgozatról, szóbeli feleletről hallottunk, amikor csupán figyelmetlenség miatt kapott rosszabb jegyet, s nem azért, mert nem tudta a választ.

A koncentráció fejlesztésének tökéletes eszköze a rajzolás.
 
Ahhoz, hogy le tudja rajzolni a referencia képen látottakat, fókuszált figyelemre van szükség.
 

Minél gyakrabban kerül ebbe a koncentrált állapotba, annál könnyebben fog figyelni olyan helyzetekben is, amiket nem feltétlenül kedvel 🙂

Fejleszd gyermeked koncentrációját Szárnyaló KÉPességek! online programunkkal!

Az iskolában gyakori probléma, hogy nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc. 
A rajzolás köztudottan nagyon hatékonyan fejleszti az írást, ez a program pedig kiemelkedően.
Megtanítjuk gyermekednek, hogy hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel javul a szépírása is.

A tanfolyamnak központi eleme az irányok és tér érzékelése és visszaadása, aminek helyes alkalmazása vezet a látványos rajz elkészítéséhez. Így ezen képesség fejlesztésére is fokozott figyelmet fordítunk a játékos feladatok során.

Rajzolás közben megtanulja, hogy bizony kitartónak kell lennie a sikerért.

Külön kitérünk az esetleges kudarcok leküzdésének kezelésére és a kitartás fejlesztésére is.

A rajztanfolyam végére elkészült előtte-utána rajz pedig magáért beszél és kézzelfoghatóan odavarázsolja a kitartás dicsőséges eredményét.

Az óvodában és iskolában sok leértékelés érheti gyermeked, ami bizony csorbát ejt az önbizalmán.

A rajzprogram gyermekednek igazi önbizalomturbó, ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

Saját időbeosztás

Maximálisan saját időbeosztásotok szerint tudtok haladni. A videókhoz lejárat nélkül hozzáfértek a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

Egyéni haladás

A különböző nehézségi fokozatú feladatokon saját igényeitek szerint haladhattok. Akár egyszerre is megcsinálhatjátok az összes feladatot, de kisebb lépésekben is mehettek.

Korlátlan ismétlés

A feladatokat korlátlanul ismételhetitek gyermekeddel. Érdemes is, mert így egyre ügyesebben fogja tudni alkalmazni a technikákat.

Részletes magyarázat

Minden feladatnál megmutatom, hogy hogyan és melyik készségét fejleszti gyermekednek.

Fokozatosság

A feladatokat az egymásra épülő készségek fejlesztése mentén sorba tettem és azon belül is fokozatosan nehezedő lépések mentén haladhattok a legnagyobb siker érdekében.

Játékos fejlődés

A Szárnyaló KÉPességek rajzprogramon nemcsak öröm a gyakorlás, hanem izgalmas, kreatív feladatokkal segít gyermeked számára észrevétlenül fejlődni. 

Sikerélmény

A feladatok fokozatossága biztosítja a folyamatos sikerélményt, ami növeli gyermeked önbizalmát.

Telefonmentesség

A telefon nyomkodása helyett egy fejlesztő hobbit kap, amivel kitűnhet társaitól.

1. BÓNUSZ

Egy készlet finommotorikát fejlesztő vágási feladatlap sorozattal lepünk meg, amellyel tovább fejlesztheted gyermeked kézügyességét és koordinációs készségét.

Értéke: 2 000Ft

2. BÓNUSZ

A játékos szókirakó segít gyermekednek az olvasás és írás alapjainak megértésében, miközben fejleszti a betűfelismerési képességét és szókincsét.

Értéke: 4 000 Ft

3. BÓNUSZ

A kreatív rajzos feladatcsomagnak köszönhetően gyermeked játszva gyakorolja a számolást és a rajzolást.

Értéke: 2 000 Ft

4. BÓNUSZ

A több készséget fejlesztő feladatcsoport izgalmas kihívásokkal növeli gyermeked kreativitását.

Értéke: 2 000Ft

5. BÓNUSZ

Három művészellátóba szóló örökös, 10% kedvezményre szóló ajándékkártyát kaptok.

Meghatározhatatlan

6. BÓNUSZ

A program segítségével gyermeked megismerkedik a színes ceruza használatának látványos elemeivel, miközben megrajzol lépésről-lépésre egy tigrist.

Értéke: 10 000 Ft

Bónuszok értéke összesen: 20 000 Ft

Doszpod Kata vagyok, a Művészház megalapítója és a Szárnyaló Képességek program megálmodója.

Szívügyem a gyermekek kreatív képességeinek fejlesztése.

Az elmúlt 14 év során során, Jobb agyféltekés tanfolyamainkon több mint 30 000 résztvevőnek adtuk át a kreativitás új dimenzióit országszerte.

Gyermekfejlesztő rajzprogramjaink nem csupán a rajztudást fejlesztik, hanem általuk a gyerekek megtapasztalhatják a kreatív gondolkodás örömét, a sikerélményt, és ez által bővülhet a világról alkotott képük.

Programjaink sikerét jól mutatják azok az ezer számra érkező ajánlások, melyek résztvevőink elégedettségét tükrözik.

Ezek az ajánlások nemcsak a program hatékonyságát igazolják, hanem a benne rejlő örömöt és a gyermekkori kreativitás fejlődését is.

A rengeteg oktatói tapasztalatnak, a pedagógusokkal történő közös munkának és a gyerkőcökkel való folyamatos alkotásnak köszönhetően érte el jelenlegi formáját ez a rajzprogram.

A feladatok célja nem csak az instant sikerélmény a rajzolásban, de az iskolához szükséges készségek játékos fejlődése is.

Várlak benneteket is szeretettel a tanfolyamra.

Fontos volt számomra, hogy egy könnyen elérhető, gyakorlatias fejlesztő programot nyújtsak azoknak, akik akár időhiány, akár anyagi okok miatt nem tudják gyermeküket személyes programokon fejleszteni.

Szárnyaló Képességek

nap
óra
perc
másodperc

A program kialakításában alsó tagozatos pedagógusokkal dolgoztunk, hogy a legjobb haladást és a legértékesebb feladatokat nyújthassuk gyermeked számára!

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyútsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal akkor, csak 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy gyermeked a számára megfelelő lépésekben haladhasson. Ez biztosítjuk számotokra a sikerélmént. 

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

A program elvégzéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükségetek. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy könnyedén elvégezhessétek, fokozatosan haladva a feladatokon.

A program több, mint 100 feladatból áll.

Fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig.

A programon való haladás sebessége gyermekeden múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani.

Azonban a több, mint 100 feladat bőven biztosít elég gyakorlási lehetőséget. 

Valamint a feladatokat érdemes időről időre újra elvégezni, hogy még jobb szintre emelhessétek a kézügyességet és a rajzkészséget.

A programot elsősorban elsősöknek készítettem, de nagycsoportosoknak és másodikosoknak is sok örömöt adhat.

Természetesen. Nagyban színesítheted vele az óvodai, vagy akár az iskolai programod.

 

A program második részében szükséges eszközök:

A tanfolyam vége felé egy gyönyörű, élethű papagájt fogunk elkészíteni.

Ehhez már több eszközre lesz szükségetek.

A tanfolyamnak ezen a pontján részletesen be fogom mutatni, hogy mik ezek az eszközök és hogyan kell használni.

Egyelőre a nevüket adom meg, hogy be tudd őket szerezni.

Mivel valóban szép rajzokat jó minőségű eszközökkel lehet létrehozni, így a siker érdekében érdemes ezeket beszerezni.

Igyekeztem olyan eszközöket választani, amik elérhető árban vannak és jó minőségűek is.

 

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod.

Igen. Mivel a feladatokhoz korlátlan hozzáférést kaptok, így bármikor csinálhatjátok. Akár 20-30 perc is elegendő egy-egy alkalom során. 

Semmi kötöttségetek nincs.

A programhoz lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz.

Nem. Jelentkezéseddel saját felhasználásra szólnak a feladatok, így saját gyermekeid, unokáid, tanítványaid használhatják.

Rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és szakmai felkészüléssel készítettük a programot, így bízunk benne, hogy valóban segítség lesz számotokra. 

Azonban, ha mégsem így éreznéd, akkor csak szólj és visszafizetjük a program díját.