Barion Pixel
nap
óra
perc
másodperc

A gyermekkor egy csodálatos időszak, tele új felfedezésekkel és tanulási lehetőségekkel.

Azonban sok szülő szembesül a kihívással, amikor gyermeküknél figyelemzavart, koncentrációs és koordinációs nehézséget észlelnek, ami akadályozhatja őket abban, hogy teljes mértékben kiaknázzák ezeket a lehetőségeket.

Minderre egy rendkívül hatékony megoldás az agyféltekék összehangolása, ami egyensúlyt teremt a bal és jobb agyfélteke között, lehetővé téve számukra, hogy harmonikusan együttműködjenek.

A korai életkor az ideális időszak az agyféltekék összehangolására, mivel a gyerekek ebben az időszakban a legfogékonyabb a fejlődésre.

A korai fejlesztés hosszú távú előnyökkel jár, nem csak a figyelemzavar kezelésében, hanem a tanulási és személyes sikeresség terén is.

A logikai gondolkodásban és a nyelvvel kapcsolatos folyamatokban főként a bal, míg az érzelmekkel és a kreativitással kapcsolatos dolgok esetén pedig a jobb agyféltekénket használjuk.

Ennek az összehangolása nem csak az iskolai siker kulcsa, hanem a boldog és kiegyensúlyozott gyermekkoré is.

Ezért hoztuk létre az Agyfélteke Összehangoló Tanfolyamunkat, amely tökéletes megoldást kínál az 5-9 éves korosztály számára.

Fedezzétek fel együtt az Agyfélteke Összehangoló Tanfolyam előnyeit, és lépjetek együtt az összehangolt gondolkodás útjára!

Az Agyfélteke Összehangoló programunk első modulja, a “Teljes Kar Mozgás”, kritikus fontosságú alapot teremt az agyféltekék összehangolásában a teljes karokat bevonó dinamikus mozgásokkal.

Ebben a kezdeti szakaszban a nagy mozgásokra fókuszálunk, mivel ezek előkészítik a testet a finomabb, finommotorikus készségek fejlesztésére.

A nagyobb mozgások végzése hozzájárul az alapvető mozgáskoordináció, térbeli tudatosság és egyensúlyérzék fejlődéséhez, amelyek elengedhetetlenek a későbbi, bonyolultabb feladatok sikeres végrehajtásához.

Ez a fokozatos haladás a nagy mozgásoktól a finomabb, részletesebb mozgások felé biztosítja, hogy a gyerekek készségei harmonikusan és hatékonyan fejlődjenek, ösztönözve az agyféltekék közötti optimális együttműködést és az átfogó kognitív képességek javulását.

A programunk második modulja tovább mélyíti az agyféltekék összehangolását a kézfejek és a csukló célzott mozgatására koncentrálva.

Ebben a részben a gyerekek részt vesznek különféle játékos feladatokban, amelyek a kézfej és csukló szintű kézügyességet fejlesztik.

Ezek a tevékenységek nem csak az ügyességet erősítik, hanem elősegítik az agy két féltekéjének szorosabb együttműködését is.

A programunk harmadik modulja, “Ujjak Varázslata”, a csuklók ügyesítését követően áttér az ujjak precíz finomhangolására.

Ebben a szakaszban a gyerekek egyszerre különböző ujjgyakorlatokat végeznek mindkét kézzel, ami kiválóan fejleszti a koncentrációt, a figyelmet és az agyféltekék közötti koordinációt.

A játékos és változatos feladatok segítségével a gyerekek megtanulják, hogyan irányítsák tudatosan az ujjmozdulataikat, miközben élvezik a tanulás folyamatát, és javítják kognitív képességeiket egy szórakoztató, kihívásokkal teli környezetben.

A negyedik modulunk, “Szimmetria és Kreativitás Műhelye”, ceruzát ad gyereked kezébe, hogy különböző rajzgyakorlatokon keresztül fejlessze kézügyességét és kreatív készségeit.

Az egyszerű vonalaktól kezdve, fokozatosan haladunk az összetettebb ívek és formák felé, miközben gyermeked mindkét kezében ceruzát tartva egyszerre különféle, vagy akár azonos vonalakat és alakzatokat rajzol.

A modulban nagy hangsúlyt fektettünk a fokozatosságra és a különböző nehézségi szintű feladatokra, hogy maximálisan támogassuk sikerélményét és önbizalmát.

Doszpod Kata vagyok, a Művészház megalapítója és az Agyfélteke Összehangoló program megálmodója.

Szívügyem a gyermekek kreatív képességeinek fejlesztése.

Az elmúlt több mint egy évtized során, Jobb agyféltekés tanfolyamainkon több mint 30 000 résztvevőnek adtuk át a kreativitás új dimenzióit országszerte.

Gyermekfejlesztő rajzprogramjaink nem csupán a rajztudást fejlesztik, hanem általuk a gyerekek megtapasztalhatják a kreatív gondolkodás örömét, a sikerélményt, és ez által bővülhet a világról alkotott képük.

Programjaink sikerét jól mutatják azok az ezer számra érkező ajánlások, melyek résztvevőink elégedettségét tükrözik.

Ezek az ajánlások nemcsak a program hatékonyságát igazolják, hanem a benne rejlő örömöt és a gyermekkori kreativitás fejlődését is.

14 éves oktatói tapasztalatom adja programjaink alapját, amelyeket folyamatosan fejlesztek, hogy minden gyermek számára elérhetővé tegyük a kreativitás élményét.

Lépj velünk egy kreatívabb jövő felé, ahol gyermeked képességei és kreativitása szárnyra kaphatnak az Agyfélteke Összehangoló program segítségével.

 

1. BÓNUSZ

Rajzos matek

A kreatív rajzos feladatcsomagnak köszönhetően gyermeked játszva gyakorolja a számolást és a rajzolást.

Értéke: 1 990 Ft

2. BÓNUSZ

Kreativitás fejlesztő

A több készséget fejlesztő feladatcsoport izgalmas kihívásokkal növeli gyermeked kreativitását.

Értéke: 3 990 Ft

3. BÓNUSZ

Tornazsák textilből

Meglepünk egy útmutatóval, hogy hogyan készíts gyermekednek egyszerűen tornazsákot.

Értéke: 2 990 Ft

4. BÓNUSZ

10 % kedvezmény

Három művészellátóba szóló örökös, 10% kedvezményre szóló ajándékkártyát kaptok.

Meghatározhatatlan

Bónuszok értéke összesen: 8 970 Ft

Maximálisan saját időbeosztásotok szerint tudtok haladni. A videókhoz lejárat nélkül hozzáfértek a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

A különböző nehézségi fokozatú feladatokon saját igényeitek szerint haladhattok. Akár egyszerre is megcsinálhatjátok az összes feladatot, de kisebb lépésekben is mehettek.

A feladatokat korlátlanul ismételhetitek gyermekeddel. Érdemes is, mert így egyre ügyesebben fogja tudni alkalmazni a begyakoroltakat.

Minden feladatnál részletesen elmagyarázom, hogy hogyan csináljátok.

A feladatokat gondosan válogattam és tettem sorrendbe, hogy ti a legtöbbet vehessétek ki belőle. A nagyobb mozgások összehangolásától haladunk a finomabb, kisebb mozgások felé.

Az adott feladatcsoporton belül is több nehézségi fokozatú feladat van, hogy minél nagyobb lehessen a sikeretek.

Igyekeztem olyan feladatokat összeválogatni, amelyek nem csak jól fejlesztik gyermeked, de játékosak is.

Így öröm és szórakozás lehet a fejlődés.

A fejlődéshez elengedhetetlen a sikerélmény, ezért kiemelt figyelmet fordítottam a fokozatosságra.

A telefon nyomkodása helyett nem csak egy fejlesztő és játékos programon vesz részt gyermeked, de a közösen végzett feladatok egy vicces és szórakoztató együtt töltött, minőségi időt biztosít számotokra a mindennapok során.

Agyfélteke összehangoló

nap
óra
perc
másodperc
év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

A program kialakításában alsó tagozatos pedagógusokkal dolgoztunk, hogy a legjobb haladást és a legértékesebb feladatokat nyújthassuk gyermeked számára!

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyútsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal akkor, csak 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy gyermeked a számára megfelelő lépésekben haladhasson. Ez biztosítjuk számotokra a sikerélmént. 

Az Agyfélteke Összehangoló elvégzéséhez semmilyen előképzettségre sincs szükségetek. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy könnyedén elvégezhessétek fokozatosan haladva a feladatokon.

Az Agyfélteke Összehangoló program közel 100 feladatot tartalmaz. Fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig. A programon való hadás sebessége gyermekeden múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani. Azonban a közel 100 feladat bőven biztosít elég gyakorlási lehetőséget. 
Valamint a feladatokat érdemes időről-időre újra elvégezni, hogy még jobb szintre emelhessétek a kézügyességet és az agyféltekék összehangolását.

Sőt egy-egy feladatot érdemes napi szinten beépíteni a tanulás elé.

A programot 5-8 éves gyerekek részére készítettem.

(De elvégzésük egy felnőtt számára is érdekes és fejlesztő hatású.)

A program feladatai során egyszerű, szabad kézzel is könnyen felrajzolható feladatok vannak, így rajztudás nélkül is el tudod készíteni gyermekednek.

Azonban ha van rá lehetőséged, akkor ki is tudod nyomtatni azokat. 

A feladatok elvégzéséhez papírra, ceruzákra van szükséged. Egyes részeknél apró tárgyra (pl. gomb), illetve teniszlabda méretű labdára lesz szükség.

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod.

A programhoz lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz.