Barion Pixel

Akkor jó helyen jársz!

Első modulunkban olyan izgalmas és mélyreható utazást kezdünk, amely a gyermeked művészi fejlődésének dokumentálására összpontosít.

Ez egy fontos mérföldkő, amely lehetővé teszi gyereked számára, hogy személyes fejlődési útját vizuálisan dokumentálja és értékelje.

Az Út Kezdete: Az Első Lépések

Az utazásunkat azzal kezdjük, hogy elkészíti az első “ellenőrző rajzát”. Ez a rajz különleges, mert nem a technikai tökéletességre összpontosít, hanem arra, hogy egy kiindulópontot biztosítson számára. 

Személyes Fejlődés Dokumentálása

Ez a rajz lesz az a referencia, amelyhez a tanfolyam végén visszatérünk, hogy láthassuk, mennyit fejlődött. A modul célja, hogy megmutassa gyermekednek, hogy a tanulás és a fejlődés egy folyamatos utazás, ahol minden “lépés” számít, és ahol a “hiba” csak egy másik szó a “tanulás” szinonimájaként.

Az Önbizalom Építésének Eszköze

A tanfolyam végén, amikor gyermeked összehasonlítja az első és az utolsó rajzát, egy olyan “aha” pillanatban lesz része, amely megmutatja neki, mennyire messzire jutott.

Ez az összehasonlítás nem csak a művészeti készségének fejlődését mutatja be, hanem hatalmas önbizalmat is ad, mivel láthatóvá válik számára, hogy képes volt valamit létrehozni, amit korábban talán lehetetlennek gondolt.

Ez a modul egy fontos életleckét is tartalmaz: hogy a kitartás, a gyakorlás és az elkötelezettség által mindenki képes fejlődni és új készségeket elsajátítani.

Ez a modul kulcsfontosságú lépés gyermeked művészeti utazásában, ahol olyan alapvető készségeket fejleszt, amelyek az élethű rajzok készítésének alapjait jelentik.

Megfigyelés: A Művészet Szeme

Az utazásunkat azzal kezdjük, hogy fejlesztjük megfigyelőképességét. Megtanulja, hogyan nézzen mélyebben a dolgokba, hogyan figyelje meg a részleteket és a finom árnyalatokat, amelyek életre keltenek egy rajzot.

Ez a képesség kritikus fontosságú a művészetben, hiszen az igazán meggyőző alkotások alapja a valósághű megfigyelés.

Konzentráció: A Művészet Elméje

A modul során hangsúlyozzuk a koncentráció fontosságát is. Gyermeked megtanulja, hogyan merüljön el teljesen egy rajzban, hogyan növelje figyelmét és fókuszát, ami elengedhetetlen a részletek pontos ábrázolásához.

Vonalvezetés: A Művészet Keze

A vonalvezetés művészetének elsajátítása kulcsfontosságú lépés a modulban. Gyermeked különböző technikákat tanul meg, amelyek segítségével finomíthatja vonalait, javíthatja pontosságát a rajzolás során. 

Egységben Látás: A Művészet Szíve

Ezenfelül megtanulja, hogyan lássa az egészet a részletek összefüggésében, hogyan kapcsolja össze a különböző elemeket egy harmonikus egésszé. Ez a globális nézőpont segít neki abban, hogy ne csak izolált részleteket rajzoljon, hanem egy összetett, összhangban lévő kompozíciót hozzon létre.

Az itt tanult készségek nem csak a művészetben, hanem az élet számos más területén is hasznosak lehetnek, fejlesztve gyermeked problémamegoldó képességét, türelmét és kitartását.

Ebben a részben gyereked megtanulja, hogyan hozhat létre élethű alkotásokat, megismerve a rajzolás alapvető építőköveit: az arányokat és az árnyékolást.

A korábban tanult arányokat felhasználva gyermeked megtanulja, hogyan rajzolja meg a papagáj arányos testét, fejét, szárnyait és faroktollait. A részletekre nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a rajz valóban élethű legyen.

Megismeri, hogyan alkalmazza az árnyékolást a térhatás és a textúra érzékeltetésére.

Ez a modul nem csak a rajzi készségek fejlesztéséről szól, hanem arról is, hogy a gyerekek hogyan fejezhetik ki magukat művészetükön keresztül.

Gyermeked itt betekintést nyer a portrérajzolás lenyűgöző világába.

Ez a modul nem csak a rajztanfolyam záróakkordja, hanem egy olyan utazás kezdete is, ahol felfedezheti és kiaknázhatja rejtett kreatív képességeit.

A portrérajzolás készsége nem csak művészi értéket képvisel, hanem mély önismereti és önkifejezési lehetőséget is nyújt.

Az Emberi Arc Varázsa

Lépésről lépésre vezetjük gyermeked a szemek, az orr, a száj és a bőr realisztikus rajzolásának technikáin keresztül, miközben felfedezi az arc kifejezőerejét és azonosítja azokat a finom részleteket, amelyek minden arcot egyedivé tesznek.

Önbizalom Építése a Művészet Által

A modul végén újrarajzolja a tanfolyam elején készült portréját, így közvetlenül szembesülhet a fejlődésével és a megszerzett készségeivel.

Ez hatalmas önbizalmat és magabiztosságot is ad számára.

Megtapasztalja, hogy a gyakorlás és az elkötelezettség által képes fejlődni és olyan készségeket elsajátítani, amelyeket korábban talán elérhetetlennek gondolt.

A Kifejezés Eszköze

Ez a modul tökéletes lehetőség arra, hogy gyermeked kapcsolatot teremtsen önmagával és másokkal a művészet erején keresztül.

A portrérajzolás nem csak egy technikai készség, hanem egy mély, érzelmileg gazdag kommunikációs forma, ami segít gyermekednek abban, hogy jobban megértse magát és másokat.

Az ajándékok és a 99%-os kedvezmény értéke közel 13 000 Ft

10 % kedvezmény

Három művészellátóba szóló örökös, 10% kedvezményre szóló ajándékkártyát kaptok.

Meghatározhatatlan

Tornazsák textilből

Meglepünk egy útmutatóval, hogy hogyan készíts gyermekednek egyszerűen tornazsákot.

Értéke: 3 000 Ft

Tigris rajzolás

Most ingyenesen kapjátok a Hogyan rajzolj tigrist színes ceruzával rajzprogramot a teljes program mellé!

Értéke: 10 000 Ft

Saját időbeosztás

Maximálisan saját időbeosztásotok szerint tudtok haladni. A videókhoz lejárat nélkül hozzáfértek a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

Egyéni haladás

A különböző 15-30 perces feladatokon saját igényeitek szerint haladhattok. Akár egyszerre is megcsinálhatjátok az összes feladatot, de kisebb lépésekben is haladhattok.

Korlátlan ismétlés

A feladatokat korlátlanul ismételhetitek gyermekeddel. Érdemes is, mert akkor egyre ügyesebben fogja tudni alkalmazni a technikákat.

Fokozatosság

A rajzprogram kialakátásánál – 13 éves oktatói tapasztalatomat felhasználva – nagyon figyeltem a fokozatosságra. Így akár nulla tudással is sikert érhettek el.

Sikerélmény

A feladatok fokozatossága biztosítja a folyamatos sikerélményt, ami növeli gyermeked önbizalmát.

Telefonmentesség

A telefon nyomkodása helyett egy fejlesztő hobbit kap, amivel kitűnhet társaitól.

Mit fejleszt pontosan a rajzprogram?

A rajztanfolyam egyik központi eleme, hogy megtanuljon gyermeked alaposan megfigyelni, hisz minél ügyesebben, pontosabban figyeli meg a lerajzolandó képet, annál szebb lesz. A tanfolyam során fokozatosan tanítjuk meg csemetéd az egyre apróbb részletek észrevételére, s így érjük el a látványos fejlődést.
Ez a képesség segíti majd az iskolában a pontosabb szövegértésben és jobb jegyek szerzésében.

A gyerekek számára sokszor okoz nehézséget a koncentrálás, az iskolában és a tanulás során egyaránt.
 
Szülőként gyakran szembesülünk azzal, hogy nem tudjuk lekötni figyelmüket, a házi feladatok megírása akár szenvedés is lehet.

Számos olyan dolgozatról, szóbeli feleletről hallottunk, amikor csupán figyelmetlenség miatt kapott rosszabb jegyet, s nem azért, mert nem tudta a választ.

A koncentráció fejlesztésének tökéletes eszköze a rajzolás.
 
Ahhoz, hogy le tudja rajzolni a referencia képen látottakat, fókuszált figyelemre van szükség.
 

Minél gyakrabban kerül ebbe a koncentrált állapotba, annál könnyebben fog figyelni olyan helyzetekben is, amiket nem feltétlenül kedvel 🙂

Az iskolában gyakori probléma, hogy nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc. 
A rajzolás köztudottan nagyon hatékonyan fejleszti az írást, ez a program pedig kiemelkedően.
Megtanítjuk gyermekednek, hogy hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel javul a szépírása is.

A tanfolyamnak központi eleme az irányok és tér érzékelése és visszaadása, aminek helyes alkalmazása vezet a látványos rajz elkészítéséhez. Így ezen képesség fejlesztésére is fokozott figyelmet fordítunk a játékos feladatok során.

Rajzolás közben megtanulja, hogy bizony kitartónak kell lennie a sikerért.

Külön kitérünk az esetleges kudarcok leküzdésének kezelésére és a kitartás fejlesztésére is.

A rajztafolyam végére elkészült előtte-utána rajz pedig magáért beszél és kézzelfoghatóan odavarázsolja a kitartás dicsőséges eredményét.

Az óvodában és iskolában sok leértékelés érheti gyermeked, ami bizony csorbát ejt az önbizalmán.

A rajzprogram gyermekednek igazi önbizalomturbó, ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

Üdvözöllek! Doszpod Kata vagyok, a Művészház alapítója. A gyermeki kreativitás és művészi kifejeződés támogatása a szenvedélyem.

Több mint egy évtizede, 2010 óta vezetek gyermekrajztanfolyamokat, és ez idő alatt országszerte több ezer gyermekkel oszthattam meg a rajzolás örömét és titkait.

Az évek során szerzett tapasztalataimnak köszönhetően folyamatosan finomítottam és tökéletesítettem rajzprogramunkat, hogy az ne csak tanítson, de inspiráljon, és minden gyermek számára egyedi sikerélményt nyújtson. Hiszem, hogy a művészet által a gyerekek nem csak a rajztudásukat fejlesztik, hanem kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és önbizalmukat is.

A Művészházban arra törekszem, hogy minden gyermek felfedezhesse és kibontakoztathassa saját művészi képességeit egy támogató, ösztönző és kreatív környezetben.

Büszke vagyok arra, hogy programunk a gyermekközpontú megközelítésen, az egyéni fejlődésen és a folyamatos inspiráción alapul, így biztosítva, hogy minden kis művész megtalálja a saját hangját a művészet világában.

Köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy érdeklődsz a Művészház iránt. Alig várom, hogy a Művészház családjában üdvözölhesselek és együtt fedezhessük fel gyermeked művészi útját.

“Minden gyermek művész. A probléma az, hogyan maradjunk művészek, amikor egyszer felnövünk.” Picasso

Fontos volt számomra, hogy egy könnyen elérhető, gyakorlatias fejlesztő programot nyújtsak azoknak, akik akár időhiány, akár anyagi okok miatt nem tudják gyermeküket személyes programokon fejleszteni.

Ráadásul két különféle csomaggal is készültem, hogy igazán az igényeiteknek megfelelőt tudjátok választani.

Kreatív Kezdetek Csomag

Online Jobb agyféltekés rajz I.
27 990Ft
9990 Ft
 • Fejlődés Tükrében: Ellenőrző Rajzok Készítése Modul
 • Művészeti Alapok: Megfigyelés és Kreativitás Modul
 • Az Élethű Rajzok Titka Modul
 • Arányok és Részletek Mestere: Papagáj Rajz Modul
 • 10% kedvezmény három Művészellátóba
 • Tornazsák készítő útmutató

Picasso Csomag

Online Jobb agyféltekés rajz I+II.
56 970Ft
19990 Ft
 • Fejlődés Tükrében: Ellenőrző Rajzok Készítése Modul
 • Művészeti Alapok: Megfigyelés és Kreativitás Modul
 • Az Élethű Rajzok Titka Modul
 • Arányok és Részletek Mestere: Papagáj Rajz Modul
 • Portré Műhely: Az Önkifejezés Művészete Modul
 • 10% kedvezmény három Művészellátóba
 • Tornazsák készítő útmutató
 • Hogyan rajzolj tigrist - színes ceruzás rajztanfolyam

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyútsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal akkor, csak 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy gyermeked a számára megfelelő lépésekben haladhasson. Ez biztosítjuk számotokra a sikerélmént. 

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

Nem. A tanfolyamhoz semmilyen előképzettségre sincs szükségetek. Ha gyermeked esetleg egyáltalán nem tud rajzolni, sőt akár csúnyán rajzolna, akkor is bátran belevághattok.

A rajzprogram videóit a www.muveszhaz-online.com-on tudjátok majd megnézni  maximálisan saját időbeosztásototokban korlátlan ideig.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

Regisztrációt követően két művészellátóba is kaptok kuponokat, amik segítségével 10%-kedvezménnyel tudjátok beszerezni a szükséges eszközöket.

A tanfolyam első videóiban részletesen bemutatom a szükséges rajzeszközöket, amik többsége könnyen beszerezhető egy egyszerű papírboltban.

Nem. A rajztanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, lejárat nélkül a tiétek. Bármikor megállítható, újraindítható és folytatható.

Igen, a világ bármely részéről meg tudjátok nézni internet segítségével.

A feladatokat 5-25 perces részekre bontottuk, így könnyedén meg tudtok állni bármelyik ponton, ha egyszerre csak kevesebb időtök lenne.

Nem. Az egyedi belépési kódjaid csak a tieid. 

Kérlek, keress minket az info@muveszhaz.com elérhetőségen, vagy telefonon (36-70-637-1407) és segítünk. 🙂

Ha bármilyen más kérdésed maradt még volna, keress minket e-mailen, vagy telefonon: info@muveszhaz.com
+36-70-637-1407