Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Online Akvarell ceruzás rajztanfolyam gyerekeknek

Kettő az egyben!

Egy újabb kreatív oline tanfolyammal készültem: az akvarell ceruzás tanfolyammal, amelyen nem csak a színes ceruza használata sajátítható el, hanem az akvarell festés alapjai is!

8 különféle technikát és 8 különféle felület elkészítését fogja megtanulni, hogy igazán látványos és kifejező alkotásokat készítsen!

↓ Nézz bele a tanfolyamba↓

Akár -83%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Miért érdemes most regisztrálnod a rajztanfolyamra?

Szeretnénk, hogy gyermeked otthon is kreatívan tudjon kikapcsolódni, miközben fejlődik. Az ONLINE Akvarell Ceruzás Program keretében most garantáltan kellemes énidőnek adhatja át magát, ugyanakkor élvezheti a Művészház adta törődést, kedvességet és legfőképpen tudást, amelyet élő tanfolyamainkon adunk át számára.

A program során nem csupán képek elkészítését nézheti végig. Ennél sokkal többről van szó. A célunk, hogy magát a technikát sajátítsa el, hogy utána képes legyen magától tetszés szerint bármilyen képet megrajzolni ezen a módon.

Nálunk a Művészházban fontos, hogy lépésről-lépésre, fokozatosan tanítsuk meg a technikára. Előszőr a könnyű részekkel kezdünk, majd fokozatosan haladunk a nehezebb technikák felé. Így észrevétlenül sajátítja el a trükköket. Nem kell félnie, hogy nem fog sikerülni. Úgy építettük fel a tanfolyamot, hogy bárki képes legyen azt megcsinálni.

Ráadásul igazodva a gyerekek igényeihez rövid blokkokra osztottuk fel, hogy könnyen abba lehessen hagyni, ha csak napi rövidebb időt tud rászánni. Azonban, ha kedve tartja, akkor akár egész nap is haladhat a videókon.

Miután elkészítette a hogyan használd videókat, akkor egy képen begyakorolhatja közösen az oktatóval azokat, hogy utána önállóan is tudjon alkotni.

Ráadásként, most EXTRÁban plusz 3 kép elkészítésének lépéseit kapja meg.

Miről szól az ONLINE akvarell ceruzás tanfolyam gyerekeknek?

Ezen a tanfolyamon gyermeked bevezetjük a színek mesés világába és olyan új technikákat tanulhat meg a színes képek alkotásáról, amiket a suliban garantáltan nem.

 • Megtanuljuk hogy mik azok a szabályok a színekkel kapcsolatban, amiket ha ismer még látványosabb képeket készíthet.
 • Majd részletesen átvesszük, hogy mik azok a különleges technikák, amikkel a legkülönfélébb felületeket és hatásokat tudja majd létrehozni.
 • Megismerkedik a színes ceruza használatával
 • Elsajátítja az akvarell festés alapjait.

Mi az az akvarell ceruza?

Az akvarell ceruza egy olyan különleges színes ceruza, ami vízzel elmosva látványos festményeket varázsol a papírra. Ez a technika marad még a ceruza formájánál, de már egy teljesen új oldalról közelíti meg az alkotást!

színes ceruza és az akvarell festék keveréke. Ez egy ceruza formájú, festékkel töltött termék, amit használhatsz úgy is, mint a színes ceruzát. Vízzel és ecsettel átfestve pedig tökéletes színátmeneteket képezhetsz és igazi akvarell képeket festhetsz.

Tökéletes átmeneti eszköz is lehet annak, aki a ceruzák után szeretné magát belevetni a festés világába, de még bizonytalannak érzi magát az ecsetkezelésben.

Új lendület, lelkesedés, nagyobb önbizalom:

Az akvarell ceruzás tanfolyam újabb lendületet, lelkesedést és önbizalmat ad számára az alkotásra és hogy kitűnhessen társaitól.

Mit tartalmaz pontosan az Online Akvarell Ceruza tanfolyam?

❤️  27 videót
❤️  7
 különféle akvarell ceruza technikát

❤️Gyakorlati technikákat, tippeket
❤️Milyen papírokra érdemes dolgozni, hogy tökéletes végeredmény legyen
❤️Milyen más eszközökkel tudod tökéletesíteni a képet
❤️4 kételkészítését lépésről-lépésre akvarell ceruzával

EXTRA:

 • Katica festés lépésről-lépésre
 • Tulipán festés lépésről-lépésre
 • Madárka festés lépésről-lépésre

Miért írasd be gyermeked az akvarell ceruzás tanfolyamra?

A tanfolyamon nem csak kikapcsolódik és szuper közös program lehet akár az egész családnak, de

 • Szép, színes festményeket készít
 • Fejlődik a megfigyelése és a színlátása
 • Képes lesz létrehozni szép dolgokat
 • Egy új eszközzel ismerkedik meg
 • Nő az önbizalma
 • Eddig megszerzett tudását még magasabb szintre emelheti.

Miért válassz minket?

 • A Művészház gyermek tanfolyamai 10 év tapasztalata alapján lettek kialakítva kifejezetten 9-13 éves gyerekek számára.
 • Piacvezető országos rajziskolaként nem csak több ezer gyermeket oktattunk már élő tanfolyamainkon, de egydülállóan nálunk találsz kifejezetten gyerekek részére forgatott online rajztanfolyamokat.
 • Barátságos és kedves ügyfélszolgálatunk mindig örömmel várja megkereséseteket.
 • Több mint 15 féle további kifejezetten gyermekeknek szóló élő tanfolyam közül tudtok választani, ha szeretnétek tovább fejlődni.
 • Hét speciálisan 9-13 éves gyerekek részére készült ONLINE tanfolyam közül választhattok, hogy otthonról kényelmesen tudjon gyermeked fejlődni.

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni, eszközért rohangálni?

Segítünk!

Kérd ALKOTÓCSOAGGAL!

Mit tartalmaz az alkotócsomag?

Gyakran ismételt kérdések:

Az online Akvarell Ceruzás Rajztanfolyam elvégzése akár előképzettség nélkül is elvégezhető, azonban a nagyobb sikerhez ajánlott az online vagy élő Jobb agyféltekés gyermek Rajz I. tanfolyam.

Ebben tanulja meg gyermeked az alapokat, amikkel el tudja készíteni az arányos körvonalakat.

Az online Akvarell Ceruzás Rajztanfolyam videóit egy honlapon tudjátok majd megnézni a saját időbeosztásototokban korlátlan ideig.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy jelszót és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

A tanfolyam elején bemutatjuk, hogy milyen rajzeszközökre van szükség, azonban van lehetőséged az online tanfolyamhoz egy komplett rajzcsomagot is rendelni, ami nem csak minden szükséges rajzeszközt tartalmaz, de az összes feladatlapot, rajzolandó képet és kiegészítő segédanyagot is.

Gyermeked érdeklődési köréhez igazodó témákkal készültünk. A tanfolyam témája: katicák, tulipán, kismadár és pillangó.

Nem. Az online Akvarell Ceruzás Rajztanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiétek. Bármikor megállítható, újraindítható és folytatható.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

Jelentkezés menete

Válaszd ki

Rendeld meg – fizesd ki

Bontsd ki a csomagot

Lépj be

Alkoss

Garancia

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Akvarell Ceruzás
Online rajztanfolyam
Gyerekeknek

34 990Ft
9990 Ft
 • Akvarell Ceruza használata oktató videók
 • Tulipán elkészítése lépésről-lépésre
 • EXTRA: Pillangó elkészítése lépésről-lépésre
 • EXTRA: Katica elkészítése lépésről-lépésre
 • EXTRA: Madárka elkészítése lépésről-lépésre

RENDELD MEG MOST!

Len ne maradj erről a tanfolyamról eszgözcsomaggal!

Akvarell Ceruzás
Online rajztanfolyam Gyerekeknek
ALKOTÓCSOMAGGAL

43 370 Ft
 • Akvarell Ceruza használata oktató videók
 • Tulipán elkészítése lépésről-lépésre
 • Akvarell ceruzás ALKOTÓCSOMAG
 • Házhozszállítás
 • EXTRA: Gyakorló referencia képek (3db)
 • 10% kedvezmény két művészellátóba
 • EXTRA: Pillangó elkészítése lépésről-lépésre
 • EXTRA: Katica elkészítése lépésről-lépésre
 • EXTRA: Madárka elkészítése lépésről-lépésre

ONLINE Akvarell ceruzás rajztanfolyam

Eszközcsomaggal, Eszközcsomag nélkül

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

34.990 Ft From: 9.990 Ft

Foglald le a helyed most!