Barion Pixel

Az első modulban a gyerkőcöt 19 fontos és gyakori iskolai szóval ismertetjük meg.

Minden szóhoz tartozik egy meghatározás, egy illusztráció, és egy feladat, amelyek segítenek gyermekednek megérteni az új fogalmakat.

A szavak, mint például ceruza, lap, füzet, tanító, könyv, iskola, iskolatáska, és iskolapad, nélkülözhetetlenek az iskolai életben és kulcsszerepet játszanak az iskolai indulásban. Mindegyik szóhoz egy-egy érdekes és interaktív feladat kapcsolódik, amelyek játékos formában segítik a tanulást.

A képek segítségével gyermeked könnyebben vizualizálhatja a szót, ami segít a megértésben és közelebb hozza számára az iskolát.

A “Színes Betűvarázslat” modulban gyermeked játékosan erősítheti kézügyességét színezés, festés és montázs tevékenységek segítségével. Ez a modul különösen izgalmas, mivel itt a betűk formáival ismerkedhet meg kreatív és élménydús módon.

A festés és a montázs technikái mellett, a sóba írás és a gyurmázás bevonásával különleges, tapintás alapú élményeket kínálunk, amelyek segítségével a gyermeked megtanulja, hogyan adhat tömeget és formát a láthatatlan betűknek.

Ezek a tevékenységek nemcsak a betűk megismerését teszik lehetővé, hanem finommotoros készségeit is fejlesztik, miközben a kreativitását is maximálisan kihasználja.

Itt speciális gyakorlatok segítségével készítjük fel gyermeked karját, csuklóját és ujjait az írásra. Ebben a részben a hangsúly azon van, hogy játékos és interaktív módon bemelegítsük a kéz és a kar izmait, elősegítve ezzel a könnyed és gördülékeny írást.

A modulban bemutatott gyakorlatok nemcsak fizikailag készítik fel a gyermeket az írásra, hanem mentálisan is ráhangolják a tanulásra, javítva a koncentrációs képességeket. Segít a gyermeknek ellazulni és összpontosítani az előtte álló írási feladatokra.

A modul segítségével a gyerkőc megtanulja, hogyan szabaduljon meg a görcsös ceruzafogástól, és hogyan veheti át az irányítást a finom vonalvezetés felett.

A különféle gyakorlatok nemcsak a kézügyességet fejlesztik, hanem hozzájárulnak a grafomotoros készségek pontosításához is, amelyek az íráskészség alapvető elemei.

Ebben a szakaszban gyermekedet arra ösztönözzük, hogy biztonsággal és magabiztossággal vezesse a ceruzát meghatározott irányokba, ami nélkülözhetetlen a későbbi íráskészség fejlődéséhez.

A modul során számos vonalvezetési gyakorlatot végezhet, amelyek segítenek a szükséges kézügyesség és koordináció elsajátításában.

A feladatok között megtalálhatók különféle minták követése, formák megrajzolása és útvonalak meghatározása, amelyek mind hozzájárulnak a finommotoros készségek fejlesztéséhez.

Az “Irányok Játszótere” modulban játékos és kreatív feladatokon keresztül tanítjuk meg gyermekednek az irányok ismeretét és helyes alkalmazását.

Ebben a részben különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyermeked játékos formában sajátítsa el a helyes irányokat, miközben kreatív feladatokkal ötvözzük a tanulást.

A modul tartalmazza többek között a térbeli orientáció fejlesztését célzó játékokat, iránykövetési gyakorlatokat, és olyan kreatív tevékenységeket, amelyek segítenek a gyermeknek megérteni és gyakorolni az irányokat mind a lap síkjában, mind térbeli környezetben.

Ezek fejlesztik a térbeli tudatosságot és javítják a szem-kéz koordinációt is, amely kulcsfontosságú az íráskészség kialakulásában.

Itt gyermeked elmélyedhet a betűelemek izgalmas világában.

Ebben a részben a különböző betűelemek megismerésére és begyakorlására koncentrálunk, miközben segítjük gyermekedet abban, hogy játékos és kreatív módon sajátítsa el az írás alapjait.

A modul során a gyerkőcök megtanulják felismerni és leírni a betűk alapvető vonásait, úgymint a körök, ívek és egyenes vonalak.

A feladatok úgy vannak kialakítva, hogy lépésről lépésre vezetik be őket a betűformák összetettebb szerkezetébe, miközben fejlesztik a finommotoros készségeket és a vizuális érzékelést.

A “Betűdetektívek” modulban gyermeked igazi nyomozóvá válhat, miközben játékosan tanulja meg felismerni és megkülönböztetni a különböző betűkkel kezdődő szavakat.

Ebben a részben a figyelmet és az észlelési képességeket fejlesztjük, miközben izgalmas betűkereső játékokon keresztül bővítjük a szókincsét.

A modul tartalmazza a különféle betűkereső játékokat és feladatokat, amelyek segítségével a gyerkőcök megismerkednek azzal, hogyan ismerhetik fel és különböztethetik meg a szavakat, azok kezdőbetűi alapján.

Ezek erősítik a betűismeretet, javítják a koncentrációs készséget és az analitikus gondolkodást.

1. BÓNUSZ

Minden tanfolyamra jelentkező család számára különleges bónuszt biztosítunk: egy készlet finommotorikát fejlesztő vágási feladatlapot ajándékozunk, amely kifejezetten arra tervezett, hogy gyermeked kézügyességét és koordinációs készségét fejlessze.

Értéke: 2 000Ft

2. BÓNUSZ

A játékos, állatokat ábrázoló pontösszekötő feladatokkal gyermeked játékosan fejlesztheti a vonalvezetési készségeit. Ezek nemcsak a finommotoros készségeket erősítik, hanem a gyermek képzelőerejét és kreativitását is serkentik.

A feladatlapok fejlesztik a kézügyességet és a koncentrációs képességet, amely alapvető az írás és más iskolai feladatok elvégzéséhez.

Értéke: 2 000 Ft

3. BÓNUSZ

A játék tartalmazza a teljes magyar ábécé betűit nyomtatható formában, valamint négy különböző táblát, amelyekre gyermeked izgalmas módon kezdhet el egyszerű szavakat kirakni.

Ez a játékos eszköz segít gyermekednek az olvasás és írás alapjainak megértésében, miközben fejleszti a betűfelismerési képességét és szókincsét.

Értéke: 4 000 Ft

4. BÓNUSZ

A feladatsorral gyermeked fejlesztheti a szem-kéz koordinációját és figyelmét, miközben összehangolja az agyféltekéket. Ezek a gyakorlatok ideálisak a tanulás előtti ráhangolódásra, segítve őt, hogy fizikailag és mentálisan felkészülten kezdjenek hozzá a tanulási feladatokhoz. Használjátok ki ezt a játékos és interaktív eszközt, hogy minden tanulási alkalom sikeres legyen!

Értéke: 5 000 Ft

Bónuszok értéke összesen: 13 000 Ft

Doszpod Kata vagyok, a Művészház alapítója és a Kreatív Betűismerkedő program megálmodója.

Szívügyem a gyermekek kreatívitásának és  képességeinek fejlesztése.

Az elmúlt közel 15 év során, Jobb agyféltekés tanfolyamainkon több mint 30 000 résztvevőnek adtuk át a kreativitás új dimenzióit országszerte.

Gyermekfejlesztő rajzprogramjaink nem csupán a rajztudást fejlesztik, hanem általuk a gyerekek megtapasztalhatják a kreatív gondolkodás örömét, a sikerélményt, és ez által bővülhet a világról alkotott képük.

Programjaink sikerét jól mutatják azok az ezer számra érkezett ajánlások, melyek résztvevőink elégedettségét tükrözik.

Ezek az ajánlások nemcsak a program hatékonyságát igazolják, hanem a benne rejlő örömöt és a gyermekkori kreativitás fejlődését is.

A program kialakításához a sok éves gyerekekkel töltött tapasztalatomat  és egy pedagógusokból álló csapat gyakorlatias tudását gyúrtuk össze, hogy minél több gyermek játékosan ismerhesse meg a betűket, kiegészítve és színesebbé téve az iskolai oktatást.

Lépjetek velünk egy sikeresebb jövő felé, ahol gyermeked képességei és kreativitása szárnyra kap a Kreatív Betűismerkedő program segítségével.

 

Maximálisan saját időbeosztásotok szerint tudtok haladni. A feladatokhoz lejárat nélkül hozzáfértek a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

A különböző nehézségi fokozatú feladatokon saját igényetek szerint haladhattok. 

A tanfolyamot nemcsak az iskola előtti időszakban használhatjátok, hanem első osztályban is tökéletes kiegészítője lehet az iskolai oktatásnak. Az éppen tanult betűhöz kapcsolódóan sok-sok érdekes feladattal mélyítheted el gyermeked tudását.

A tanfolyamot kétféleképpen is használhatjátok. Egyrészt iskola-előkészítőként első osztály előtt, másrészt első osztályban az adott betű tanulásakor mélyítheted gyermeked tudását és színesebbé teheted a betűk, betűelemek elsajátítását.

Minden feladatnál részletesen elmagyarázom, hogy hogyan csináljátok.

A feladatokat gondosan válogattam és tettem sorrendbe, hogy ti a legtöbbet vehessétek ki belőle. Az egyszerűbb feladatoktól haladunk egészen a betűelemek készségszintű írásáig.

Igyekeztem olyan feladatokat összeválogatni, amelyek nemcsak jól fejlesztik gyermeked, de játékosak is.

Így öröm és szórakozás lehet a betűkkel való ismerkedés.

A fejlődéshez elengedhetetlen a sikerélmény, ezért kiemelt figyelmet fordítottam, hogy élmény legyen a tanulás és sok legyen a sikerélmény.

A telefon nyomkodása helyett nemcsak egy fejlesztő és játékos programon vesz részt gyermeked, de a közösen végzett feladatok szórakoztató együtt töltött, minőségi időt biztosít számotokra a mindennapok során.

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

A program kialakításában alsó tagozatos pedagógusokkal dolgoztunk, hogy a legjobb haladást és a legértékesebb feladatokat nyújthassuk gyermeked számára!

Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal, akkor 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 

A SIKERÉLMÉNY GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy gyermeked a számára megfelelő lépésekben haladhasson. Ez biztosítja számotokra a sikerélményt. 

A program elvégzéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükségetek. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy könnyedén elvégezhessétek, fokozatosan haladva a játékokon.

A Kreatív Betűismerkedő program több, mint 70 feladatból és több, mint 500 feladatlapból áll.

Fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig.

A programon való haladás sebessége gyermekeden múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani.

Azonban a több, mint 70 feladat bőven biztosít elég gyakorlási lehetőséget. 

Valamint a feladatokat érdemes időről időre újra elvégezni, hogy még jobb szintre emelhessétek a kézügyességet és az agyféltekék összehangolását.

Sőt, egy-egy feladatot érdemes napi szinten beépíteni a tanulás mellé.

A programot elsősorban nagycsoportosoknak készítettem, de első osztály elején is szuperül lehet használni az iskolában tanultak kiegészítésére.

Természetesen. Nagyban színesítheted vele az óvodai, vagy akár az iskolai programod.

A programban elsősorban gyerekek számára érdekes, színes nyomtatandó feladatok vannak. Ezek közül némelyeket érdemes laminálni a hosszabb használhatóság érdekében.

A feladatok túlnyomó része egyszerű, nyomtatóbarát verzióban is elérhető, sőt, többet közülük akár saját kézzel is elkészíthetsz.

Egyes feladatokhoz otthon található egyszerű eszközök szükségesek csak, például papír, ceruza, színes, só, gyurma.

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod.

Igen. Mivel a feladatokhoz korlátlan hozzáférést kaptok, így bármikor csinálhatjátok. Akár 10-20 perc is elegendő egy-egy alkalom során. 

Semmi kötöttségetek nincs.

A programhoz lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz.

Nem. Jelentkezéseddel saját felhasználásra szólnak a feladatok, így saját gyermekeid, unokáid, tanítványaid használhatják.

Rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és szakmai felkészüléssel készítettük a programot, így bízunk benne, hogy valóban segítség lesz számotokra. 

Azonban, ha mégsem így éreznéd, akkor csak szólj és visszafizetjük a program díját.