Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

grafitceruza

6 elengedhetetlen kellék a rajzoláshoz!

Ha szeretnél valóban élethű, maszat és ujjlenyomat nélküli és minőségi rajzot készíteni, szükséged lesz egy alapfelszerelésre, amire mindig számíthatsz rajzolás közben.

Alábbiakban ezt a néhány dolgot szeretném Neked bemutatni. Lesznek persze valóban alapkellékek, de nem árt néhány trükk sem.

6 kellék a szép rajzhoz:

 

 1. Ceruza:

  Figyelni kell a minőségre. Egy jófajta ceruzával sokkal könnyebben el lehet érni a kívánt árnyalatot, mint egy, az iskolában használt, hagyományos grafittal.Fontos, hogy kemény (pl. HB) és puha ceruzákat (5B-8B) egyaránt használjunk, hiszen rengeteg árnyalat van egy képen és ezeket kell visszaadnunk a papíron. Nyugodtan használjunk grafitrudat is, ezzel nagyobb felületet színezhetünk be, rövidebb idő alatt.

  Megfizethető áron van például a Koh-i-Noor ceruza, kicsit magasabb áron (még mindig nem vészes) Faber-Castell grafitokhoz is hozzájuthatunk, azonban ha már nagyon érezzük a rajzolást, abban az esetben Cretacolor grafitokra is beruházhatunk.

  TIPP: Ha nem tudod, melyik ceruza mit tud, kattints ide és tanulj.

  jobb agyféltekés rajzolás

Hamarosan mutatom tovább a többi rajzkelléket!

De addig is..

A rajzkellékek mellett szeretnél a rajztechnikákban is elmerülni?

Iratkozz fel ingyenes online rajztanfolyamunkra most és kezd akár azonnal!

Mit fogsz megtanulni az Ingyenes Online Rajztanfolyamon?

1. Rész: Alapok, amiket ismerned kell, mielőtt rajzolnál:

2. Rész: Alapok az arányos rajzoláshoz vezető úton:

 1. Radírok:

  A jó radír kiválasztása szintén fontos, hisz egy rossz minőségű radír felsértheti a papírt, vagy foltot hagyhat. Rajzoláshoz érdemes beszerezni egy hagyományos, nem túl lágy, de nem is túl kemény radírt. Ezen kívül szinte elengedhetetlen a gyurmaradír, amivel nagyon jó hatásokat lehet létrehozni.

  Az egyik kevesek által ismert használati módja a foltok eltávolítása! Talán már veled is előfordult, hogy rajzolás közben pár óra munka után derült ki árnyékolásnál, hogy ujjlenyomatos a rajzod. Nos, ez igen kellemetlen tud lenni. Azonban ne aggódj van rá megoldás! 🙂

  A teendőd annyi, hogy alaposan – és tényleg figyelj rá, hogy jó alaposan – radírozd le gyurma radírral azt a területet, ahol az ujjlenyomat éktelenkedik. Nem csak a felső grafitréteget kell leradíroznod, hanem tovább kell folytatnod a radírozást, hogy a papíron lévő szennyeződés is eltűnjön. Ha elég alaposan csináltad, akkor újragrafitozáskor eltűnik a folt! 🙂 Ha még mindig ott van, akkor nem eléggé radíroztad el. Kezd elölről és sikerülnie kell. 🙂

  A gyurmaradír egy olyan különleges radír, amellyel rétegeiben is tudsz világosítani. Ha egy adott területre rányomkodod a radírt, akkor csak kicsit világosítja ki. Ha még jobban szeretnéd világosítani, akkor nyomkodd többször egymás után a kíván felületre a radírod. Így ha véletlenül túl sötétre sikerült a rajzod egy része, akkor nem kell elölről kezdened, hanem fokozatosan világosíthatod a kívánt hatásig.

  TIPP: A radírokról bővebben itt olvashatsz.

 2. Papír:

  Rajzlap tekintetében akkor térjünk át a minőségibb papírokra, ha már nem csak gyakorlunk. Addig felesleges drága papírokra beruházni.Ha azonban már komolyan űzzük a rajzolást, fontos tényező a rajzlap milyensége is. Különféle lapokat lehet kapni grafithoz, szénhez és festéshez is.

  Grafithoz használhatunk szinte bármilyen, minimum 180-200 g-os papírt. Lehet teljesen sima vagy kicsit érdes felületű is, akár még színes lapot is használhatunk.

  TIPP: Ha érdekelnek a rajzlap fajták, itt megtalálsz minden infót

 3. Tiszta kéz:

  Rajzolás előtt mindig mossunk alaposan kezet, mert az ujjunkon található zsír és kosz nyomot hagyhat a rajzunkon. Ez igazán bosszantó tud lenni, ezért fő az elővigyázatosság! Érdemes a kezed alá egy védőlapot tenni, hogy ne a rajzlapod legyen nedves, vagy zsíros. Erre különösen akkor érdemes figyelned, ha izzadós és zsírosabb típusú a kezed, vagy meleg van.

  TIPP: Ha azonban már megtörtént a baj, van néhány tanácsunk a foltok eltüntetéséhez is.

 4. Papír zsebkendő:

  Papír zsebkendőt használhatunk maszatoláshoz, de vigyázzunk, hogy olyat válasszunk, amelyiknek csak kicsit vagy egyáltalán nem csipkézett a széle. Erre tökéletesen alkalmasak a dobozos zsebkendők.

  TIPP: Ha a felület, amit maszatolni szeretnénk túl kicsi a zsebkendőhöz, próbáljuk ki a fültisztító pálcikát, vagy a papírceruzát.

 5. Ecset:

  Az ecset azért nagyon hasznos, mert a felesleges grafitport és radírmaradványokat anélkül tünteti el, hogy az egész rajz károsodna tőle. Ha lefújjuk a grafitot, a fele kép grafitos lesz. Ha a kezünkkel söpörjük le, akkor az egész. Ha széles fejű ecsetet használunk, akkor áthidaljuk ezt a problémát.

Fejlődj tovább és iratkozz fel most ingyenes online rajztanfolyamunkra és kezd akár azonnal!

Mit fogsz megtanulni az Ingyenes Online Rajztanfolyamon?

1. Rész: Alapok, amiket ismerned kell, mielőtt rajzolnál:

2. Rész: Alapok az arányos rajzoláshoz vezető úton:

GRATULÁLOK! A feliratkozásod sikeres az ingyenes online tanfolyamra. E-mailben küldjük a hozzáférésed.

VÁRJ! AZ EXTRA MEGLEPETÉSED MÉG HÁTRA VAN!

Mivel megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és feliratkoztál az ingyenes online rajztanfolyamunkra, ezért most meglepünk egy EGYSZERI EXTRA AJÁNLATTAL:

Rendeld meg a "Hurrá! Én is tudok rajzolni!" Online rajztanfolyamot MOST

17 430Ft helyett

2990Ft-ért

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

+ 1 EXTRA BÓNUSZ:

Tanuld meg a rajzolás alapjait kényelmesen otthonról

FIGYELEM! Az ajánlat EGYSZERI és csak MOST a "Kérem az extra akciós tanfolyamot" gombra kattintva igényelhető.

nap
óra
perc
másodperc