Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
másodperc

Több van benned

depresszió

Téli depresszió ellen rajzolás!

A depresszió népbetegségnek számít, sokakat érint és sajnos nem csak felnőtteket. Rengeteg oka lehet, ennek a lehangolt, búskomor állapotnak. A hidegebb, sötétebb hónapok közeledtével megjelenik a depresszió szezonális változata, a téli depresszió.

Ez egy enyhébb változata a depressziónak, azonban ettől még nem kevésbé kellemetlen vagy elhanyagolható probléma. Egy biztos, érdemes mindent megpróbálni, hogy mihamarabb kilábaljon belőle az ember, ha egyedül nem megy, akkor segítséggel.

depresszió

Milyen a depresszió?

Tartósan vagy rosszkedvű, szomorú, esetleg nem is tudod pontosan miért. Fáradtnak, üresnek érezheted magad. Egy olyan állapot lesz úrrá rajtad, amiben a világ kietlennek, a nehézségek pedig leküzdhetetlennek tűnhetnek.

A depresszió és az időjárás

Gondolom neked is van személyes élményed, mikor végre kisüt a nap és elönti testünket, lelkünket melegséggel. A napsütés jótékony hatással van ránk nemcsak vitaminnal lát el minket, hanem kedélyállapotunkra is jó hatással van.

depresszió

A napsütés hiánya, a korai sötétedés, a hidegebb időjárás szintén befolyásolja hangulatunkat, azonban sokszor nem pozitív irányba. Az őszi és téli hónapok még azokra is rossz hatással lehetnek, akik egyébként jó lelki állapotban vannak.

Testünk és a depresszió

Az őszi, téli hónapokkal megérkező lehangoltság, levertség hatással van fizikai állapotunkra is, hiszen testi és lelki folyamataink szoros összefüggésben vannak egymással.

A depresszió az immunrendszert is gyengíti.

Ezért egészségünk megőrzése érdekében ne csak testileg, hanem lelkileg is készüljünk fel a hűvösebb évszakokra. Érdemes már jó előre felkészülni és a megfázásokat megelőző házi praktikák listájára érdemes felvenni a hangulatjavítást is! A lelki jólét, a jó hangulat fenntartása segítségedre lesz, hogy meg tudd előzni a kisebb, nagyobb betegségeket (nátha, megfázás, influenza) a hidegek hónapokban.

depresszió

A depresszió ellensége

Az egyik legfontosabb ellenszer, ha megtanulsz a jelenben lenni! Miért jó ez?

Ha a jelenben vagy, biztosan eltávolodsz a gondoktól, problémáktól. Gondolataid sodrásában előbb vagy utóbb a múltban vagy a jövő szorongásában találod magad. Érdemes tehát megtanulni hogyan tudod a figyelmed a jelenben tartani. Ne nosztalgiázz állandóan! Az állandó agyalás, töprengés vagy a múltba vagy a jövőbe repít. Egyedül elméd kiürítése és a megfigyelés által maradhatsz jelen.

depresszió

A múlt már elmúlt, még akkor is ha tele van jó élményekkel, nem leszel boldog tőle a jelenben. Keserűséggel fog eltölteni, miért nem olyan jó most, mint régen. Ráadásul az idő minden emléket megszépít! A jövő boldogságára való ácsingózás pedig szintén nem tesz jót, hiszen közben észre sem veszed, hogy a pillanatok elszáguldanak melletted, és te lemaradtál minden jóról, míg lelki távcsöveddel a jövő egét kémleleted!

Tapasztald meg, hogy igazán a jelenben lehetsz boldog!

Szüntesd meg depressziót!

Most hogy tudod milyen tudatállapot hatásos a depresszió ellen, nincs más teendő, mit keresni valamit, amivel elérheted ezt.

depresszió

Létezik olyan technika, ami segít tartósan a jelenben maradni! Mi ez? A Jobb agyféltekés rajzolás!

Ezzel a módszerrel átélheted, milyen is a MOST, ugyanis rajzolás közben lekerül figyelmed a problémákról, a fókuszt máshova helyezed, így agyadnak nem okoz nehézséget, hogy a jelenben maradjon. A Jobb agyféltekés tanfolyam által megtanulsz elmélyülten koncentrálni és egy dologra összpontosítani a figyelmed, ez segít majd tartósan a jelenben lenni!

10 tény, a Jobb agyféltekés rajzolásról! >>

Hogyan segít még a Jobb agyféltekés rajz, a depresszió leküzdésében?

A jobb agyféltekés rajzolással megtudhatod milyen az, amikor le tudsz küzdeni egy nehézséget! Miután ezt megtapasztalod, tudni fogod, hogy erre bármikor máskor is képes vagy! Ezért a depresszió ellen is sikerrel veheted fel a küzdelmet.

depresszió

Sőt, a jobb agyféltekés rajzolással nem csak leküzdesz valamit, hanem átéled a SIKERT!

Gondold el, olyan SIKERÉLMÉNYBEN lesz részed, amiben eddig soha! Nem tudtál rajzolni, úgy gondoltad soha nem is lesz ebben részed?

A Jobb agyféltekés rajzolás bebizonyítja neked az ellenkezőjét! Te is tátott szájjal vagy könnyekig meghatódva bámulod majd saját és társaid rajzait a 3. napon!

Tudd meg, mások mit éreztek a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon! >>

Készülj fel már MOST a téli hónapokra! Jelentkezz, a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra!

depresszió

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!