Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

jobb agyféltekés rajz

10 tény, ami miatt érdemes elsajátítani a jobb agyféltekés rajzolást!

  1. Kreativitás: Sokan említik arra, hogy a munkájuk túl logikus, elemző. Az informatikusok egy része, a mérnökök, könyvelők és még sokan mások annyira bal agyféltekés munkát végeznek, hogy néha úgy kell egy kis kreatívkodás, mint egy falat kenyér. Amikor elkezdesz alkotni (még akkor is, ha azt hiszed képtelen vagy rá) egy teljesen más világba kerülsz, ami annyira üdítő, hogy el sem akarsz majd onnan menni többé.
    rajzolás
  2. Kizökkent a hétköznapokból: A mókuskerék, a sok munka, rohangálás és a többi kikészíti idegileg az embert. A 3 nap, amit eltöltesz velünk az teljesen kikapcsolja a gondolataidat. Rajzolás közben eszedbe sem fog jutni, hogy kikapcsoltad-e a kávéfőzőt vagy hogy betettél-e a gyereknek az ovis táskájába egy pót váltó zoknit. Csak Te leszel ott, végre magad lehetsz.
    látásmód
  3. Ellazít: Nem csupán kikapcsol a rajzolás, hanem egy mély, szinte már relaxációs állapotba kerülsz tőle, ami annyira feltölt energiával, hogy a 3 nap után majd kicsattansz. Ráadásul ezt az állapotot otthon is visszahozhatod.
  4. Önbizalmat ad: Amikor elkészül az első műved az olyan élményt nyújt, mint szinte semmi más. Te alkottad, a kezed munkája, így olyan önbizalmat kapsz, amit saját magadtól kapsz, nem pedig másoktól. Így ez sokáig kitart és csak egyre nőni fog.

  1. Sikerélményt nyújt: Minden rajz olyan sikert jelent, amit ilyen rövid idő alatt csak kevés dolog tud okozni. A mai világban erre mindenkinek szüksége van, hiszen a munkahelyen vagy a mindennapokban nem sok pozitív visszajelzést kapnak egyesek.
    rajzolás
  2. Jobban koncentrálsz: Nagyon jól fejleszti a rajzolás a koncentrációs képességet, hiszen az egyik titok a figyelem. Ha nagyon jól és pontosan megfigyeled azt, amit szeretnél lerajzolni, csak akkor lesz élethű vagy olyan, amilyennek szeretnéd. A sok és folyamatos figyelem által nem csak a rajzolásban, de a munkádban, a tanulásban is hasznát tudod venni ennek a képességnek. Gyorsabban végzel majd a feladatokkal, hiszen jobban tudsz majd koncentrálni.
  3. Egyszerű: Előnye, hogy annyira egyszerű dolgokból épül fel és olyan könnyedén elsajátítható, hogy az már-már csodaszámba megy. Nincs benne semmi misztikum vagy felfoghatatlan dolog. Pont ezért bárki képes megtanulni, viszont alkalmazni csak azok tudják, akik használják is ezeket az egyszerű dolgokat.
    Jobb agyféltekés rajzolás a Művészházban
  4. Gyors eredmény: A rohanó világunk szinte megköveteli, tőlünk, hogy mindent a lehető leggyorsabban csináljunk. Ezért is jó ez a rajztanfolyam, hiszen csupán 3 napra van szükséged. Nem kell éveket az iskolapadban tölteni ahhoz, hogy élethű rajzokat tudj készíteni. Persze a tanfolyam után is kell a gyakorlás, hiszen jó pap holtig tanul, de olyan erős alapot kapsz, amit általános esetben 2-3-4 év alatt lehet elsajátítani.
  5. Örömet okoz: Nem csupán a kész kép okoz örömet. Egy idő után maga az alkotás folyamata is lázba hoz majd. Nem mellesleg a családtagoknak, barátoknak is rendkívüli örömet okozhatsz, ha róluk vagy szeretteikről készített rajzot adsz ajándékba.
  6. Bármire képes vagy: Megmutatja, hogy képes vagy bármi elérni, amit akarsz, ha dolgozol érte. Hiszen, ha megtanulsz 3 nap alatt élethű portét rajzolni, ennyi erővel szinte akármit képes vagy elsajátítani. Nincs igazam?

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

1. Rész: Alapok, amiket ismerned kell, mielőtt rajzolnál:

2. Rész: Alapok az arányos rajzoláshoz vezető úton:

Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!