Több van benned

Címke: felnőttek

Bárki számára hozzéférhető, értékes információk

“Érdekes, változatos tananyagok, jó oktatók és videók. Szeretem, hogy bárki számára hozzáférherő, értékes információk is vannak az oldalon. Az ingyenes videók is nagyon értékesek. Jól működik az esetleges problémák orvoslása is.”

Van sikerélményem

“Eddig még csak az állatportrés rajztanfolyamba kezdtem bele, eddig nagyon tetszik, érthető a magyarázat, jó a felvétel minősége és van sikerélményem.”

Szívvel csinálják

“Érezni, hogy nem egy síma üzleti váltakozás, hanem szívvel csinálják.”

Nagyon pozitív a visszajelzés, segítőkész válaszok érkeznek

“Szeretem a tanácsokat, ötleteket, videókat. Amikor pedig valamiféle “leckét” nézek, azt, ahogyan magyaráznak és biztatnak. Szeretem azt a kedvességet. Mikor feltölt valaki egy képet a VIP Facebook csoportba, nagyon pozitív a visszajelzés, segítőkész válaszok érkeznek. Olyan támogató az egész, talán így mondanám.”

Nagyon profin van összerakva egy-egy tanfolyam

“Egy alkalommal jutottam el eddig élő tanfolyamra, teljes kikapcsolódást, feltöltődést nyújtott és nagyon jó volt oktatás szempontjából is. Sokat tanultam. A videók is teljesen érthetően adják át a tudást, nagyon profin van összerakva egy-egy tanfolyam. Illetve amit még kiemelnék, az az hogy mennyire emberi módon állnak a problémákhoz. Teljesen a megoldásra törekednek és nem újabb …

Nagyon profin van összerakva egy-egy tanfolyam Read More »

és az élmény, nem lehet betelni…..!

“Srácok, Le a kalappal előttetek. Példaképek vagytok a tanulók (számomra mindenképp) számára, elérhetővé teszitek a rajz sikerét, gyönyörét. A környezet hangulatisága, a tudás érthető, logikus átadása és az élmény, nem lehet betelni. Remélem lesz még lehetőségem jönni. Nagyon sok mindent tanítottatok. Mindent köszönök!” N. Botond,

NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL!

Akár 4 online tanfolyamra is regisztrálhatsz most 100% ingyen!

Válassz a tanfolyam képére kattintva!