Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

felnőttek

S látom, ahogy lelki gátakból épült falak omlanak a Művészházban le.

“Sokszor látok másokat, akik szeretnék maguknak bizonyítani, hogy nem botkezűek. Azért megy a Művészházba, mert valamikor azt mondták neki, hogy tehetségtelen. Mint annyi ember gyerekként magába zárkózik, mert egy valaki azt mondta, hogy te nem vagy jó semmire, nem tudsz énekelni, rajzolni, táncolni stb. S látom, ahogy lelki gátakból épült falak omlanak a Művészházban le. …

S látom, ahogy lelki gátakból épült falak omlanak a Művészházban le. Read More »

Kamaszlányként kíváló keramikus művész-rajztanárom volt: Paulínyi Mária, akivel nagyon sokat rajzoltam együtt, imádtam ezt az elfoglaltságot. Ma már három felnőtt gyermekem van. Gyerekkorukban mindig volt miről gondoskodnom…. Teljesen lefoglaltak a gyereknevelés feladatai…. Ők meg csak azt hallották tőlem állandóan, hogy  “Ha nyugdíjas leszek, lesz egy műtermem és rajzolni, festeni fogok!”  …..és el is jött a …

Read More »

Szerencsésen rátok akadtam

“A kor előrehaladtával úgy gondoltam, hogy visszatérek régi álmomhoz és rajzolni, festeni, alkotni fogok. Számtalan lehetőség kínálkozott: online tanfolyamtól kezdve, remek videókon át sok izgalmas dolog van e témakörben. Vannak persze zsákutcák is oda kell figyelni mit választ az ember.  A jobb agyféltekés rajzolásról már régóta tudok és így kezdtem el keresgélni és szerencsésen rátok …

Szerencsésen rátok akadtam Read More »

Bárki számára hozzéférhető, értékes információk

“Érdekes, változatos tananyagok, jó oktatók és videók. Szeretem, hogy bárki számára hozzáférherő, értékes információk is vannak az oldalon. Az ingyenes videók is nagyon értékesek. Jól működik az esetleges problémák orvoslása is.”

Van sikerélményem

“Eddig még csak az állatportrés rajztanfolyamba kezdtem bele, eddig nagyon tetszik, érthető a magyarázat, jó a felvétel minősége és van sikerélményem.”

Szívvel csinálják

“Érezni, hogy nem egy síma üzleti váltakozás, hanem szívvel csinálják.”