Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Kamaszlányként kíváló keramikus művész-rajztanárom volt: Paulínyi Mária, akivel nagyon sokat rajzoltam együtt, imádtam ezt az elfoglaltságot.

Ma már három felnőtt gyermekem van. Gyerekkorukban mindig volt miről gondoskodnom…. Teljesen lefoglaltak a gyereknevelés feladatai…. Ők meg csak azt hallották tőlem állandóan, hogy  “Ha nyugdíjas leszek, lesz egy műtermem és rajzolni, festeni fogok!” 

…..és el is jött a várt nap! Kaptam tőlük egy ceruza- festék- és ecsetkészletet, állvánnyal, palettával, festőköténnyel…….

Ééééés:  Betettem a fiókba!  Évekig ott lapultak…..

 

Egyszercsak azt vettem észre, hogy a hétvégeken unatkozom….

 

Ekkor szembejött velem az interneten a közeli Művészház hirdetése a jobb agyféltekés tanfolyamról! 

Megérett bennem a vágy, hogy  sok év után ismét rajzoljak….. 

Elmentem a tanfolyamra, hogy “löketet kapjak”. Nem bántam meg ! 

Elsősorban a Művészház kíváló oktatóinak – Fekete Tamásnak, és Matastik Jánosnak köszönöm, hogy ismét rátaláltam arra a régi, felszabadult érzésre, melyet 40 évig nem éreztem… 

Köszönöm Doszpod Katának, Tombor Andinak, és az egész MŰVÉSZHÁZNAK azt a kedves,  családias, bátorító és támogató, ösztönző  hozzáállást és hangulatot, amivel nagyban segítenek bennünket, hogy átéljük minél többször az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. 

Nos, most eljött az idő! 

Jelentem: Műtermem még nincs,  de az ajándék készleteket már használatba vettem – sőt, kibővítettem – és gyarapodnak a mappámban a gyerekeimnek beteljesített ígéreteim ….

Külön öröm számomra, hogy lányaim  is csatlakoztak, és mindketten élményfestéseket szerveznek barátaiknak, mely alkalmakon az alkotás felszabadult érzése megsokszorozódik….

Kívánok a Művészháznak további sikereket, és köszönöm, hogy munkásságukkal nagyon sok embert ösztönöznek a “Több van benned!” érzés megélésére.

Köszönöm, hogy több képemmel is részt vehetek ezen a kiállításon.” Gábor Zsuzsanna

nap
óra
perc
másodperc