Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

város rajz

Város rajz – egy stílus újraéledése

Láttál már te is házfal mellett, híd tövében, várfal alatt üldögélő embert, aki ölében kicsiny vázlatfüzetet tart és város rajzokat készít?

Én mindig megbámulom őket.

Annyira szép, impozáns és mégis könnyed az, amit papírra vetnek.

Ők azok, akik ismét életre keltettek egy régen annyira divatos műfajt: az urban sketchinget.

Város rajz – szépen kidolgozva

A város rajz hatalmas témakört ölel magába. És legalább ugyanennyi műfajt is. Csodás kidolgozású festményeket, részletes grafikákat ismerünk a képzőművészetnek ebből az ágából. Elég csak az elmúlt századokban keresgélni, vagy akár a későbbi korokban körülnézni A város rajz mindig kedvelt témája volt az alkotásoknak.

A képeken látható: Buda látképe a 17. századból, Alfred Pisarro: A Montmartre Boulvard hideg időben c. festménye, Leonyid Afremov festménye napjainkból.

Város rajz – csak pár vonal és máris felismerhető

Elgondolkodtál már te is rajta, mi lenne, ha az utazásaid emlékeit nem fotókban, nem a mobiltelefonoddal, hanem egy rajzos útinaplóban örökítenéd meg? Ez lenne az igazán fantasztikus élmény!

Ehhez persze nem mindig kell és lehet az utolsó, hajszálpontos részletig kidolgozni mindent. Épp elég, ha a jellegzetes vonalak, a karakteres motívumok rákerülnek. Szinte vázlatosan. Máris kész egy lenyűgöző rajz.

 

Város rajz – művészi tökélyre fejlesztve

Ami így készül, gyorsan készül. a pillanat ihletett hevének engedelmeskedve. Szinte rárobban a papírra, kusza vonalakkal. Nevében rögtön ott a stílus is, mely e műfajt jellemzi. Sketch azt jelenti: vázlat. Klasszikusan tussal, vagy filctollal készül. Igen gyakran monokrómban.

Később akár ki is lehet színezni, akvarellel még szebbé, látványosabbá tenni.

Mára nagyon közkedveltté vált újra ez a műfaj.

Város rajz – ami nélkülözhetetlen hozzá

Van valami, aminek ismerete a város rajzokhoz nélkülözhetetlen. Ez pedig a perspektíva. Nem elég nézni és meglátni az épületeket a városban. Le is kell azokat rajzolni úgy, ahogy látod őket.

Te is szeretnél ilyen csodálatos képeket rajzolni?
Már csak az a kis lépés választ el tőle?

>>> Segítünk!

A valóságban egy utca, egy híd, vagy csupán egy kapualj is – nem síkban, hanem térben helyezkedik el. Ami hozzád közelebb van, az nagyobbnak – ami távolabb az kisebbnek tűnik, míg végül a távolban el nem enyészik a látvány. Ezt a képzőművészetben rövidülésnek nevezik.

Két korábbi cikkünk is bővebben ír róla. >>> Kialakulásáról, eredetéről itt olvashatsz, fajtáiról pedig részletesen itt találsz érdekes dolgokat.

Mindez lerajzolható nemcsak szemből, hanem alulnézetből

vagy akár felülnézetből is.

Mindenhol ugyanaz lesz a helyzet.

A perspektíva ismerete megkerülhetetlen és kihagyhatatlanná válik a város rajzhoz.

 

Perspektíva online tanfolyamunkon
mindent megtanítunk neked erről!

Urban sketching online tanfolyamunkkal pedig
átadhatod magad a város rajzok gondtalan élvezetének!