Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp

Váltsd be most!

Több van benned

Ne hagyd ki!

szerelmes rajzok

Szerelmes rajzok – Csodás érzelmek a rajzlapon!

A szerelmes rajzok, tökéletes ajándékok, hiszen egy kép felér ezer szóval! Egy igazi kreatív ajándék, amibe bele teheted egy részed, szíved-lelked! Ez teszi majd igazán személyessé és egyedivé. Ráadásul neked is hatalmas élmény amíg készíted! A kreativitás csodás flow élményén át tekintheted újra az együtt átélt mesés perceket! Érdemes alkotás közben szerelmes dalokat is hallgatnod, így még kellemesebb lesz az alkotás! 🙂

Rajzolás közben nem csak sok kellemes emlék jön elő kettőtökről, de kedvesed arcát, így őt is sokkal jobban megismered ezzel is mélyítve a kapcsolatotokat.

Sőt még szerelmi bánatra is szuper, hisz rajzolás közben sok bánat is feldolgozható és a sérelmek is könnyebben megbocsájthatóak.

Na, de mi is valójában a szerelem?

Sokan próbálták már megfejteni, de a TITOKRA eddig még nem derült fény! A tudomány mindig a kémiára hivatkozik… A hétköznapi ember számára pedig egy erős érzelem, amit mindenki különbözőképp él meg.

Egy azonban biztos, ha az ember szeret valakit, adni szeretne… Tehát a szerelem arra, sarkall minket, hogy számtalan kedvességgel, vagy akár ajándékkal halmozzuk el a szeretett személyt.

 

Milyen egy szerelmes rajz?

Szólhat közösen rólatok, vagy csak kedvesedről, egy olyan témáról, ami számára kedves vagy lehet egyszerűen csak szimplán szemet gyönyörködtető, amit szívből adsz a másiknak!

A szerelmes rajzokra kerülhet akár egy szép idézet is erről a különleges érzésről – a szerelemről! Segítségül hoztam néhány idézetet, írók tollából:

“Amíg nem porlad szét a szirt, s zúgnak a tengerek: szeretlek én, míg életem homokja elpereg.”
Robert Burns

Univerzumaik lassan és láthatatlanul egymásba hatoltak, olyanok voltak, mint két, azonos tengely körül egyre szűkebb pályán keringő égitest, melyekre az a nyilvánvaló sors vár, hogy a tér és az idő valamely pontján egybeolvadjanak.
Paolo Giordano

További szerelmes idézeteket itt találsz! >>

 

Ötletek szerelmes rajzokhoz!

Most bemutatok néhány technikát, amivel tökéletes szerelmes rajzot készíthetsz!

Szerelmes rajzok >> inspirációk

A Zentangle technikával – ami nemrégiben az egyik RAJZEST témája volt – nagyon egyszerűen készíthetsz látványos szerelmes rajzokat! Kezdők is bátran kipróbálhatják! Kíváncsi vagy a Rajzesten készült képekre? Nézd meg, ITT! >>

  1. Készíthetsz szívet, amit Zentangle sormintákkal tölthetsz ki.

szerlemes rajzok

Forrás: pinterest.com

2. Kedvesed szeret olvasni? Lepd meg, egy saját készítésű zengtangle szerelmes könyvjelzővel – erről mindig eszébe jutsz majd, amikor csak fellapozza a könyvet! Nézd meg a videót és készítsd el Te is! >>

szerlemes könyvjelző

Forrás: youtube.com

3. A szív formát negatív felületként is használhatod. A hátteret töltsd ki különböző sormintákkal. A szív alakba, pedig beírhatsz egy szép szerelmes idézetet vagy egy szívhez szóló üzenetet kedvesednek!

Forrás: youtube.com

Most nézzünk néhány kidolgozottabb rajzot:

 

Szerelmes rajzok végzőseinktől Jobb agyféltekés rajztechnikával

 

1. Hegedüs Krisztina egy romantikus, bensőséges pillanatot választott a szerelmes alkotáshoz.

szerelmes rajzok

Tudtad?
Úgy, ahogy az önarckép készítése segít önmagad megismerésében, úgy párod arcának lerajzolása is közelebb visz a szeretet személyhez és megismeréséhez!

 

2. Erdős-Békefi Edina rajza évfordulós ajándéknak készült. Ahogy Edina is írja: “Hihetetlenül szép ajándék lehet egy-egy rajz!”

Te is készíthetsz meglepetésként, szerelmes rajzot másoknak, például kapcsolatuk egy meghatározó pillanatáról. Biztosan sikert aratsz vele és nagy becsben tartják majd az őket ábrázoló rajzot!

 

3. Szintén Hegedüs Krisztina készítette, ezt a különleges képet!

Csodás látvány, igazi romantikus hangulatú kép. Felhasználhatod és megőrizheted így, akár a kedvesedtől kapott virág szirmait is!

Kíváncsi vagy Végzőseink további szuper alkotásaira? Nézd meg, ITT! >>

Február 14-re, a Szerelmesek napjára

egy különleges programmal készülünk nektek: közösen festhetitek meg ugyan annak a képnek a két felét. Gyertek együtt, a Fesd Magad Estre, amin már előképzettség nélkül is részt vehettek! Jelentkezzetek, ITT! >>

Hogyan lehet ajándék egy kapcsolatban pusztán, maga a rajzolás?

 

Nem csak szerelmes rajzok által fejezheted ki érzéseidet és ápolhatod kapcsolatod. Maga a rajzolás, mint tevékenység is közelebb visz a másikhoz, így erősítve a kapcsolat minőségét!

Mire is gondolok?

A rajzolás kikapcsol, ezáltal kiragad a mindennapokból. Csökkenti a stresszt, a gondok szinte elszállnak. A jobb agyféltekés rajzolás pedig kifejezetten jó önfejlesztő eszköz. Mivel új látásmódot ad, ezért kifejezetten alkalmas arra, hogy önmagad, a másikat, vagy bizonyos szituációkat másképp láss. A dolgok új megvilágítást kapnak, ezért hasznos lehet akár párkapcsolati gondok megoldásánál.

Olvasd el egy kedves, végzősünk visszajelzését, aki örömmel osztotta meg velünk a Jobb agyféltekés rajztanfolyam után tapasztalatát.

„Soha nem kaptam ennyi pozitívan energiát, mint mostanság tőletek.

És még a házasságom is jobb lett. A férjemnek könnyezem lábadt a szeme tegnap, mikor fűrkésztem az arcát. És csak annyit mondtam neki, hogy “Téged színesben foglak lerajzolni.” Annyira büszke lett rám 🙂

Terápiás céllal kellene receptre írni a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot házaspároknak….. 😀

Nagyon hálás vagyok az Univerzumnak hogy hozzátok irányított.

További sok sikert kívánok nektek a küldetésetekhez, jobb tenni a világot… Az enyémet már Sikerült :)„

Üdvözlettel: Dávid Ágnes

Szeretnéd megtudni mások milyen élményekkel, érzésekkel, tudással gazdagodtak a Jobb agyféltekés tanfolyamokon? Itt olvashatsz a Végzősök sikerélményeiről! >>

 

Próbáld ki a Jobb agyféltekés rajzolás most! 

jobb agyfeltekes rajzolas

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!