Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

mi a jobb agyféltekés rajzolás

MI A JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS VALÓJÁBAN?

Sokan érdeklődnek iránta, mégis, azt vettem észre, hogy sehol sincs konkrétan leírva, kerek perec kimondva, hogy mi a jobb agyféltekés rajzolás.

Mivel senki sem szeret zsákbamacskát venni, úgy gondoltam, hogy elárulom Neked mit is jelent ez valójában.

Számtalan helyen olvashattad már, hogy a jobb agyféltekés rajztanfolyam mennyi pozitív élménnyel gazdagíthat, milyen képességeket erősít.

Ilyen például, hogy segít a koncentrálásban, eltünteti a hétköznapi gondokat, észreveszel általa olyan apróságokat, amik addig teljesen elkerülték a figyelmed. Ez mind igaz, mégsem válasz a kérdésre.

Jobb agyfélteke

DE AKKOR MI A JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS?

Lényegében ez egy olyan különféle, egyszerű rajzos gyakorlatokra épülő technika, aminek segítségével kihozzuk Belőled a Művészt és hagyjuk felszínre törni a jobb agyféltekéd kreativitását.

Segít Neked egy olyan már-már meditatív állapotba kerülni, amiben kiemelheted magad a hétköznapokból. Ezzel a módszerrel otthon is bármikor ki tudsz kapcsolódni anélkül, hogy nyomasztanának a mindennapos stresszt okozó dolgok.

Egy szigetet ajándékozunk neked a rajztanfolyamon, mégpedig a nyugalom szigetét.

BENNED TÖRTÉNIK

Emellett önmegvalósítást, fejlődést, egy új kezdetet, új világképet is jelent, ahol sok minden láthatóvá válik, ami eddig rejtve volt.

Mindez nem a rajzlapon, hanem Benned történik. Másként tekintesz majd az emberekre az utcán, másképp látod az épületeket, másképp kezeled a szituációkat.

Ami eddig elérhetetlennek tűnt, az hirtelen valósággá válhat.

Hiszen, ha képes vagy a jobb agyféltekés rajztanfolyamon 3 nap alatt annyit fejlődni egy új látásmód által, mint eddig még soha, mit tudsz kezdeni egy egész élettel, ha ezt a képességed használod?

“A tanfolyam kiváló volt, rengeteg sikerélménnyel.

Rövid idő alatt meglepően megváltoztatta látásmódomat. Egészen új dolgokat veszek észre az utcán jártomban, a buszon, az embereken.

Biztos, hogy fogok tovább rajzolni, mert egy remek kikapcsolódás. Köszönöm.” Cs.Zs.

jobb agyfélteke körte

TE MAGAD DOLGOZOL MEG ÉRTE, ÉS SAJÁT MAGADAT FOGOD ELISMERNI

Képes visszaadni Neked a cselekvés képességét, kiragadni a tehetetlenségből és olyan csodákat mutatni Neked, amik eddig is Benned voltak, csak épp nem tudtál róla.

Olyan önbizalmat kapsz, amit mástól nem.

Ezt ne úgy képzeld el, mint egy kedves bókot egy idegentől, egy barátnődtől vagy a párodtól. Ez az önbizalom Belőled fog áradni, nem másoktól kapod.

Te magad dolgozol meg érte, és saját magadat fogod elismerni, ami egy olyan pluszt ad, aminek mások bókjai nem érhetnek a közelébe sem.

“Két nap után olyat rajzoltam, amit én sem hiszek el. Ennyire jóra nem számítottam.

A helyszín nagyon jó, az eszközök, felszerelés szintén. Kata nagyon szimpatikus és képes megtanítani rajzolni. Örülök, hogy Őt választottam. Nem csalódtam, többet kaptam, mint amit vártam.

A legjobbat kerestem és megtaláltam. A rajzolásról pedig annyit: “Jó tudni: a lehetetlen nem létezik.” Heidum Edina

Jobb agyféltekés rajzolás a Művészházban

Előtte-utána kép a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon

Ez a jobb agyféltekés rajzolás valójában.

Nem számít, hogy gyerek, felnőtt vagy, mert ha hajlandó vagy hátrahagyni a régen berögzült dolgokat és változtatni az életeden, akkor a jobb agyféltekés rajztanfolyam segíteni fog megmutatni a Benned rejlő „titkos” képességeket!

Remélem tudtam segíteni és most már Te is tudod, mi a jobb agyféltekés rajzolás! Ha úgy érzed, szükséged van Neked is egy saját szigetre, jelentkezz élő jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, vagy ha otthonról jobban szeretsz fejlődni, akkor online jobb agyféltekés rajztanfolyamunkar és éljük át együtt a lenyűgöző változást!

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!

nap
óra
perc
másodperc