Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

2017_0

A Művészház sikerei veletek 2017-ben

Csodás, sikerekben gazdag évet zártunk 2017-ben, aminek velünk együtt, ti is részesei lehettetek!

2017-ben még több embernek mutathattuk meg a művészeteken keresztül, hogy sokkal többre képes, mint az valaha gondolta volna magáról! 4048 ember élhette át ezt a csodás érzést! Köszönjük!

Ebből 1589 gyermek tapasztalta meg az alkotás örömét, és a jobb agyféltekés módszer sikerélményét!

Nézzétek milyen jól éreztük idén is magunkat együtt, veletek! Életképek a tanfolyamokról >>

Számtalan óriási fejlődést tükröző rajz született, fantasztikus sikerélményekkel távoztak a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezők! Voltak örömkönnyek, tátva maradt száj, leesett áll, hitetlenkedő/ámuló barátok! 😀

A gyerekek sem hagyjuk ki…! 🙂 Náluk is elképesztő sikerek születtek a jobb agyféltekés rajzolással.

A Művészház palettája újabb csodás színekkel bővült!

10 új tanfolyamot indítottunk. Nézzétek meg, jelenleg milyen tanfolyamok közül választhattok! >>

A végzősök nagy kedvence >> Pasztell ceruza – Feketén fehérrel

A gyerekek új kedvence >> Manga rajzolás

Meg kell említenünk az örök slágert, a gyerekek nagy kedvencét, az igazi élményáradatot! >> Kezdő és haladó táborok >> az iskolai szünetek legjobb programja!

Kihívás, fejlődés a Művészházban

Remek témákat boncolgattunk a Rajzesteken, ahol végzőseink újabb kihívások elé nézhettek, és új ismeretekkel gyarapodhattak!

Idén lett 7 éves a Művészház! 

Óriási élmény, hogy már 7 éve adhatjuk át tudást, okozhatunk sikerélményt, fejlődést és örömöt kicsiknek, nagyoknak egyaránt!

Úgy éreztük az idei születésnap még különlegesebb, ezért meglepetésekkelajándékokkal készültünk. Volt étel-ital, jókedvű beszélgetés, természetesen alkotás és még sütiversenyt is rendeztünk.

Nézzétek meg összefoglalónkat, a szuper szülinapi partyról! >>

Az idei szülinapi igazi különlegessége, a Bűvös 7-es rajzpályázat volt. Az eddigi legsikeresebb pályázatunkra számtalan, csodás alkotás született. A nevezett munkákból fantasztikus kiállítás rendeztünk, ami méltón emelte a születésnapi party fényét!

A rajzokat itt nézhetitek meg! >>

A közösség ereje

Hivatalos facebook oldalunkat immár 20.000-nél is több ember követi. Itt értesülhetsz naponta a közeljövőben induló tanfolyamokról. Megmutatjuk milyen csodák születnek a Jobb agyféltekés rajztanfolyamokon. Bepillantást nyerhettek, sokszor akár élő adásban az egyes tanfolyamokra. Naponta osztjuk meg cikkeinket, különböző izgalmas témákban, valamint megmutatjuk nektek milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodnak a Művészházasok.

Igazi alkotóközösség született

Végzőseink tagjai lehetnek, egy zárt Művészházas csoportnak, ahol tartalmakat osztunk meg, meg hivatalos oldalunkon nem olvasható! Tuti tippek, ötletek rajzoláshoz, festéshez, vagy más alkotási eljáráshoz. Itt mindenki végzősünk bátran megoszthatja alkotását, kérhet tanácsot, inspirálódhatnak egymás munkáiból!

Már voltál nálunk tanfolyamon?

Kérj felvételt a csoportba ITT, és oszd meg velünk alkotásod!

Elköltöztünk

A Városliget mellől, a kényelmesebben, jobban megközelíthető, új, Lehel téri otthonunkba költöztünk! A visszajelzések alapján ti is nagy örömmel fogadtátok az új helyszínt és szívesen jártok ide! 🙂 Mi is úgy érezzük itt egy még szebb, még Művészházasabb hangulatú környezetet sikerült teremteni.

A szuper csapat

A Művészház 2017-ben 9 új munkatárssal bővült, ami óriási fejlődés! Személyükben azonban nem csak új munkatársakat köszönthettünk, hanem igazi csapattagokat! Összetartó, jól működő társaság, akik együtt dolgoznak azért, hogy minden Művészházba érkező újabb és újabb sikereket érjen el és átélje az alkotás semmihez sem fogható örömét!

Fantasztikus volt 2017!

2018-ban szeretnénk még több embernek megmutatni az alkotás örömét, és reméljük Veled is sokat találkozunk idén is! Legyél Te is aktív Művészházas, mert mi szeretünk Veled lenni és együtt fejlődni! 

Boldog új évet!

Még nem jártál nálunk? Akkor nézd meg, mit tanulhatsz otthonról!

Kattints a képre és kérd 13 részes, színes oktató sorozatunkat, ingyen!

színes oktató sorozat - virágos képek