Barion Pixel

Több van benned

szülinapi parti

Szülinapi parti a Művészházban

Szülinapi partival ünnepeltük, október 27-én, a Művészház fennállásának 7. évfordulóját! Öröm, hogy már ilyen hosszú ideje adhatjuk át a Jobb agyféltekés rajzolás csodáját és ezáltal megmutathatjuk, hogy mindenki többre képes, mint azt valaha gondolta volna!

7 éves lett a Művészház!

Fantasztikus volt mind a parti, mind az elmúlt 7 év! Köszönjük nektek, akik bármilyen tanfolyamon velünk tartottatok! Akik még nem jártak nálunk, azokat pedig nagy szeretettel várjuk.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt években, több mint 8000 ember fordult meg nálunk! 39 féle tanfolyamunkkal sikerült mindig újabb és újabb tudást, fejlődést, sikert adni minden végzősünk számára!

Szülinapi parti – előkészületek

Már több hete készültünk rá, hogy méltón megünnepelhessük ezt a napot. A parti délelőttjén, ahogy látjátok már lázasan folyt a készülődés. Sürögtünk-forogtunk, mindenki lázasan készülődött, az esti partira.

szülinapi part

Hogyan ünnepeltünk?

Készültünk meglepetésekkel, ajándékokkal. Az ünnepélyes megnyitó után pedig kezdetét vette a kötetlen, jókedvű beszélgetés, és a kiállítás megtekintése.

A ti közreműködésetekkel sikerült egy csodás kiállítást szervezni. Rekord mennyiségű rajzot kaptunk idén tőletek, a meghirdettet Bűvös 7-es rajzpályázatra! Igazán jó érzés volt látni ezt a temérdek mennyiségű, fantasztikus, kreatív alkotást!

A Rajzpályázatra érkezett munkákat, itt találjátok! >>

Sor került a díjátadóra is, a zsűri, valamint a közönség szavazatai alapján is!

szülinapi parti

Majd kisorsoltuk a facebook-on indított játékunk nyertesét, aki egy 3 napos, Jobb agyféltekés rajztanfolyamot nyert, a Művészháztól!

Természetesen rajzoltunk is, ez nálunk nem maradhat ki! Méghozzá szénnel…

szülinapi parti

Kedvencünk volt természetesen a sütiverseny >> finomabbnál finomabb süteményekkel neveztek a megjelentek!

szülinapi parti

A fotósarok álarcaival mi is készítettünk pár jópofa képet, nézzétek csak! >>

szülinapi parti

Szuper hangulat, a Művészházban – éld át jövőre Te is!

Idén nem tudtál velünk ünnepelni? Jövőre mindenképp várunk, nagy-nagy szeretettel! Addig is nézd meg videónkat, milyen szuper hangulat volt a Művészház szülinapi buliján!

Kukkants be a Művészház 7. szülinapi partijába! Jövőre Téged is várunk! Kattints! >>

Köszönjük, az eddigi csodás 7 évet! Reméljük, még sok-sok SIKERÉLMÉNYT adhatunk Neked! 🙂

Doszpod Kata

és a Művészház csapata