Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

boldogság

Boldogság – érd el rajzolással!

A boldogság néha olyannak tűnik, mintegy szappanbuborék, bármelyik pillanatban váratlanul eltűnhet. Ezért mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy tartósan boldogok maradjunk, ám sokszor pont ez okozza az örömteli pillanatok elvesztését. Minél jobban ragaszkodunk hozzá, minél jobban szeretnénk konzerválni a pillanatot, annál rosszabb a végeredmény. Egy pillangót sem zárhatsz a tenyeredbe, különben vége.

A boldogsággal is valami hasonló a helyzet. A pillanatot nem tudod megőrizni, hiszen elillan. Valahogy benne kell maradni a jelenben, hiszen a múlt és a jövő kizárja a pillanat megélésnek örömét.

Pedig igazi boldogságot, csak a MOST hozhat. Tedd meg az első lépést a siker felé!

boldogság

A boldogság, egy érzés

A boldogság, egy örömteli, pozitív érzelmi állapot, az egyik a sokféle emberi érzelem közül. Vannak alapvető emberi érzelmek, amikkel jó tisztában lenni. Hiszen amit ismerünk, azt be tudjuk azonosítani és kezelni is könnyebben tudjuk majd. Tehát a tudatosság kulcsfontosságú az életben való boldogulásunk szempontjából. Érzelmeink megismerése, beazonosítása, tökéletes kezdeti lépés annak irányába, hogy örömteli, boldog életet éljünk. Valamint, hogy kellemes társaság legyünk magunk és környezetünk számára.

Környezetünk és a boldogság

Azt elég könnyű belátni, ha a mi érzelmeink rendben vannak és pozitívak, akkor az környezetünkre is jó hatással van. Tehát a boldogság elérése nem csupán önös érdek, hiszen a mi jólétünkkel adunk a többi ember számára is. Egyetlen mosoly megváltoztathat mindent, ezt ne feledjük! A pozitív hozzáállás, a környezetünkben élők hangulatára is jó hatással lesz. Tehát pozitív érzésed, a boldogság megtalálásával máris sokat tettél embertársaidért is!

Boldogság – Hogyan érd el?

Éld meg a pillanatot! Hogyan? Tartsd a figyelmed a jelenben! Bizony meg kell tanulni a jelenben lenni és nem a múlt és a jövő problémáin rágódni, de ne csüggedj vannak erre egészen egyszerű technikák is!

depresszióIlyen egyszerű technika a boldogság megélésére például a rajzolás, alkotás. Miért? Az emberek örömtelinek élik meg azokat a tevékenységeket, ahol teret és időt kizárva, belefeledkeznek egy kihívást jelentő folyamatba.

Ilyen a rajzolás is, próbáld ki! Te is átéled majd azt, amiről mindenki más is beszámol, hogy megszűnik a külvilág és végre igazán kikapcsol az agy! Létrejön egy állapot, amiben igazán jelen tud lenni. Ebben az állapotban pedig megszűnik a múlton való rágódás vagy a jövőn való szorongás. Ugye milyen csábító, már a gondolata is?

Gyere, és éld át ezt a csodát, a Jobb agyféltekés rajzolás által! Tudj meg többet a Jobb agyféltekés tanfolyamról >> Kattints! 

boldogság

Boldogság a Művészházban

Természetesen mások története, személyes élménye adja át a legjobban, milyen érzés lehet elvégezni a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot.

Ezért is gyűjtjük a sok-sok élményt, hogy mások is lássák milyen csodák történnek a jobb agyféltekés rajzolás által.

Boldogság felnőtt szemmel

Egy hétvégényi felhőtlen boldogság bármennyi pénzt megér…

“Alkotás közben nem jutnak eszünkbe a mindennapi gondok, a stressz eltűnik, a pozitív érzelmek maradnak csak meg, amit a jól sikerült művek miatti sikerélmény csak tovább fokoz. Ezért is ajánlom mindenkinek a képzést, még akkor is, ha soha nem szokott rajzolni. Egy hétvégényi felhőtlen boldogság bármennyi pénzt megér, főleg, ha közben még új dolgokat is megtanulunk.” K. Attila Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

Minden nap örömmel jöttem…

“Szuper volt!!! Nagyon jól éreztem magam. Minden nap örömmel jöttem és rossz volt esténként abbahagyni a rajzolást. Köszönök mindent!” Megyeriné Szabó Anita, 2017. 01. 22. Varázslatos színes ceruzák

boldogság

Sok-sok leértékelés elszállt, főleg az önleértékelések…

“Nagy áttörés, hogy a megfelelő technikák megszerzésével le lehet másolni, ami előttem van. Még pedig igen kiváló, művészi minőségben. Ezt korábban magamról nem feltételeztem. A lényeg az egyszerűség, amely magával hozza a sikeres képalkotást is. 3 nap alatt többet tudok erről, mint a teljes általános iskolai rajzórák során. Sok-sok leértékelés elszállt, főleg az önleértékelések. Szerintem ez az életben is sok területen pozitívan megmutatkozik majd. Köszönettel Katának, és az egész csapatnak!” Várhalmi Zsolt, 2016. 12. 29. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

Új dimenziókat nyitott ki bennem…“Nem gondoltam volna, hogy ilye nagy élmény lesz! Új dimenziókat nyitott ki bennem és már a tanfolyam másnapján más szemmel kedztem nézni a világot! Köszönöm! :)” 2017. 02. 12. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

 Van, aki itt tanul meg jelen lenni…

“57,5 éves, reménytelennek tűnő gátat ugrottam át a segítségeddel.  Teljesen itt tudtam lenni, nem járt máshol az agyam, ami nálam igen ritka.” M. Mariann Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

Amiért jöttem, maximálisan megkaptam, sőt még többet…

“Köszönöm ezt a csodálatos 3 napot. Fantasztikus élmény volt. A jó hangulat, pozitív szemlélet és a kapott sikerélmény tette tökéletessé. Amiért jöttem, azt maximálisan megkaptam, sőt még többet is. A teljes személyiség fejlődésére jó hatással van ez a tanfolyam. Ezt előtte sehol nem olvastam, kevésbé hangsúlyozzák. A tanfolyamot nem csak azoknak ajánlom, akik rajztudásukat szeretnék fejleszteni, hiszen az itt kapott tudásanyagot számos más területen is lehet alkalmazni az életben.

Nagyon sok sikert és tanítványt, élményt és rajzokat kívánok. Csodálatos hely a Művészház, ahol ki is hozzák a CSODÁT az emberből! Köszönöm!” Ürmös Fruzsina, 2017. 03. 12. Jobb agyféltekés rajztanfolyam

 

Milyen a boldogság gyerekszemmel, a Művészházban?

 

Minden nap örömmel jöttem be

“Nagyon jól éreztem magam! Az órák érdekesek és izgalmasak voltak és a végeredmény nagyon tetszett. Minden nap örömmel jöttem be. Sok barátot szereztem és jó érzés volt velük rajzolni. Mindenkinek ajánlom!!!” Hazai Kamilla,  2017. 07. 20. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Nemcsak azt mutatták meg, hogy rajzoljak, hanem hogy bízzak magamban

“Ezen a tanfolyamon nemcsak azt mutatták meg nekem, hogy rajzoljak, hanem azt is, hogy bízzak magamban és képes vagyok többre is. Nagyon élveztem a tanfolyamot, és Kata nagyon kedves.” Fancsali Panni,  2017. 08. 01. Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Ebben az 5 napban megszerettem iskolába járni

“Nagyon jól éreztem magam, minden napot vártam. Az iskolában érezni szoktam, hogy fárasztó és nincs kedvem hozzá. Ez az első suli, ahova élvezettel jártam be minden nap.  Ebben az öt napban megszerettem iskolába járni.  Nagyon sok barátom lett, és nagyon szerettem az oktatónkat, Krisztit.  :)” Bősze Noémi,  2017. 08. 04. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

depresszió

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!