Több van benned

Címke: online

Kíváncsian vártam, hogy mi sül ki a végére és elképesztő!

“Az online jobb agyféltekes rajztanfolyam végére értem és szeretném megosztani Veletek a végeredményt. Nagyon szerettem mindig is rajzolni, de az iskolai tanórákon kívül nem tanultam sehol, azt rajzoltam, ami jött. Kíváncsian vártam, hogy mi sül ki a végére és elképesztő. Hálásan köszönöm Nektek az élményt és azt az elégedettséget, amit a kurzus segítségével megtapasztalhattam. Biztos …

Kíváncsian vártam, hogy mi sül ki a végére és elképesztő! Read More »

Férjem elvesztését nem tudtam volna feldolgozni ha nem találok rátok

“Nagyon hálás vagyok az oktatóknak: Kata, Andi, Tomo, akiktől eddig sok hasznos trükköt, tudást elsajátitottam. Férjem elvesztését nem tudtam volna feldolgozni ha nem találok rátok. Rajzolás alatt teljesen ki tudok kapcsolódni, így egy idő után lelkemben béke van. El sem hiszitek mennyire sokat jelent, ha elkészült egy rajz! Nagyon boldoggá tesz, ha tetszik másoknak is …

Férjem elvesztését nem tudtam volna feldolgozni ha nem találok rátok Read More »

Már hallgatni is nagyon kellemes a tanfolyam anyagát

“Szeretem, hogy szuperek és informatívak a videóitok. Andinak emellé van egy magyon megnyugtató hangszíne, így már hallgatni is nagyon kellemes a tanfolyam anyagát. Sokféle technikát el lehet sajátítani. Szuper, hogy saját időbeosztás szerint lehet haladni, és imádom hogy vannak akciók, amikor a rég vágyott tanfolyamokat is be tudom zsákmányolni.”    

Bárki számára hozzéférhető, értékes információk

“Érdekes, változatos tananyagok, jó oktatók és videók. Szeretem, hogy bárki számára hozzáférherő, értékes információk is vannak az oldalon. Az ingyenes videók is nagyon értékesek. Jól működik az esetleges problémák orvoslása is.”

Van sikerélményem

“Eddig még csak az állatportrés rajztanfolyamba kezdtem bele, eddig nagyon tetszik, érthető a magyarázat, jó a felvétel minősége és van sikerélményem.”

nap
óra
perc
másodperc

NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL!

Akár 4 online tanfolyamra is regisztrálhatsz most 100% ingyen!

Válassz a tanfolyam képére kattintva!