Barion Pixel

Több van benned

A portré rajzolás 3. trükkje: Feketék

Sokszor tapasztalom a jobb agyféltekés rajztanfolyamokon, hogy a hozzánk érkezők eleinte félnek a feketétől. Pedig nem kellene, ugyanis az egyik legjobb barátod a portré rajzolás során.

A legnagyobb probléma az, hogy az emberek nagy többsége a színárnyalatok 30%-át használja maximum a portré készítés során. Ettől unalmas, erőtlen és a szó szoros értelmében szürke lesz a kép.

 

Ha csak egyetlen tippet oszthatnék meg veled a rajzolással kapcsolatban, akkor ez lenne az:

 

Használd az összes árnyalatot!!!! A fehértől a teljesen feketéig.

Ha csak ezt az egy dolgot teszed meg, máris rengeteget tettél a portrédért. Tényleg! Próbáld ki!!!

Legalább tízszer olyan látványos lesz már ettől. S ha mindezek mellé még ismered a tónusozás mikéntjét is, akkor pedig még több.

Erről részletesen tanulunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2. napján! és az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamon is.

TIPP: A sok féle árnyalatot elérheted különféle ceruzákkal, de akár egyetlen keménységű ceruzával is készíthetsz rengeteg árnyalatot.

tónusskála művészház

Tanuld meg az árnyékolás gyakorlati technikáját turbó sebességgel.

Ennyi tudást, ilyen összefoglalva, ennyi idő alatt  soha nem kaptál.

A résztvevők egyre csak ezt kérdezgetik: Ezt miért nem tanítják az iskolában.

A választ nem tudom, de azt igen, hogy nálunk összesen 3 nap alatt megtanulhatod!

"Sok mindent tanultunk 3 nap alatt is. Én pl., hogy kicsi korom óta rajzolok és azt hittem nagyjából jól is, de most rájöttem, hogy ez nem teljesen így van és amiket most tanultam sokat segít ahhoz, hogy még többet és jól rajzoljak. Tudom, hogy nem a tanfolyamhoz tartozik, de nagyon pozitív, a cég részéről, hogy lehet korlátlanul inni teát, kávét és az ebédrendelésben is segítséget kaptunk. Köszönünk mindent!”

Jelentkezz most a tanfolyamodra!