Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Tomi – Bemutatkozás

Szia!

2016 közepétől vagyok a Művészház köreiben és hatalmas élményekkel gazdagodtam ebben a nyugodt és színes környezetben.

Hogy hogyan is kerültem ide? Elmesélem 😀

Mint nagyon sokan, én is gyerekkoromtól kezdve imádok rajzolni. Azért szeretem ezt a fajta kreativitást mert ez egy egyedi kifejezésmódja lehet egy adott személynek, és így ki tud lépni a “sablon” létből.

Általános iskolában le kellett rajzolni magunkat egy A4-es papírra grafittal. A tanárom és az osztálytársaim nem hitték el hogy én csináltam. Szerintük egy 10-11 éves gyerek erre nem képes! Vagy mégis? 🙂

Párommal és kislányommal – és most már kisfiammal – 2012-ben felköltöztünk Budapestre, ahol hallottam a jobb agyféltekés rajzolásról és 2015 decemberében nagy örömmel, kíváncsisággal és rengeteg újdonsággal elvégeztem.

A tanfolyam zárófeladataként elkészült fotószerű portrét tátott szájjal nézték. Nagyon örültem a visszajelzéseknek.
Ezt a rajzomat később beválogatták a Madách színházban megrendezett jobb agyféltekés rajzkiállításra. A kiállítás után felhívott személyesen a Művészház vezetője: Kata és felkért, hogy legyek a Művészház csapatának tagja és oktatója.

 Fekete Tamás bemutatkozás

Célom, hogy továbbadjam mindazt amit tudok az embereknek és megmutassam nekik, hogy ők is képesek a csodára: képesek rajzolni, illetve kilépni a szürke hétköznapokból. Ők is képesek “máshogy” látni a világot! 🙂

Pár hónapos tanulás, képzés és felkészülés után ma már én is részese vagyok a csapatnak és örömmel látom az arcokon a “Wow” érzés pillanatát!
Felkészülésnek és a tanulásnak köszönhetően ma már a Varázslatos Színes Ceruzás, a 3D-s, a Hajrajzolós és Állatrajzolós tanfolyamot tartok.

Köszönöm, hogy elolvastál és legközelebb a tanfolyamon folytatom a mesét… 😀

További kellemes napot kívánok neked!

 

[atiranyito-dobozok]
nap
óra
perc
másodperc