Barion Pixel
pontmandala1

INGYENES Pontmandala workshop

Már csak eddig tudsz regisztrálni:

nap
óra
perc
mp

INGYENES
Pontmandala workshop!

Több van benned

Tomi – Bemutatkozás

Szia!

2016 közepétől vagyok a Művészház köreiben és hatalmas élményekkel gazdagodtam ebben a nyugodt és színes környezetben.

Hogy hogyan is kerültem ide? Elmesélem 😀

Mint nagyon sokan, én is gyerekkoromtól kezdve imádok rajzolni. Azért szeretem ezt a fajta kreativitást mert ez egy egyedi kifejezésmódja lehet egy adott személynek, és így ki tud lépni a “sablon” létből.

Általános iskolában le kellett rajzolni magunkat egy A4-es papírra grafittal. A tanárom és az osztálytársaim nem hitték el hogy én csináltam. Szerintük egy 10-11 éves gyerek erre nem képes! Vagy mégis? 🙂

Párommal és kislányommal – és most már kisfiammal – 2012-ben felköltöztünk Budapestre, ahol hallottam a jobb agyféltekés rajzolásról és 2015 decemberében nagy örömmel, kíváncsisággal és rengeteg újdonsággal elvégeztem.

A tanfolyam zárófeladataként elkészült fotószerű portrét tátott szájjal nézték. Nagyon örültem a visszajelzéseknek.
Ezt a rajzomat később beválogatták a Madách színházban megrendezett jobb agyféltekés rajzkiállításra. A kiállítás után felhívott személyesen a Művészház vezetője: Kata és felkért, hogy legyek a Művészház csapatának tagja és oktatója.

 Fekete Tamás bemutatkozás

Célom, hogy továbbadjam mindazt amit tudok az embereknek és megmutassam nekik, hogy ők is képesek a csodára: képesek rajzolni, illetve kilépni a szürke hétköznapokból. Ők is képesek “máshogy” látni a világot! 🙂

Pár hónapos tanulás, képzés és felkészülés után ma már én is részese vagyok a csapatnak és örömmel látom az arcokon a “Wow” érzés pillanatát!
Felkészülésnek és a tanulásnak köszönhetően ma már a Varázslatos Színes Ceruzás, a 3D-s, a Hajrajzolós és Állatrajzolós tanfolyamot tartok.

Köszönöm, hogy elolvastál és legközelebb a tanfolyamon folytatom a mesét… 😀

További kellemes napot kívánok neked!

 

[atiranyito-dobozok]

Már csak eddig lehet regisztrálni:

nap
óra
perc
másodperc