Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Magunkról

Szia!

Sok szeretettel köszöntelek itt a Művészházban! 🙂 Örülök, hogy Te is itt vagy!

Nézd meg rövid bemutatkozó videónkat.

 

Lelkes csapatunkkal 7 éve azon dolgozunk, hogy minél több embernek, így neked is visszaadjuk az alkotás önfeledt örömét és megmutassuk számodra, hogy rajzolni nem csak hatalmas öröm, kikapcsolódás, sikerélmény és önbizalom növelő, de ráadásul még mindezek mellett könnyű is.

És ne aggódj, ha most még csak a pálcikaemberek is nehezen mennek. Nálunk biztos kezekben leszel és észrevétlenül tanítunk meg rajzolni. 🙂

Ha már most is jól megy a rajzolás az is nagyon szuper, akkor eláruljuk azokat a titkokat, amivel még élethűbbé tudod varázsolni az alkotásaidat, úgy ahogy ezt már megtettük több rajztanárral, festő-, vagy tetováló művésszel. Hisz fejlődni mindig kell. 🙂

A Művészházban már 8-9 éves kortól tartunk Jobb agyféltekés rajztanfolyamokat gyerekeknek és 14 éves kortól felnőtteknek, és mindezek mellett egyéb más művészeti területekkel is megismerkedhetsz, mint például a pasztell, színes ceruza, egy mozdulat festés tanfolyamok.

Tanfolyamaink a piacon a legszélesebb körben, folyamatosan bővülnek és frissülnek, így nagy palettából választhatsz és az alaptanfolyamod után is több területen tudsz fejlődni tovább.

Számunkra fontos a sikered, így erre a tanfolyamokon és azok után is nagy gondot fordítunk: a képzést követően is díjmentesen kereshetsz bennünket kérdéseiddel, leveleiddel. Imádunk otthon rajzolt képeket is kapni tőlük, mert így tudjuk, hogy használják az itt szerzett tudást.

Várunk téged is sok szeretettel a béke és nyugalom szigetére: a Művészházba, ahol pár nap önfeledt alkotás, fejlődés, sikerélmény és öröm vár rád is! 🙂

Íme végzőseink beszámolója rólunk. 🙂

A Művészházban:

 • fontos, hogy nagyon jól érezd magad.
 • barátságos és közvetlen hangulat.
 • A tanfolyamon ajándékba kapod a rajzcsomagot, amelyet a tanfolyam után haza is vihetsz.
 • Garanciát vállalunk az első és harmadik napi rajzod közötti drámai változásért.  Ha úgy ítéled meg, hogy nálad nem működött, visszakapod a tanfolyam árát.
 • A tanfolyam után is folyamatos segítséget nyújtunk számodra, így korlátlan ideig nagy szeretettel várom alkotásaid e-mailen, s szívesen adok tanácsokat.
 • A Művészháznál folyamatos  továbbfejlődési lehetőségek több művészeti ágban  legyen az a festés, a színes ceruza, vagy a pasztell.
 • A sűrűn induló induló tanfolyamok megkönnyítik, hogy számodra hogy akkor tudj jönni, amikor számodra megfelelő legyen az hétvége, agy hétköznap.

muveszhaz-collage2

Bemutatkozó videónk

 

Várunk sok szeretettel!

Művészház csapata

Ismerd meg minket jobban is. Itt olvashatod el oktatóink személyes történetét, motivációját… hogyan is húzott a szívü(n)k a rajzoláshoz 🙂

[atiranyito-dobozok]