Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Színek Világa Festőkéses Tanfolyam

 

Imádod a színeket?

Add át magad az élménynek és kapcsolódj ki egy teljes hétvégére!

Fejlődés és elképesztő festőkéses trükkök!

Legyél te is klasszikus és trendi egyszerre és tanuld meg a technikát!

Ha csak egyik pont is igaz rád , akkor jó helyen jársz!

Rád is igaz akár csak egy is?

✅ … szeretsz kitörni a megszokott keretek közül.
✅ … izgalmas, új technikát tanulnál.
✅ … nem hallottál még a festőkéses technikáról, és nem ismered ezt a modern, trendi festési stílust.
✅ … láttál már festőkéssel készült képeket, tetszettek, de nem tudod, hogy hogyan állj neki.
✅ … szívesen kiszakadsz a rohanó hétköznapokból, hogy kreatívan feltöltődj, kikapcsolódj.
✅…. szereted a színeket, a színes dolgokat és vonz a színes technika.
✅… a grafit rajzolás  és az ecset után szívesen kipróbálod magad valami újban.
✅… kedveled a különleges, látványos technikákat.
✅ … otthon nem tudsz igazán kikapcsolódni és alkotni, mert folyton fel kell valami miatt ugrálni: csörög a telefon, ott a család, stb…

↓ Olvass tovább! ↓

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire alkotóként szükséged van ahhoz, hogy látványos képeket készíts a tanfolyam után egyedül is a festőkéses technikával.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek és technikák mindenféle mellébeszélés nélkül. A Színek Világa Festőkéses tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját magad elkészíteni a festményeid festőkéssel.

A tanfolyamon a számodra nyújtott személyes segítséggel megtanulod, hogy hogyan kerülj el mindenféle buktatót a festék felvitelével kapcsolatban, és pontosan azt a színt tud a vászonra vinni, amire valójában szükséged van.

Nem kell hozzá sem több éves festési gyakorlat, sem különösebb rajztudás.

Itt azt kapod, amire kezdő alkotóként szükséged van. Nem a rizsát, nem a szakkifejezéseket kapod, hanem egy gyakorlatorientált képzést a festőkéses alkotásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

↓ Olvass tovább! ↓

Mi az a festőkés és milyen a festőkéses festési technika?

A festőkés egy kis méretű vakoló kanálhoz hasonló eszköz, amelynek segítségével közvetlenül visszük fel a festéket a vászonra ecset használata nélkül. Ennek az eszköznek a segítségével teljesen más stílusú, különleges hangulatú, vibráló hatású képeket készíthetünk.

A festőkéses folttechnikát már a 19 században is előszeretettel alkalmazták, és napjainkban is reneszánszát éli, hisz például a világhírű Afremov is ezzel az eszközzel készíti lenyűgöző festményeit.

A módszer lényege, hogy ecset helyett ezzel a speciális eszközzel: a festőkéssel viszed fel a vászonra a festéket, így egy sokkal különlegesebb, plasztikus felületet kapsz, amivel még látványosabbá tudod varázsolni az alkotásaid.

Egy speciális mozdulat elsajátítását követően Te is könnyedén viszed fel a vászonra a festéket, hogy lenyűgözően szép, látványos képeket készíthess!

Kinek való a Festőkéses tanfolyam?

✅  aki úgy érzi, hogy megérdemel egy kis énidőt
✅  aki kikapcsolódásra vágyik
✅  aki új technikát tanulna
✅  aki szereti a formabontó dolgokat
✅  aki fejlesztené kreativitását
✅  aki úgy szeret tanulni, hogy sok-sok egyéni segítséget kap

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamhoz?

A Színek Világa Késes tanfolyamhoz a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése ajánlott, ahol nem csak az arányos rajzolást és egy új fajta látásmódot sajátítasz el, hanem a tónusok tiszta észlelését és ábrázolását is, ami az egyik legfontosabb eleme a festésnek.

↓ Olvass tovább! ↓

Mettől meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2 napos. Reggel 9:00-től délután 17:00-ig tart .

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Valljuk be, ez a rész szokott a legrosszabb lenni, ugye? Hasznos a tudás és szeretnéd is, de ki is kell azt fizetni. Ezt most azonban szeretni fogod!

A tanfolyamon nem csak az értékes tudást, az élményt és az oktatói közvetlen segítséget kapod meg, hanem a jó minőségű eszközöket is, amelyeket nem csupán használhatsz, hanem a tanfolyam után haza is viheted.

Mit tartalmaz a festőkéses tanfolyam?

Festőkés alapok:
✅  A tanfolyamon megtanulod, hogy mi az a speciális mozdulat, aminek a segítségével úgy tudod felvinni a vászonra a festéket, hogy az ne legyen karcolt, túl vékony, túl vastag, vagy egyenetlen.

Színkeverés:
✅ Elsajátítod, hogy hogyan keverj ki bármilyen színt, amire csak szükséged lehet és ne kelljen a teljes színpalattát megvásárolnod.

Sokan esnek abba a hibába, főleg kezdő festőként, hogy engednek a művészboltban lévő tengernyi árnyalat csábításának és bevásárolnak sok-sok színt. Pedig erre nincs szükség. Ha tudod, hogy hogyan keverd ki a számodra tetszőleges színt, akkor elegendő csak pár színt megvásárolnod és azokból ki tudod keverni az összes árnyalatot.

✅ Színösszeállítás: a harmónikus és látványos kép titkai
Ahhoz, hogy a képed látványos, harmónikus és szép legyen a színeket tudatosan kell alkalmaznod. Ennél a lépésnél megtanulod, hogy hogyan illeszd össze a színeket, milyen színeket tegyél és milyen színeket ne tegyél ahhoz, hogy a képeddel a kívánt hatást érd el.

Az előkészítés
✅ Festményed milyensége nem csak a technikai tudásodtól függ, hanem a kép alapjának előkészítésén is. Megtanulod, hogy mit csinálj, és mit ne csinálj festményed alapjával, hogy a végeredmény egy neked tetsző alkotás legyen.

Amit tudnod kell a kép felépítéséről:
✅ Sokszor hallom azt a kérdést, hogy hol kezdjem el a képet? Ez már talán benned is felmerült. A tanfolyamon pontosan megtanulod, hogy honnan kezdd el a képed, miért ott és hogyan építsd fel fokozatosan lépésről-lépésre.

Gyakorlás egyéni segítséggel
✅ A tanfolyam során az oktató részletesen bemutatja, hogy hogyan csináld az adott technikát és az adott képet, majd folyamatosan egyéni segítséget nyújt számodra, hogy bármilyen elakadásnál és esetleges hibánál könnyedén, sikerrel tovább tudj haladni.

Kis csoport a még alaposabb tudás érdekében
✅Hogy a lehető legtöbb figyelem tudjon rád jutni és a legtöbb segítséget kapd, ezért kifejezetten kis létszámú csoportokat indítunk a festőkéses tanfolyamból. Így biztosított számodra, hogy a legtöbb nyereséget vedd ki a lehető legrövidebb idő alatt.

Extrák, amelyeket tanfolyamon ajándékba kapsz:
✅  egy festékkészletet, ami tartalmazza azon alapszíneket, amelyek segítségével már kikeverheted a neked tetsző árnyalatokat.
✅  egy festőkést, ami tökéletes méretű és formájú, hogy kedvedre alkothass otthon is gyönyörű képeket
✅  egy alapozott farost lemezt,
✅ egy alapozott feszített vásznat, amire a tanfolyamon az alkotásaidat készíted

Jelentkezés menete

Válaszd ki az időpontot

Jelentkezz

Igazolj vissza

Gyere el

Érezd jól magad

Garancia

Élvezd a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, vagy megismételheted azt.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Választott időpont

2021-01-09, 2021-03-13, 2021-03-20, 2021-04-24, Ajándékkártya

Tanfolyam helyszíne

A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 59.320 Ft

Foglald le a helyed most!