Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

ONLINE Stílus és Karakter: 5+1 Kreatív Rajztechnika

5+1 kreatív rajztechnika ONLINE

Tanulj meg egyből 5+1 Rajztechnikát

Találd meg a saját sítlusod és 

Kreálj kedvedredre, akár keverve a tanultakat

Akár -85%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Nem tudod, hogyan használd az eszközöket?

Neki se mersz állni a rajznak, mert mi van, ha nem sikerül?

A rajzeszközök és technikák ismeretének hiánya szokszor azt okozza, hogy nem az kerül a papírra, mint amit elképzel az ember. Vagy egyszerűen csak nem tudja, hogy hol álljon neki és fél, hogy ha elrontja, akkor nem tujda kijavítani.

Ezért megálmodtunk és létrehoztunk Neked egy tanfolyamot, ahol lépésről-lépésre mutatunk be számodra öt plusz egy különféle technikát.

Zentangle

Pöttyözős technika:

"Nagyon szerettem a gombáidat. A pontozást nem hittem hogy szeretni fogom, de olyan vudus volt, kiment a feszültség miközben pöttyöztem."

Mind az öt eszköz esetén az alapoktól indulunk. Először megtanulod, hogy hogyan használd az adott rajzeszközt és mit kell róla tudnod. Ezt nagyon egyszerűen mutatjuk be számodra, konkrét, azonnal használható technikákat kapsz.

Az eszköz használatának elsajátítását követően pedig egy egyszerű formán keresztül tanulod meg alkalmazni. Mind az öt technika könnyen elsajátítható, így a tanfolyam után kreatívan használhatod.

Az öt plusz egy technikával készült alkotás nem csak 

 • kikapcsol, de az 
 • önkifejezés szuper eszköze, hisz 
 • igazán kreatívak. 

Öt, különféle technika, amivel örömöt szerezhetsz nem csak magadnak, de szeretteidnek is, akiket megajándékozol vele.

Első technika: Grafitos árnyékolás, profi trükkökkel és eszközhasználattal – Ezt miért nem tanítják az iskolában?

A grafitos technikánál jobb agyféltekés módszer szerint dolgozunk. És hogy egy kis csavar is legyen benne, mindezt szabad kézzel fogjuk megrajzolni.

De ne aggódj, ha most úgy érzed, hogy nem tudsz arányosan rajzolni. A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy ekkor is könnyedén tudsz szépet alkotni.

Meglátod, milyen vidám, élvezetes és nagyszerű, mikor egy lerajzolandó dologban felismered az alapvető formákat és azokat összeszerkesztve könnyedén odakanyarintod azt, amit ábrázolni szeretnél. Megmutatjuk, hogy látod meg mindezt a tárgy körvonalaiban.

Utána megismerkedünk azokkal az eszközökkel, amivel képes leszel élethűvé varázsolni a rajzodat. Megmutatjuk azokat a trükköket, amivel gyorsan és látványosan hozol létre olyan felületeket, amikre eddig álmodban sem mertél gondolni.

Második technika: nagy elődeink hagyományos technikája: a vonalkázós árnyékolás – Gyerekkori kudarcok elűzve!

Talán gyerekkorban téged is ért pár kudarc a rajzórákon. Ezt most felülírjuk! Régi korok rajzain szinte csak a vonalkázós árnyékolási módszer tűnik fel. Ez volt elődeink hagyományos technikája. Igazán érdemes megtanulni, mert nagyon szép, korabeli stílusú rajzokat lehet vele alkotni.

A kép katonásan egymás mellett álló, vagy lazábban elrendezett vonalkákból áll. Ezek szépen elrendezett helyzetéből alakulnak ki az árnyékos és fényes részek az adott ábrázoláson.

Itt nincs maszatolás, nincsenek válogatott eszközök, csupán egyetlen vékony ceruza vagy filctoll. Lehet akár tintával vagy tussal is rajzolni, úgy még izgalmasabb lehet a végeredmény.

Harmadik technika: a pontozós módszer (dot sketch) – Teljes relax percek alatt

Sok-sok pici pontocska… sűrűbben vagy ritkábban egymás mellett. Ez ám az igazi kihívás! Ám a végeredmény lélegzetelállítóan gyönyörű. Hihetetlenül különleges rajzokat lehet evvel a módszerrel készíteni.

Míg a vonalkázás régi korokat idéz a rajzlapodon, a pontozás ezzel szemben egy modernnek mondható technika. Lehet fekete-fehérben, de akár színesben is művelni. Nagyon látványos és nagyon egyedi alkotásokat készíthetsz evvel a módszerrel.

"Ez gomba lett a kedvencem, de nagyon tetszik a vonalkazós és a firka technika is. Köszönöm."

Negyedik technika: a firka –  Firkából alkotás? Modern idők, modern szele

Ha a pontozósról azt mondtuk, hogy modern technika, akkor a firka még annál is maibb. Biztosan szoktál te is firkálgatni, unalmas meetingeken, vagy várakozás közben. Miért ne firkálnál valami szépet! A firka technikát valószínűleg így találták ki, és fejlesztették profi módszerré. Mert bizony a füstösen gomolygó vonalhalmazból pazar képet születnek, ha irányítottan firkálsz.

Negyedik rajzként ezt fogjuk kipróbálni.

Ötödik technika: a zentangle – Amikor a kreativitás és önkifejezés testet ölt!

Két szóval tudnám jellemezni ezt a technikát: imádnivaló és a legkreatívabb. Amikor evvel dolgozol, az a leggyakoribb, hogy a minta, amit elkezdesz egyszer csak önálló életet kezd élniElkezdi rajzolni magát. Hihetetlenül szórakoztató és ötletes ez a műfaj.

Kicsit olyan, mintha a hennafestés és a mandalarajzolás motívumait egybegyúrták volna, de mindkettőt nagyon szabadon és változatosan használhatod. Minták sokasága születhet meg a fejedben pusztán attól, hogy elkezded csinálni.

Egyszerűen kihagyhatatlan rajzolási módszer. Csodálatosan látványos, szépséges, igazi ajándéknak való ábrázolás minden egyes elkészült alkotás.

Plusz egy technika: – Színező készítés házilag

Manapság mindenki rohan, stresszel, nem tud megállni, lelassítani. Sokan nehezen tudnak kijönni a feszült állapotból és egyszerűen megnyugodni. Egyre több ember keresi azokat a tevékenységeket, amik kikapcsolják, elfeledtetik velük a hétköznapi gondokat, bajokat. Erre tökéletes megoldás a felnőtt színező. Pláne, ha te készíted saját magadnak!

A zentangle rajzok alapja a saját magad készítette színezőknek. Felnőttnek, gyereknek csodaszép, saját készítésű, egyedi ajándék, amit ő maga folytathat tovább.
Így nem csupán egy képet kap ajándékba, hanem egy szuper lehetőséget is arra, hogy saját kreativitását hozzá tegye a színezés által.

EXTRA:

A tanfolyamhoz most ajándékba kapsz egy zentangle mintagyűjteményt inspirációnak, hogy még könnyebben kapd el az ízét ennek a technikának.

Kinek ajánlott a tanfolyam?

 • Aki kezdőnek érzi magát, de szeretne szépen rajzolni
 • Aki új technikákat tanulna
 • Aki szeretné megismerni az eszközöket, hogy aztán szép képet rajzolhasson
 • Aki szeretne megismerni 5 + 1 különféle rajzolási technikát egyszerűen
 • Aki szeretne kreatívan kikapcsolódni
 • Aki fejleszteni szeretné önmagát és rajztudását
 • Akinek már sok kudarca volt a rajzolásban
 • Aki szeretné megtudni, mik azok a technikák, amivel szépeket tud alkotni
 • Akinek néhány rajza már a kukában landolt, mert nem olyan lett, mint szerette volna
 • Aki igazán szép képpel szeretne örömöt okozni magának és barátainak

Hogyan tudod megnézni az online tanfolyamot?

A Stílus és Karakter: 5+1 Rajztechnika Online rajztanfolyam videóit egy külön weboldalon tudod majd megnézni.

A videókhoz korlátlan ideig hozzá fogsz férni a belépési jelszavakkal, amit külön levélben fogunk számodra elküldeni.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

RENDELD MEG MOST!

Stílus és karakter:Találd meg magad! – 5+1 kreatív rajztechnika ONLINE tanfolyam

69260 Ft
 • Stílus és karakter: Találd meg magad! - 5+1 kreatív rajztechnika ONLINE tanfolyam
 • Ajándék Zentangle mintagyűjtemény

Jelentkezés menete

Válaszd ki

Rendeld meg – fizesd ki

Bontsd ki a csomagot

Lépj be

Alkoss

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Stílus és karakter

Stílus és Karakter: Találd meg magad! – 5+1 Kreatív Rajztechnika Könnyedén ONLINE Tanfolyam, Stílus és Karakter: Találd meg magad! – 5+1 Kreatív Rajztechnika Könnyedén ONLINE Tanfolyam Művészkészlettel

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 69.260 Ft

Foglald le a helyed most!