Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

Kreativitás Turbó Rajzprogram – Alapoktól a haladó szintig saját időbeosztásban (egyszeri ajánlat)

GRATULÁLOK! A REGISZTRÁCIÓD SIKERES VOLT, AZONBAN VAN ITT MÉG VALAMI!

perc
msp

1 év alatt kezdő szintről az élethű portrékig!

Hogy a rajzod olyan legyen, mint amilyennek elképzelted!

Kérd most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!

"Szerencsém volt, mert a tanuló évek alatt zseniális tanáraim voltak itt a Művészházban. Családias hangulat, kellemes légkör, vagyis minden adott volt a sikerhez. Végül eljutottam arra a szintre, amire mindig vágytam: már nekem is tetszett, amit rajzoltam."
"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Elismerésemet is szeretném kifejezni, nagyon jó a tanfolyam! Gyerekkoromban szerettem rajzolni, de portrét sosem rajzoltam és igazából sosem próbáltam ki, hogy mire vagyok képes. 54 évesen már éppen itt volt az ideje, hogy megtegyem... :-)"

Nem olyan lesz a rajzod, mint amilyennek elképzelted?

Gyakori probléma és nem csak kezdő rajzolóknál, hogy a végén más kerül a papírra, mint amit elképzeltek az elején. 

Ennek megvannak az okai.

Ami pedig még jobb megvannak a konkrét technikái is annak, hogy hogyan tudod elérni, hogy AZ KERÜLJÖN A PAPÍRRA, MINT AMIT SZERETNÉL.

Mutatom hogyan!

A nehézségi fokról nehézségi fokra felépített program lépésről-lépésre veszi veled végig, hogy hogyan tudod fejleszteni az arányérzéked és a látásod, hogy igazán elégedett tudj lenni a végeredménnyel.

Rajzolni szeretnél, de úgy érzed soha nincs időd rá?

Gyakran előfordul, talán te is átéled, hogy szívesen rajzolnál kikapcsolódásként, de a napi feladatok elviszik az időt és valahogy soha nem jutsz oda, hogy leülj rajzolni.

Ezért alakítottuk ki úgy legújabb 1 éves online programunkat, hogy a leckéket rövid 10-30 perces videókra bontottuk fel és a videókhoz lejárat nélküli hozzáférést kapsz.

Így ha egyszerre csak kevés időt tudsz magadnak kiszakítani, akkor is haladni tudsz a fejlődésben és kikapcsolódhatsz a kreatív percekben.

De ha több idő áll rendelkezésedre, akkor szabadon haladhatsz előre. A plusz feladatokkal pedig felgyorsíthatod a fejlődésed.

Bármikor ismételhetsz kedvedre, ami ajánlott is, hogy még magasabb szinten értsd meg a technikákat.

Ez nem egy előfizetés, ami lejár, ha már nem fizeteted. A videókhoz korlátlanul hozzáférsz.

Minden hónap elején küldjük az adott hónap témájához tartozó videókat és a hozzájuk tartozó feladatokat, segédanyagokat. Facebook csoportunkban pedig kérdezhetsz, inspirálódhatsz.

Te pedig kedvedre eldöntheted, hogy milyen tempóban haladsz. 

Ha több időd van, akkor az opcionálisan választható plusz feladatokkal még többet gyakorolhatsz.

De ha csak az alap feladatokat végzed el, az év végére akkor is ámulattal csodálhatod a fejlődésed.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 2-3-4 vagy még több év alatt is elvégezheted az 1 éves programot. Minden rád van bízva. 

Kimerültél és jó lenne kreatívan kikapcsolódni?

A mindennapok kihívásaiban könnyen érezhted magad kimerültnek. Ilyenkor a döntés rajtad áll, hogy mit csinálsz.

Mindannyian tudjuk, hogy az élet gyorsan elszalad és nem szeretnénk azt gondolni – másképp kellett volna…!

Azt gondolom, megérdemled, hogy élvezd az életet és jusson időd magadra, a kikapcsolódásra, az alkotásra, a hobbidra!

Van egy jó hírem: nem kell kimerülnöd az élet mókuskerekében!

Itt az idő, hogy kilépj az ördögi körből, hogy jusson időd magadra és a kikapcsolódásra.

Vár a Kreativitás Turbó Rajzprogram.

Miért válaszd ezt a programot a külön tanfolyamok helyett?

A megfelelő szint:

A sikeres fejlődés alapvető eleme, hogy a megfelelő szintről kezdd és a megfelelő nehézségi fokról a megfelelő nehézégi fokra haladj tovább és a megfelelő nehézségű képet kezdd el rajzolni.

Ha nem így teszed és az oda nem illő tanfolyamot választod, vagy túl nehéz képpel akarsz kezdeni, akkor könnyen kudarc lehet a vége és nem éred el a rajzolás igazi célját, hogy örömet, sikerélményt, kikapcsolódást adjon és megfelelően fejlődj és persze ne érezd magad sürgetve, időhöz kötve.

Ha volt már veled úgy, hogy valamit tanulva egyszer csak már nem akartad tovább tanulni, vagy megmagyarázhatatlanul nem volt rá időd, akkor a fentiek történtek veled.

Ráadásul talán már te is áltál tanácstalanul a több mint 70 féle online tanfolyamunk előtt, hogy melyiket válaszd.

Haladj az útvonalon:

Kialakítottunk számodra egy útvonalat, ami végigvezet a kezdeti lépésektől a haladó rajztechnikákig, miközben fogjuk a kezed és megfelelő nehézségű rajzokon gyakorolsz.

Így végig biztonságban haladhatsz az alkotásban a kipróbált, működő rajztechnikákat elsajátítva. És persze a segítség se marad el, ha szükséged lenne rá.

Módszertanunk és a sok-sok egymásra épülő feladat pedig szinte észrevétlenül visz el az élethű és arányos rajzokig hónapról-hónapra.

Sok-sok gyakorló feladat

Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem az, hogy készség szintjén elsajátítsd a benne foglaltakat.

Így a rajzprogramon haladva a videók között nehézségi fokonként eltérő feladatok várnak. Az elvégzett feladatokat feltöltve Facebook csoportunkban segítséget kérhetsz, bátorítást kapsz.

Persze semmi sem kötelező, ha épp nincs időd és nem szeretnéd az adott feladatot megcsinálni, nyugodtan tovább haladhatsz, arra később visszatérhetsz, vagy csak simán át is ugorhatod.

Ha viszont szeretnéd az adott technikát még jobban elmélyíteni, akkor a plusz gyakorló feladatokkal gyorsító pályára állhatsz.

EZ NEM EGY ELŐFIZETÉS!!

Talán már veled is előfordult, hogy egy előfizetés lejártakor azon bánkódtál, hogy nem tudtál megnézni pár videót, illetve milyen jó lett volna újranézni egy-egy részt, mert már nem emlékeztél, hogy hogy is volt pontosan.
A Kreativitás Turbó rajzprogram videóihoz örökös hozzáférést kapsz.
 
Bár a program tervezett ideje 1 év, de ha munka, család, vagy bármi más miatt lassabban tudsz haladni, akkor is megvár minden videó és minden feladat.
 
 

Így élvezheted a rajzprogram MINDEN ELŐNYÉT. Nem kell az idő és jogosultságok miatt aggódnod.

A hozzáférésed nem fog eltűnni, így nyugodtan alkothatsz átadva magad a kikapcsolódásnak és maximálisan a saját tempódban tudsz haladni.

Alaposan megterveztem a témákat és nem hagylak magadra,
hogy stabilan fejlődj!

Az 1 éves program során rendszeresen, havonta kapod meg az aktuális videóleckéket és a hozzájuk tartozó feladatokat, amiken maximálisan saját időbeosztásod szerint haladhatsz.

Minden hónapban egy-egy témát járunk körül alaposan. 

A havonta érkező új videók és feladatok segítenek, hogy az élet mindennapi problémái ne vegyék le a figyelmed az eredeti célodról: az alkotásról és a kikapcsolódásról.

Az elméleti videókat követően a gyakorlatban mutatom meg az adott technikát, hogy a lehető leghatékonyabban tudj fejlődni.

A plusz feladatokkal pedig lehetőséged van rá, hogy alaposan elsajátítsd és begyakorold az adott technikát és átlépj a gyorsító sávba.

A haladásod során bármikor kérhetsz segítséget Facebook csoportunkban.

Nézzük, mi vár rád a 12 hónap során:

Mennyit érne neked, ha az ezeket a technikákat mind készség szintjén tudnád?
Engedd, hogy segítsek ebben!

Van e folytatás az 1 éves program után?

Igen. 🙂 

Az első évben a rajzolás első lépcsőfokának: a képről való rajzolás technikáit ismerted meg nagyon nagy alapossággal. Ezt követően készen állsz, hogy belevesd magad a szabadkézi rajzolásba. 🙂 Amit már az első év utolsó hónapjában el is kezdünk megalapozni.

Természetesen a második évnél is gondosan megterveztük, hogy megfelelő lépésről-megfelelő lépésre haladj a legnagyobb siker érdekében a szabadkézi rajzolásban.

Miért érdemes ezt választanod?

Ki lesz az oktatód?

A program során 4 tapasztalt  oktató vezeti a kezed, akik sok éves rajzolási és oktatási tapasztalattal rendelkeznek.

A videók során a fejlődésed segíti Doszpod Kata a Művészház alapítója, aki az elmúlt 12 év során több ezer rajzolni vágyónak adta át a rajzolás technikáit és örömét.

Tombor Andrea fog téged bevezetni az állat portré rajzolás és a pasztell ceruza rejtelmeibe. Andi barátságos, közvetlen és bátorító stílusát nem csak az élő tanfolyamokon imádják, de az évek óta készülő online tanfolyam résztvevőit is elvarázsolják. Részletes videóin alaposan elsajátítod a technikákat.

Fazekas Tamás, aki sok technikában járatos a grafittól az ecsetig és a Portré Rajzoló Mesterkurzus specialistája, a rajzprogram során haladó technikákba fog bevezetni téged.

Fekete Tamás elképesztő realisztikus technikái közül pedig a haj rajzolás lépéseivel ismertet meg.

Találkozzunk a programon! 

Miért fogod szeretni?

Könnyen használható

Egy egyszerű belépést követően a rajzprogramodhoz tartozó videókat könnyedén eléred, azokat bármikor ismételheted és tetszőleges tempóban tudsz rajtuk haladni az adott havi lecke megérkezése után.

Azonnal kezdhető

Amint regisztrálsz, azonnal hozzáférsz a program első moduljához. Majd havi rendszerességgel kapod meg a következő nehézségi fokozatú videókat. 

Saját időbeosztás

A program videóin maximálisan saját tempódban tudsz haladni. Ha pár hétig, vagy akár hónapig nem tudnál vele foglalkozni, akkor se veszítesz el semmit, mert a videókat később is megnézheted. A rajzokkal tetszőleges ütemben haladhatsz.

Bármikor kérdezhetsz

Ha a program során kérdésed merülne fel, vagy segítségre lenne szükséged VIP Facebook csoportunkban bármikor tanácsot kérhetsz.

Korlátlan ismétlés

Ismétlés a tudás anyja. Érdemes időről-időre újranézned a videókat, hogy méginkább elmélyítsd a tudásod. A videókat tetszőlegesen akárhányszor visszanézheted a programodon.

Korlátlan hozzáférés

A rajzprogramodhoz már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz a programod során, ha előfizetést választasz. Egyösszegű megrendelés és részletfizetés esetén örökös és korlátlan hozzáférést kapsz.

Mit mondanak végzőseink a tanfolyamainkról?

A Művészház Kreativitás Turbó rajzprogram jelenleg zárva

Lezárult a nyilvános csatlakozási lehetőség a Művészház Kreativitás Turbó rajzprogramra, így egyelőre nem tudsz előfizetni.

Azonban ha szeretnél értesülni a következő nyitásról, ide kattintva fel tudsz iratkozni a várólistára, így ha ismét kinyit a Rajzklub, az elsők között fogok szólni neked! 🙂

Gyakran ismételt kérdések:

A rajzprogramhoz nem szükséges előképzettség. Úgy alakítottam ki számodra, hogy akár teljesen kezdőként is sikeresen végig tudj haladni az úton.

Az 1 éves rajzprogram 14 éves kortól ajánlott.

A megrendelést követően e-mailen azonnal megkapod a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a rajzprogramod 1 havi videóit láthatod a program indulását követően.

A havi leckék során a már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz, azokat tetszőleges tempóban csinálhatod. 

A már megkapott leckékhez korlátlan, lejárat nélküli hozzáférést kapsz.

A rajzprogramhoz március 6-ig tudsz csatlakozni.

0% Kockázat, 100% sikerélmény
Garanciát vállalok!

Mint minden tanfolyamunkra, így erre is 100% garanciát vállalok, azaz minden kockázat nélkül lehet a tiéd a tanfolyam.

Ugyanis, ha a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a tanfolyam nem azt hozta számodra, mint amire számítottál, akkor csak írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra és mi szó nélkül visszautaljuk a tanfolyamod díját.

Így nincs mit veszítened: 0% kockázat, 100% élvezet vár rád! Jelentkezz most!

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

12 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

Annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Kreativitás Turbó rajzprogram

Alapoktól a haladó szintig saját időbeosztásban (egyszeri ajánlat)

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

535.440 Ft From: 99.990 Ft

Foglald le a helyed most!