Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Drapéria Rajz Online Tanfolyam

Fejlesztenéd rajztudásod?

Rajzolj drapériát egyszerűen, szabad kézzel, kétféle technikával

Tanuld meg a drapéria rajzolást részletes, könnyen érthető videókról saját időbeosztásodban, kétféle egyszerű technikával és rajzolj látványos, élethű rajzokat. 

Mit fogsz megtanulni a Drapéria Rajz Online Tanfolyamon?

A tanfolyamon az alapoktól indulva tanulod meg a szabadkézi, képről és élőből történő drapéria rajzolás lépéseit két különféle technikával a megfelelő eszközválasztás és az arányos körvonalak elkészítésétől, az árnyéktípusok megfigyelésén és megrajzolásán át a látványos rajz teljes elkészüléséig.

Akár -85%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Neked készítettem a Drapéria Rajz Online Tanfolyamot,

ha

Szeretnél fejlődni, de nem akarod magad kitenni sikertelen rajzok sorozatának?

Tanuld meg tapasztalt oktatónktól a speciális technikákat, hogy neked már csak a gyakorlás és a sikerélmény maradjon.

 

Csendéletet szeretnél rajzolni és élethűen szeretnéd ábrázolni a textíliákat, szöveteket, függönyöket?

Itt a tudás, amire szükséged van, hogy még látványosabb rajzokat készíts.

 

Esetleg művészeti iskolába készülsz és a felvételin drapéria rajz is lesz?

Készülj fel otthonról kényelmesen, saját tempóbban könnyen érthető videóinkból.

 

Látványos divatrajzokat készítenél, ruhákat terveznél?

A klasszikus drapéria rajzolás a ruhák tervezésének az egyik alapja… és még nem beszéltünk a kendőkről, sálakról, különleges fejfedőkről. Ebben a tanfolyamban könnyedén elsajátíthatod a hogyanokat.

 

Lakberendezőnek tanulsz, vagy szereted újra és újra átrendezni a lakásod?
 
 
Tanuld meg a drapéria rajzolás egyszerű technikáját, hogy rajzaidon azt adhasd vissza, amit valójában szeretnél.
 

Nézzük részletesen, hogy mi vár rád a Drapéria Rajz Online Tanfolyamon?

A drapéria a klasszikus rajztanulás egyik alaptémája. Hiszen kellőképpen összetett ahhoz, hogy alapos megfigyeléseket végezhess rajta, és megtanuld a különféle formákat élethűen, plasztikusan visszaadni.

Ezzel stabil rajztudást biztosítasz magadnak az összetettebb rajzok elkészítéséhez.

Ha megtanulod, a helyes megfigyelés szempontjait és az élőből rajzolás trükkjeit  egészen egyszerűvé tudod tenni a rajzolást.

Ezekre mind részletesen kitérünk a tafolyamon:

Mi a legjelentősebb különbség a jobb agyféltekés rajzolás és a klasszikus rajzolás között?

A klasszikus rajzolás alapja a tárgyakról megszerzett tudás olyan törvényszerűségek használata, amik logikusak, érthetőek és amikkel elmagyarázható a rajzolás folyamata. 

A jobb agyféltekés rajzolás lényege pedig a megfigyelés, a figyelem összpontosítása és egy újfajta látásmód kialakítása.

A tanfolyamon a két módszert ötvözzük. A cél az, hogy egyszerű, könnyen megtanulható módszerekkel bárki el tudja sajátítani a modellről vagy élőből rajzolás alapjait.  Azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kapsz, olyan technikákkal, amik a jobb agyféltekés rajztanfolyam anyagát még komplettebbé teszik.

Alkoss korlátok nélkül szabadon:

Mivel a tanfolyamokhoz örökös hozzáférést kapsz, azokat bármikor újranézheted és ismételheted, maximálisan a saját időbeosztásodban haladhatsz legyen bármilyen pörgős és elfoglalt az életed.

És valljuk be, az ÉNIDŐ neked is jár! 

Nincs felesleges utazási idő és költség és végre nem akadály, hogy nincs a lakókörnyezetedben érdeklődési körödnek megfelelő tanfolyam.

8 kérdés, amire választ kapsz a Drapéria Rajz tanfolyamon

Mit mondanak online tanfolyaminkról végzőseink?

"Nagyon profi és türelmes csapat. Sokat tanultam tőlük. Az online tanfolyamok pedig egyszerűen fenomenálisak. Kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánlom.❤"
"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Nagyon szeretem az online tanfolyamaitokat! Részletes, könnyen követhető, jó hangulatú videókon keresztül lehet tanulni, itthonról saját tempóban! Nagyon köszönöm a lehetőséget! Sok sikert, és továbbra is ilyen jól szervezett, magas színvonalú csapatmunkát kívánok nektek! "
"Nem kell reklámozni a Művészházat, rengetegen ismerik mára már. Kábé 32 éve nem rajzoltam semmit, mikor ajándékba kaptam az első jobb agyféltekés tanfolyamomat. Egy Dalí portrét rajzoltam mindannyiunk sikereként. Azóta eltelt 5-6 év és még kiforrottabb lett a Művészház tudása amit átadhat, úgyhogy te még ennél is jobbat tudsz készíteni!"

Nem akarsz zsákbamacskát?
Nézz bele a tanfolyamba!

Milyen bónuszokat kapsz a tafolyam mellé?

+ VIP Közösség, ahol támogatást kapsz és akikkel együtt fejlődhetsz, inspirálódhatsz

Alkotás közben óhatatlanul jöhet olyan pillanat, amikor jó lenne egy gyakorlott társ véleménye, segítsége a rajzolással kapcsolatban. A Művészház VIP Klub facebook csoportban segítő és építő tanácsokra találsz, kérdezhetsz, vagy büszkén mutogathatod elkészült alkotásod. 

A csoportban folyamatos inspirációt, tippeket kapsz, hogy az élet monotonitása ellenére is fennmaradjon az alkotókedv, sőt egymást segítve tovább nőjön.

Ebben a Facebook csoportban tudsz kérdezni is, ha menet közben elakadnál. Itt tapasztalt rajzolók segítenek téged a továbblendülésben.

+ Örökös kedvezménykupon művészellátókba

 

Az online rajzprogramod mellé ajándékba kapsz két művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Miért különleges a Drapéria Rajz Tanfolyam?

BEST OF RAJZEST ONLINE

Könnyen alkalmazható, egyszerű rajzolási technikák SZABAD KÉZZEL

Sok fontos és népszerű téma van, ami nem fér bele rajztanfolyamaink anyagába. 

Ezért néhány évvel ezelőtt elindítottuk élő Rajzestjeinket, ahol minden alkalommal más-más témával, vagy technikával foglalkozunk.

Ebben a néhány órában van lehetőséged belekóstolni a különféle témákba.

Azonban ezen Rajzest témákban még több van, mint amit 3 óra alatt át lehet adni, ezért elkészítjük Rajzestjeink legsikeresebb témáinak Online változatát.

A Drapéria Rajzolás Online Tanfolyam a Best of Rajzest sorozatunk legújabb tagja. Hogy még több emberhez eljusson a rajzolás élménye!

Szerezde meg a
BEST OF RAJZTEST SOROZAT
összes tagját most
EXTRA AKCIÓVAL!

Különleges akciónk keretében most a Drapéria Rajz Online Tanfolyam mellé megrendelheted a Best Of Rajzest sorozat összes tagját! 

Mit tartalmaz a Best Of Sorozat?

BEST OF RAJZEST ONLINE

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz a drapéria rajzolással kapcsolatban töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

11 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

A lejárat nélküli hozzáféréssel annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Rendeld meg most a tanfolyamot!

És hogy miért adunk ennyi tudást, trükköt és technikát ennyire olcsón?

Mert az a célunk, hogy alkoss, kikapcsolódj, feltöltődj és örömöd leld a rajzolásban. Mert tudjuk, hogy ezektől jobb lesz a kedved és így a környezetedé is, ami pedig mindent előre visz. Mi kreativitással tudunk segíteni téged egy sikeresebb élet felé.

A küldetésünk továbbra is: “Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról!”

DRAPÉRIA RAJZ
ONLINE TANFOLYAM

27990 Ft
12570 Ft
 • Drapéria Rajz online tanfolyam teljes anyaga
 • Drapéria Rajz eszközszükséglet
 • Vázlat készítés szabad kézzel
 • Árnyék típusok, árnyékolási technikák
 • Drapéria rajzolás szabad kézzel referencia kép alapján
 • Drapéria rajzolás élőből szabad kézzel
 • Saját tempóban haladás
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be

TELJES
BEST OF RAJZEST SOROZAT

145420 Ft
59870 Ft
 • Több, mint 28 óra videó
 • 17 MODUL
 • 24 rajz
 • Drapéria Rajz online tanfolyam teljes anyaga
 • Köd, füst, gőz 4 technikával való elsajátítása - 3 kép elkészítésével
 • Virág Rajz Online tanfolyam - 5 virág elkészítésével
 • Fa Rajz Online tanfolyam: fák, levelek, termések, fatörzs - 9 rajz elkészítésével
 • Áttetszőség a rajzolásban: víz, jég, üveg, loccsanás, könnycsepp - 5 kép elkészítésével
 • Saját tempóban haladás
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be
Drapéria Rajz Online Tanfolyam

Drapéria Rajz Online Tanfolyam, Drapéria Rajz Online Tanfolyam + Teljes Rajzest sorozat

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

27.990 Ft From: 12.570 Ft

Foglald le a helyed most!