Barion Pixel

Több van benned

Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Kecskeméten

Szeretnéd fejleszteni a rajztudásod?

Szeretnél megtanulni szebben rajzolni a jobb agyféltekés rajzolási módszer segítségével? Kíváncsi vagy, hogyan lehet meglepő és látványos eredményeket elérni csupán néhány nap alatt? Szeretnéd felfedezni a benned rejlő művészt? Mindezt úgy, hogy még egyfajta önismeretre is szert teszel?

Biztosíthatunk, hogy jó helyen jársz! A Művészház jobb agyféltekés rajztanfolyamai a legjobbak közé tartoznak az országban. Több éves oktatási tapasztalatunknak köszönhetően a nálunk tanulók hihetetlen eredményeket érnek el és nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodnak.

Eddig több mint 10 000 ember végezte el sikeresen a rajztanfolyamunkat!

sikersztorik résznél jó pár véleményt, élményt olvashatsz a résztvevőktől.
Jobb agyféltekés rajzolás Győr

Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét

Számos tanulónk érkezik budapesti jobb agyféltekés rajztanfolyamainkra vidékről. Abban az esetben viszont mi is szívesen tartunk jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyamot Kecskeméten, ha összejön a minimális, 15 fős csoportlétszám.

Az alábbi elérhetőségen jelentkezhetsz Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét tanfolyamunkra. Amint megvan a megfelelő jelentkező létszám, beérkeztek a díjak, és sikerült egyeztetnünk időpontot és helyszínt a többi jelentkezővel, értesítünk róla, hogy pontosan mikor és hol lesz a rajztanfolyam.

Tel.: 06 70 637 1407, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Természetesen arra is nyitottak vagyunk, hogy egy lelkes szervező már konkrét csoportos, min. 15 fős igénnyel keres meg bennünket, és ezután egyeztetünk a részletekről, és tartjuk meg Kecskeméten a tanfolyamot.

Ebben az esetben, kérjük, vedd fel személyesen velünk a kapcsolatot: Tel.: 06 70 637 1407, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Jobb agyféltekés rajztanfolyam kecskemétieknek

Amennyiben az sem jelent számodra akadályt, hogy felutazz Budapestre a tanfolyam idejére Kecskemétről, akár most is jelentkezhetsz itt: jobb agyféltekés rajztanfolyam jelentkezés

A Művészház budapesti címe és térképes nézete ide kattintva látható: Kapcsolat