Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Kecskeméten

Szeretnéd fejleszteni a rajztudásod?

Szeretnél megtanulni szebben rajzolni a jobb agyféltekés rajzolási módszer segítségével? Kíváncsi vagy, hogyan lehet meglepő és látványos eredményeket elérni csupán néhány nap alatt? Szeretnéd felfedezni a benned rejlő művészt? Mindezt úgy, hogy még egyfajta önismeretre is szert teszel?

Biztosíthatunk, hogy jó helyen jársz! A Művészház jobb agyféltekés rajztanfolyamai a legjobbak közé tartoznak az országban. Több éves oktatási tapasztalatunknak köszönhetően a nálunk tanulók hihetetlen eredményeket érnek el és nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodnak.

Eddig több mint 10 000 ember végezte el sikeresen a rajztanfolyamunkat!

sikersztorik résznél jó pár véleményt, élményt olvashatsz a résztvevőktől.
Jobb agyféltekés rajzolás Győr

Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét

Számos tanulónk érkezik budapesti jobb agyféltekés rajztanfolyamainkra vidékről. Abban az esetben viszont mi is szívesen tartunk jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyamot Kecskeméten, ha összejön a minimális, 15 fős csoportlétszám.

Az alábbi elérhetőségen jelentkezhetsz Jobb agyféltekés rajzolás Kecskemét tanfolyamunkra. Amint megvan a megfelelő jelentkező létszám, beérkeztek a díjak, és sikerült egyeztetnünk időpontot és helyszínt a többi jelentkezővel, értesítünk róla, hogy pontosan mikor és hol lesz a rajztanfolyam.

Tel.: 06 70 637 1407, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Természetesen arra is nyitottak vagyunk, hogy egy lelkes szervező már konkrét csoportos, min. 15 fős igénnyel keres meg bennünket, és ezután egyeztetünk a részletekről, és tartjuk meg Kecskeméten a tanfolyamot.

Ebben az esetben, kérjük, vedd fel személyesen velünk a kapcsolatot: Tel.: 06 70 637 1407, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Jobb agyféltekés rajztanfolyam kecskemétieknek

Amennyiben az sem jelent számodra akadályt, hogy felutazz Budapestre a tanfolyam idejére Kecskemétről, akár most is jelentkezhetsz itt: jobb agyféltekés rajztanfolyam jelentkezés

A Művészház budapesti címe és térképes nézete ide kattintva látható: Kapcsolat

nap
óra
perc
másodperc