Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

terápia

Terápia a léleknek – színes alkotással önmagunkért!

A terápia szó hallatán, sokan biztos valamilyen orvosi ellátásra asszociálnak, pedig nemcsak erről lehet szó. Terápia lehet, akár egy szabadidős tevékenység is, ami jótékony hatást gyakorol ránk.

A rajzolás például, egyszerű, hétköznapi elfoglaltság, mégis sokat tehetünk vele lelki egészségünkért. Az alkotás kiszorít minden mást a fejedből, segíti a koncentrációt, letisztítja a gondolkodást

A művészet, mint terápia

A művészet bármely ága használható terápiás tevékenységként. Lehet szó zenéről vagy bármilyen mozgásos (pl. tánc) tevékenységről. A képzőművészeten belül is lehet szó, rajzolásról vagy festésről, mind-mind hasznos terápia lehet.

terápia

A művészeti terápia, így a rajzolás lényege is az, hogy nem kell érzelmeinket szavakba önteni. Sokszor nehezünkre esik beszélni érzelmeinkről, ezért is hasznos, ha ezeket inkább más formában adjuk ki magunkból, pl. rajzolással.

Időnként egy-egy fájó emlék feldolgozása is könnyebb a rajzolás által. Ezenkívül alkalmas a gondolatok kifejezésére is, amit másképp néha nem tudunk megtenni.

Előnye, hogy bármilyen korosztály számára megfelelő kifejezési mód. A gyerekek már egészen kis koruktól kezdve szeretnek firkálni. Még nem tudnak rajzolni vagy akár a ceruzát is furcsán fogják, de ha kezükbe adunk egy ceruzát, azonnal megtöltik kusza vonalakkal a papírt. Érdekes, ugye?

 

Olvasd el cikkünkből >> Milyen kapcsolatban áll a rajzolás és a gyermek fejlődése

Miért válaszd a rajzolást?

 

A rengeteg művészeti ág közül, talán ez a legegyszerűbb és sokak számára elérhető, kivitelezhető tevékenység. Lehet, nem játszol semmilyen hangszeren vagy nem tudsz, nem szeretsz másokat előtt mozogni, stb. Sőt festeni sem mindenki tud vagy szeret…

Azonban a rajzolás, mint eszköz vagy készség bárki számára elérhető tevékenység. Ráadásul, amit sokan nem tudnak: tanulható képesség és nem feltétlenül tehetség kérdése.  Nézd meg hogyan! 

Most arra gondolsz, Te nem tudsz rajzolni?

A jobb agyféltekés rajzolás rácáfol erre, mint oly sokszor említettük, ha nem hiszed, próbáld ki, akár ingyen!

A rajzoláshoz nem kell sok minden, ezért is egyszerű ez a fajta tevékenység, az érzelmek, gondolatok, emlékek kifejezésére, feldolgozására. Elég akár csak egyetlen ceruza és egy papír és már indulhat is a terápia! 🙂

Ennél azonban még többet is elérhetünk a rajzolással!

Mi van, ha színek is előkerülnek?

Igazi csoda történik, hiszen a színek is hatással vannak ránk. A színek használata is a terápia része lehet, ezért érdemes színesben rajzolni. Bátran használj bármilyen színt, az sem baj, ha nem a valóságot tükrözi, nem az a lényeg!

Egy korábbi cikkünkben, már írtunk a színezők népszerűségéről is, ami szintén hasonló okokra vezethető vissza.

terápia

Sokaknak segít a színezés:

  • a kikapcsolódásban,
  • a problémák feldolgozásában.
  • A fókusz, a figyelem csak egy helyre összpontosul, ami segít kiüríteni az elmét,
  • ez pedig nyugodtságot eredményez.

Rohanó világunkban épp a nyugalom, a igazi kikapcsolódás hiányzik. A stressz, mint potenciális egészségkárosító rizikófaktor van jelen életünkben, ezért érdemes olyan hatásos eszközöket keresnünk, ami csökkenti stressz-szintünket!

 

Terápia, a színek által

A színeknek jelentős szerepük van életünkben. Bizonyos színek ráadásul jobban társíthatók egyes érzelmekhez, mint mások. A színek befolyásolhatják hangulatunkat és viselkedésünket is.

Nézzük is meg, hogy hatnak ránk egyes színek!

Zöld: mindenhol jelen van, naponta találkozunk vele. Nyugtató hatású, nyugalmat sugároz, az egészség színe. Jó a depresszió és szorongás ellen. Harmónia érzését kelti. A növények miatt, pl. a megújulás színe.

Piros: erőteljes szín. Növeli az önbizalmat és a tettrekészséget. Látványa energiát, lelkesedést ad. Ösztönző, erőt adó szín.

Kék: szintén állandó része életünkben (ég, víz). Békét és nyugalmat sugároz.

Sárga: elég csupán a napra gondolnunk és máris tudjuk, hogy ez egy vidám, pozitív szín. Boldogságra, optimizmusra serkent. Energiát adó, meleg szín. Inspirál és segíti a koncentrációt.

Szeretnél többet megtudni a színekről? Olvasd el, cikkünket! >>

Neked melyik a kedvenc színed, árnyalatod és milyen érzést vált ki belőled?

A Művészház végzőseként, zárt facebook közösségünkben megoszthatod velünk véleményed a témáról itt! >>

A színek intuitív használata is szuper kifejező eszközzé teszi a színes ceruzákat. Azonban megtanulhatod, őket tudatosan is használni.

Ha pontosan ismered a színek egymásra és az emberekre gyakorolt hatását, sokat segít az öltözéked színeinek megválasztásához, vagy a lakásod kiegészítőinek színkombinációihoz is.

Ezt nekünk nőknek fontos tudnunk, hisz ruházatunkkal férfitársaink figyelmét vonzhatjuk magunkra, valamint otthonunk harmonikussá és csodálatossá varázslása is a  mi feladatunk.

Ismerkedj meg a színek egymásra hatásával és a színes ceruzák keverési technikájával is, az ÚJ – Színes ceruzás rajztanfolyamon.

Nem voltál még Jobb agyféltekés rajztanfolyamon?

Itt az ideje, hogy kipróbáld! 

Most ráadásul ezt ingyen megteheted!!!!

Ingyen? Igen! Kattints most!

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

 
  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
 
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

 

Kattints és iratkozz fel most!”

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!