Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

színező

Színező – kreatív, trendi őrület felnőtteknek 2. rész

A színező népszerűségéről már írtam előző cikkünkben. Valamint megmutattam azt is, hogyan készíthetsz saját kezűleg, egyedi színezőt magadnak. Azonban az sem probléma, ha nem állsz még készen arra, hogy te rajzold meg színeződet. A színezés önmagában is abszolút kreatív tevékenység. Ismerd meg a színek kiválasztásának, keverésének, a színes eszközök alkalmazásának technikáját is, cikkünk 2. részéből. Kezdjük néhány, készen kapható színező bemutatásával…

Profin megrajzolt színezőt szeretnél?

Mutatok néhány igazán szuper színező könyvet!

színező

Nekem nagy kedvencem, szintén Johanna Basford munkája, a Kincses Óceán.

Szerintem igazán szép és izgalmasabb a többinél, a víz alatti világ felfedezése – különleges, állatok, lények, növények!  Igazán aprólékos, úgyhogy van mit színezni rajta. Ráadásul kincseket is rejt a mélység világa, amiket megkereshetsz színezés közben. Vannak olyan oldalak, ahol nincs kitöltve az egész oldal, ezért akár Te is hozzá rajzolhatsz az illusztrációhoz. Légy kreatív, próbáld ki magad bátran!

 

A következő színezőt állatrajongóknak ajánlom! A Vadaskert – színezhető állatportrék.

Szintén nagyon aprólékos rajzolatú, bár a forma-, mintavilága nem mindig változatos. Talán éppen ezért még jobban arra serkenti az embert, hogy játsszon a színekkel! Jó ötlet, hogy az összes lap perforált és kitéphető. Így a kedvenc állat vagy a legjobban sikerült alkotás, akár a falra is kikerülhet. 32 állat van benne, 64 oldalon.

Ne csak színezz, hanem rajzolj is állatokat! >> Készíts szuper kutya rajzot!

színező

Igazán különleges színező, Claire Cater – Japán minták.

Igazán egzotikus darab. Hagyományos és modern japán mintákat is találsz benne. Igazán finom kidolgozású, bonyolult rajzolatú képeket színezhetsz órákon át!

 

Szintén nem mindennapi színező, az Optikai illúziók színezőkönyve.

Ebben a színezőben, még instrukciókat is adnak a színezéshez, hogy élvezhessük a szemünket megtréfáló, izgalmas, látványos képeket.

TIPP!

Vonz az optikai illúziók világa? A Művészházban elsajátíthatod az erre épülő rajzok titkát!

Tudj meg róla, többet! >>

Mivel színezzünk?

Színes ceruza

Vannak olyan színezők, ahol a lap olyan jó minőségű, hogy még a leggyengébb színes ceruza is jól fog rajta. Természetesen az elején még nem kell túl drága színes ceruzára beruházni, de egy idő után az ember úgyis a legszebb színeket szeretné látni a kedvenc színezőjében!

Johanna Bradford például a Staedtler Ergosoft színes ceruza készletet ajánlja. Ár-érték arányban is jónak mondható. Olcsóbb árfekvésű, élénk színű, szuper jó színkészlettel rendelkező – színezésre tökéletesen alkalmas ceruzák!

Szeretnél többet megtudni a színes ceruzákról? Megkönnyítem Neked a választást! >> Olvasd el cikkünket – Hogyan válassz színes ceruzát?

TIPP! Jó minőségű, megfizethető színes ceruzák! Mi is használjuk! >>

A színezés elkezdése előtt érdemes elolvasni cikkünket, arról hogyan használd a színes ceruzákat! Tudj meg többet, ITT! >>

Filctoll

Filc használata esetén figyelned kell, hogy kétoldalas-e a színeződ! Vékonyabb papír esetén ugyanis, átüt a tinta a másik oldalra, tehát ezzel nagyon vigyázz!

Jó ötlet lehet, ceruzával alászínezni, így esetleg nem üt át a tinta, de ez sem mindig jön be. Tehát előbb tegyél egy próbát a papíron, mielőtt belevágsz a nagy munkába!

TIPP!

A színező filctollal is csodássá varázsolható. Főleg, ha alkalmazod a TITKOS TRÜKKÖT, a színátmentek készítéséhez. A kiválasztott két filcet tartsd függőlegesen és nyomd egymáshoz a hegyüket pár másodpercig. A hegyekből egymásba szivárog egy kis tinta, így tudsz színátmenetet varázsolni.

 

Mi történjen a színező igazán apró részleteivel?

Ehhez célszerű vékony hegyű, színes tollat használni vagy tűfilcet!

Sokan használnak az egész kép színezéséhez TŰFILCET, az apró minták miatt és egyébként is szép hatás érhető el vele. Itt is figyelj, nehogy átüssön a tinta!

Vegyesen is használhatod az eszközöket! Sokan színes ceruzával és tűfilccel dolgoznak a képeken, a mint nagyságától és a kívánt színtől függően!

A színező varázslatos színei…

 

Milyen színeket használj?

A színező lényege, hogy a színeket kedvedre használd! Nem kell semminek hűen utánoznia a valóságot, persze azt is lehet, de legyél kreatív! Engedd szabadjára fantáziád – hagyd, hogy magával ragadjon a pillanat!

Használj a hangulatodnak, érzéseidnek megfelelően színeket! Legyen ez egy fantázia világ, ahol a fű nem kell hogy zöld legyen… Ezzel a művészi szabadsággal, még több tehertől, stressztől szabadulhatsz meg! A színek egyébként is hatással vannak ránk, anélkül hogy ennek tudatában lennénk. Ez a tevékenység egy igazi színterápia…

Érdekel a színek titokzatos világa?

A színek jelentéséről itt olvashatsz bővebben! >>

 

Szeretnél színeket keverni?

Cikkünkből megismerheted a színkeverés alapjait! >>

Nemcsak színezni szeretnél, hanem rajzolni is?

Sajátítsd el az élethű rajzolás alapjait, mindössze 3 nap alatt, a Jobb agyféltekés rajzolás csodás technikájával! >>

Várunk sok szeretettel! 🙂 Addig is jó szórakozást a honlapunkon! Hamarosan új tippekkel jelentkezünk!

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!