Barion Pixel

Több van benned

businessman-607831_960_720

Rajztanár – honnan ismered fel, hogy jó neked?

Milyen a jó rajztanár?

Neked melyik tanár volt a suliban a kedvenced? A kedves, anyáskodó, szájbarágós? Vagy a szigorú, számonkérő, igazságosan osztályozó?

Hogy milyen a jó rajzoktatás, arról itt olvashatsz. Ám lássuk, milyen egy igazi rajztanár?

1. A jó rajztanár szakmailag felkészült

Ha a rajztanár nem áll szakmailag a helyzet magaslatán, hiteltelenné válik.
A felmerülő kérdésekre

  • rutinosan
  • tapasztaltan
  • könnyen érthetően
  • és kielégítően tud válaszolni

2. Nagyszerű előadó

  • Érdekesen magyaráz.
  • Új megvilágításba helyezi a dolgokat, evvel szélesítve a látókörödet. 
  • Értelmesen mond el mindent.
  • Könnyedén és követhetően beszél. 
  • A  gyakorlatban is megmutatja, amiről szó van.

3. A jó rajztanár kedves és barátságos

Viselkedésével otthonos légkört teremt.
Nemcsak a szakmai tudásától érzed magad biztonságban, hanem személyes hozzáállásától is. Akár a barátodnak is érezheted a tanfolyam végére.

“Megerősített, hogy folytatnom kell a rajzolást. Kellemes, családias légkör még jobban hozzájárult ahhoz, hogy sokat fejlődjünk. Köszönöm! Sok tapasztalattal és élménnyel lettem tapasztaltabb. Az oktatás kifogástalan volt.” Patkó István

4. Odafigyel rád

Egy igazi rajztanár nemcsak a rajzodat, a rajztudásodat figyeli, hanem az egész személyedet. Felismeri mi és hol nehezebb neked, vagy mi megy könnyedén? Ehhez méri a feladataidat.

5. A jó rajztanár fejleszt téged

A jó rajztanár elismeri az eredményeidet, és megdicséri a munkádat. Ám kihívásokat is állít eléd, amit lépésről-lépésre képes vagy teljesíteni. Megmutatja, hol és hogyan tudsz ezek által tovább fejlődni?

Ahol ezt megtalálod:

Tetszene neked egy rajztanár, akiben megvannak ezek a tulajdonságok? Képzeld el, hogy nálunk, a Művészházban nem is egy ilyen van, hanem egyszerre hét!

 

“A tanfolyam magas oktatási színvonalú volt! Bárkinek jó szívvel ajánlanám az intézmény tanfolyamait. Barátságos légkör, jól kialakított oktatási helyszín. Csodás élményeket szereztem. Köszönöm, hogy itt lehettem! A képzés végén további 2 tanfolyamra is beiratkoztam.”

 

Bármelyik tanfolyamunkra ülsz be, biztos lehetsz benne, hogy kiváló rajztanár fogja vezetni. Aki remek előadó, kedvesen és barátságosan figyel rád. Minden vágya az lesz, hogy a lehető legtöbbet fejlődj, mialatt ott vagy.

Kíváncsi vagy, milyen egy jó rajztanár? Gyere hozzánk, a Művészházba és megtudod! 
Kattints, és ismerkedj meg velünk!

Jelentkezz most!