Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

jobbagyfelyekesrajz_Kata_01

Rajzpályázat “Mutasd meg a világ szép oldalát”

Rajzpályázat

“Mutasd meg a világ szép oldalát” 

Rajzold le, fesd meg, színezd ki a világ egy általad szépnek talált részét, küldd el e-mailben neveddel, megadva a kép címét, méretét és elkészítésének technikáját (pl. Felhőkön, 50×60 cm, grafit,) 2013. 10. 13-ig az info@muveszhaz.com címre és tegyük szebbé a világot!

Zsűrizés

A rajzpályázatra beküldött képek a facebookon kerülnek “kiállításra” Október 14-én, ahol egy 3 tagú zsűri választja ki a 2 legszebb képet, és a legtöbb like-ot kapott közönségszavazatossal együtt jutalmazzuk őket. A facebookon a képekre való szavazás Október 20-án 24:00-ig tart.

Eredményhirdetés

A rajzpályázatra érkezett közönségszavazatos és zsűrizett képek eredményhirdetése Október 21-én 24:00-ig kerül nyilvánosságra itt a Művészház weboldalán, a facebook oldalán, valamint e-mailen is küldünk értesítést a beküldőknek. 

Nyeremények

1. Varázslatos Színes Ceruzák rajztanfolyam
2. Festővászon 10 darabos Művész ecsetkészlettel
3. Közönségszavazatos: Derwent ceruzatartó rajzeszközökkel

Amennyiben a közönségszavazatos és a zsűrizett helyezettek megegyeznek, úgy az adott kép a zsűrizett ajándékot kapja és a következő legtöbb like-ot kapott kép lesz a 3. helyezett.

Alkotásra fel! Vegyél részt Te is a rajzpályázaton!

nap
óra
perc
másodperc