Barion Pixel

Több van benned

rajzoktatás felnőtteknek5

Hatékony rajzoktatás felnőtteknek

Rajzoktatás felnőtteknek!

Szeretsz rajzolni/alkotni? Szeretnéd tudni, hogy milyen egy hatékony rajzoktatás felnőtteknek? Mielőtt elszánnád magad arra, hogy egy tanfolyam keretein belül fejleszd meglévő tudásodat, szeretnél egy picit tájékozottabb lenni? Ez teljesen érthető! Hisz fontos, hogy egy valóban hatékony rajzoktatást találj, ami kifejezetten felnőtteknek van, hatékony és az oktató hozzáértő!

Pont ezért szedtünk össze Neked pár fontos szempontot, ami mérvadó lehet a választásban. Hogy vajon mik azok a tényezők, mely egy tanfolyamot felejthetetlenné varázsolja.

 

Egy hatékony rajzoktatás felnőtteknek – TUDÁST AD

 

A mai világban gyakran előfordul az az oktatás bármely terén, hogy a diákoknak csak a száraz anyagot nyomják le a torkukon, amit jobb esetben max. 1-2 napig jegyeznek meg.

Ez nem egy hatásos módszer. Hiszen valódi gyakorlati tudást nem kapnak. Ebből következtethetünk arra, hogy nagyon sok meg nem értett rész lesz a tananyagban a diákok számára.

A hatékony rajzoktatás fontos hogy úgy épüljön fel az oktatandó tananyag, hogy egy elméleti rész után, rögtön következzen a gyakorlati rész. Így a frissen tanultak, sokkal jobban megmaradnak és az esetleges meg nem értett részeket így sokkal könnyebben észre lehet venni, majd korrigálni.

Tehát fontos, hogy egy stabil gyakorlati tudást adjon a rajzolni vágyóknak.

“Amióta ide járok, nagyon sokat fejlődtem. Rengeteg technikát tanultam, ami nagy élvezet volt számomra.

Mindig van hova fejlődni és számtalan technika van és lesz, és nagy örömömre szolgál, hogy a Művészház segítségével egyre kevesebb lesz ezek közül rejtély számomra. Nagyon hálás vagyok ezért. Rengeteg köszönet.” R. Tünde

Egy hatékony rajzoktatás felnőtteknek – JÓ LÉGKÖRT BIZTOSÍT

Egy felnőtt számára, nagyon fontos dolog lehet ez. Hiszen a mindennapokban nagyon sok olyan környezetben találja magát, ahol nem érzi kellemesnek a légkört. Valljuk be nagyon sokan vannak úgy, hogy dolgozni is alig akarnak menni, mert nem szeretik azt a környezetet ami ott fogadja őket.

“A Művészház olyan, mint egy második otthon. Ahová hazajárunk, ahol megpihenünk, ahol kikapcsolódunk és feltöltődünk. Ahol inspirálódunk és inspirálunk.” Zana Éva

Ezért nagyon fontos az, hogy egy olyan helyen ahol csak magával fog foglalkozni az egyén, akkor érezze is jól magát.

Ez múlik az oktató hangulatán, kedvességén, segítőkészségén. Az összegyűlt csoporton is. De egy rajztanfolyamra mindenki saját maga szórakoztatására megy el, így ez 100%-ban ki van pipálva, hogy szuper csapatok gyűljenek össze.

Egy hatékony rajzoktatás felnőtteknek – ELŐRELÉPÉSI POTENCIÁLT BIZTOSÍT

Ha tetszik egy személynek egy hely, akkor oda szívesen visszamegy, visszajár. Így van ez egy alkotásra vágyó felnőttel is. Ha tetszik neki valami, azt újra és újra át akarja élni.

Ezért fontos olyan rajztanfolyamot választani, ahová visszalehet járni fejlődni. Ahova szívesen visszajár a Művészlélek fejlődni. Ami belülről ösztönzi, hogy új technikákat, trükköket sajátítson el. A Művészházban több, mint 40 féle tanfolyam közül válogathatsz.

Egy hatékony rajzoktatás felnőtteknek – HITELES

A hitelesség nagyon fontos egy felnőtteknek szóló rajzoktatáson. Mert ha már ott ülsz egy rajzoktatáson, ami felnőttenek szól alkotásra szomjazva, akkor fontos, hogy azt kapd, amit ígértek neked. Olvasd el, mire számíthatsz a Művészházban.

Elég egyszerű felismerned a hitelességet egy rajzoktatáson.

  • Az oktató legyen mindig felkészült, tudja mit szeretnél és hogy azt hogyan érjétek el
  • A oktatott tananyag legyen érthető, egyszerűen fogalmazott és fontos, hogy minden egyes lépés egymásra épüljön

 

Hatékony rajzoktatás felnőtteknek – A MŰVÉSZHÁZBAN ERRE TÖREKSZÜNK

A Művészházban úgy alakítottuk ki felnőtt tanfolyamainkat, hogy azok a lehető legkönnyebben követhetőek legyenek és a legnagyobb sikert garantálják. Közel 9 éves szakmai gyakorlatunk és rutinunk tette lehetővé, hogy végzőseink nem csak szuper jól érzik magukat, de óriásit is fejlődnek.

Művészház: egy hely, ami rólad szól. Ahol megmutatjuk Neked is azt, hogy “Több van Benned!” Mert mi tudjuk, hogy így van. Egy hely ahova biztosan vissza fogsz vágyni a fejlődés érdekében is és azért is mert elvarázsolt a légkör. Várunk téged is sok szeretettel! 

Kattints a linkre és fedezd fel a Benned rejlő tehetséget!