Barion Pixel

Több van benned

jobb agyféltekés rajziskola

Rajziskola választás – Út a művészet világába!

Szeretnél rajzolni? Jó lenne egy rajziskola, ahol jól érzed magad, a szintednek megfelelő képzést kapod, és még fejlődhetsz is? Dönteni természetesen nem egyszerű!

Hogyan válaszd ki az utat? Nem egyszerű, hiszen számtalan lehetőséged van.

jobb agyféltekés rajziskola

Először is érdemes megvizsgálni és eldönteni mit szándékozol elérni. Így a cél kitűzése is könnyebb és ehhez már könnyen ki tudod választani a megfelelő képzési szintet, tanulási formát.

A rajziskola kiválasztását segítő általános szempontok:

  • életkor
  • képzési forma
  • jelenlegi tudásszint
  • kitűzött cél

Rajziskola – mik közül választhatsz?

jobb agyféltekés rajziskola

Vannak középiskolák és felsőoktatási intézmények. Ezek nyilván, akkor kerülnek a látótérbe, ha konkrétan tudjuk, hogy valamilyen távolabbi, komoly célunk, is van a rajzolással. Nyilván pályaválasztás előtt állók vagy szakirányt váltók ezt is számításba veszik.

Itt érdemes pontosan tájékozódni a szakokról, hogy valóban a megfelelő szakirányt válasszuk, hiszen ezekben az intézményekben a képzés, nem csupán pár hónapos, hanem években mérhető. Rosszul megválasztott szakirány esetén, esetleg nehezebb, vagy nem is lehetséges a váltás.

Léteznek rövidebb képzést adó rajziskolák is, azonban ezeken a képzéseken nem tud mindenki részt venni, hiszen sokszor előképzettséget vagy legalábbis némi rajztudást, rajzkészséget várnak el a jelentkezőktől!

Azonban a művészet, a rajzolás bárki számára elérhető, csak a megfelelő képzési formát és rajziskolát kell hozzá kiválasztani!

Miért jó döntés egy más oktatási forma >> a jobb agyféltekés rajziskola?

jobb agyféltekés rajziskola

Mielőtt belevágnál a rajztanulásba, érdemes megvizsgálni, eldönteni, hogy mire használod majd, egyáltalán használod-e valamire vagy csak hobbi lesz számodra a rajzolás. Attól függően milyen életkorban vagy és mi áll még előtted, szükséged lesz-e végzettséget igazoló papírra vagy sem.

Mindenesetre, ha előtted áll még a pályaválasztás, akkor is célszerű előbb egy rövidebb és anyagilag kevésbé megterhelő rajziskolát választani.

Itt az is kiderül, mennyire érdekel az alkotás, mennyire leled örömöd benne. A sikerélmény is fontos!

Ezért is ajánljuk a jobb agyféltekés rajzolást, ahol a sikerélmény garantált, ezért biztosan nem megy el a kedved a rajzolástól, sőt… Már alig várod, hogy rajzolhass és részt vehess a következő tanfolyamon.

Miért érdemes kezdésként, a Művészházat, mint rajziskolát választani?

jobb agyféltekés rajziskola

A sikerélményről már beszéltünk, tehát kedvet kapsz az alkotáshoz, az biztos. Amennyiben további terveid is vannak a rajzolással, továbbtanulási terveid is vannak ezzel kapcsolatban, akkor is jó választás a Művészház, mint rajziskola. Képzéseinken olyan rajztechnikai alapokat sajátíthatsz el, ami megkönnyíti dolgodat a későbbiekben, bárhol is tanulsz tovább.

Óriási előnnyel indulsz majd! Számtalan trükköt sajátíthatsz el rajziskolánk emelt szintű, illetve speciális tanfolyamain, ami szintén hasznos lesz a későbbiekben. Ezen kívül nemcsak a grafitos rajzolás alapjait sajátíthatod el. Kipróbálhatod magad a színes ceruzák és a festés világában is.

Rajziskola nem csak gyerekeknek!

jobb agyféltekés rajziskola

Már kinőttél a pályaválasztás időszakából, de még mindig keresed önmagad!? Esetleg szeretnél valamiben kiteljesedni vagy egyszerűen csak egy hobbit szeretnél találni magadnak?

Ebben az esetben is kitűnő választás ez a típusú rajziskola, hiszen rövid idő alatt (mindössze 3 nap) érhetsz el eredményt, sikert. Időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg! Nem kell sokáig tanulnod, ahhoz hogy eldönthesd megtaláltad-e az alkotásban, ami kerestél!

Csupán 3 nap és rengeteg tudásra teszel szert, elsajátíthatod a valósághű rajzolás alapjait, sőt a világra, és az életedre is másképp tekinthetsz majd!

Rajziskola, tehetségteleneknek, kétbalkezeseknek?

jobb agyféltekés rajziskola

Igen, ez a rajziskola Nektek is szól, akik most még ezt gondoljátok magatokról! Ti is sikerélményekben gazdagon fogtok távozni, 3 nap után!

Gondolhatod azt magadról, hogy Neked nincs kézügyességed, te nem erre születtél! De mi megmutatjuk még Neked is, hogy többre vagy képes, mint gondolnád! Sőt!!!

Még azt is tudjuk, hogy Benned is ott él a Művész – és mi ki is hozzuk belőled!

Megmutatjuk, hogy nem csupán pálcikaemberekre vagy képes!

jobb agyféltekés rajziskola

Nézd meg, végzőseink előtte-utána rajzait! >>

Hogyan? Kíváncsi vagy a TITOKRA?

Tudj meg többet erről, a különleges technikáról! >>

Próbáld ki, mindenféle kockázat nélkül, a 3 órás Bemutató alkalmával! Nézd meg a helyszínt, tedd fel kérdéseidet és ismerkedj meg a Jobb agyféltekés rajzolás csodájával!

jobb agyféltekés rajziskola

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!