Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

portre rajz fekete nő

Portré rajz – Ismerd meg te is a rajzok királyát!

A portré rajz örökzöld téma. Jó szolgálatot tett egykori uralkodóknak, ha kedvesüket akarták látni, hogy ne vegyenek zsákbamacskát. Itt többet is olvashatsz a fajtáiról. Ám most is kelendő portéka. Mi lehetne kedvesebb ajándék egy valódi alkotásnál a szelfik korában?

Portré rajz – az emberi arc kihívásai

A portré rajz a rajzolás csúcsa. Hiszen az emberi arc az egyik legbonyolultabb, összetett forma. Hogy ne legyen aránytalan, túl pisze, vagy kancsal – sok mindenre oda kell figyelnünk a készítésekor. És még érzelmeket is ki kell fejeznünk vele.

A portré rajz ezért meglehetősen sok gyakorlást kíván. Ha azonnal le akarod rajzolni a családtagodat, könnyen elvérezhetsz rajta.
Mi ajánlunk egy másik megoldást.

Portré rajz – egy álom lépcsőfokai

Ne félj, nem kell lemondanod arról, hogy a jövő hónapban ez legyen a szülinapi ajándék! Csupán érdemes a  legelemibb fokán kezdened.

  1. Fotóról rajzolás. Ez kényelmesebb is, mint az élő modell utáni rajz. Magad uraként addig dolgozhatsz rajta, míg tökéletesnek nem érzed.
  2. Az élő portré rajz haladóknak való. Amikor már a kisujjadban van minden rutin. Ismered az arányokat, a körvonalazást, az árnyékolás trükkjeit.
  3. Nagyon haladóknak ajánljuk a fejből rajzolást.
    Ezt akkor alkalmazhatod teljes sikerrel, ha már az emlékeidből, vagy a fantáziádból is képes vagy ennek hibátlan  elkészítésére.

Portré rajz – mire vigyázz

Amikor egy fotóról rajzolsz, akkor is be kell tartanod azokat a szabályokat, ami  bármilyen rajz elkészítésénél fontosak:

  • vázold fel a körvonalat
  • mérj pontosan
  • figyelj az arányokra
  • árnyékolj élethűen
  • használd bátran a tónusokat

A portré rajz sok figyelmet igényel. Ebből a cikkünkből megtudhatod a portré rajz legütősebb hozzávalóit.

Portré rajz – varázslat a harmadik napon

Ha nincs kedved hosszú-hosszú heteken, hónapokon keresztül bíbelődni a portré rajz gyakorlásával, akkor van neked egy remek ajánlatunk!

Mindig is nagyon vágytam arra, hogy szépen tudjak rajzolni, de hiába próbálkoztam, végül nem sikerült. Azt hittem a kudarcaim alapján, hogy sajnos nekem ehhez nincs tehetségem, nem született velem ez a tudás. Most a tanfolyam végén, a portrét nézve még most sem hiszem el, hogy ezt én csináltam. Döbbenet! Be is iratkoztam továbbképzésre, nagyon izgatott lettem, hisz azzal szembesültem, hogy mégsem lehetetlen az, amiről már lemondtam korábban.” Pék-Schmidt Dorina

Nálunk, a Művészházban már több ezer végzősünk megfordult, akik korábban azt hitték, soha az életben nem tudnak egy portrét tisztességesen megrajzolni.

“Régen sokat rajzoltam, de abbahagytam, mert nem adták vissza a rajzaim, amit szerettem volna velük kifejezni. Itt rengeteg nagyon jó, nagyon hasznos tanácsot kaptam, ami segít a célomat elérni. És nem mellesleg önbizalmat adott a sok vélemény, hogy jó irányban haladok. Nagyon hálás vagyok! Szívből köszönöm!” Rénedné Dr. Badrai Bettina

Maguk is alig hittek a szemüknek, mikor meglátták a rajzukat a tanfolyam végén, amit jobb agyféltekés módszer segítségével készítettek.

 

Szeretnéd te is átélni ezt az élményt?

Szeretnéd te is, ha egy fantasztikusan lerajzolt portré lenne a kezedben három nap múlva?

Mi megmutatjuk neked, hogyan csináld!

 

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés