Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

4500 Ft helyett csak 990 Ft

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

evosszefoglalo1

Növekedjünk együtt továbbra is!

Művészház 2018 – hihetetlen év volt a Művészház számára! Ennek ti is a részesei voltatok! 
Ebben az évben valóban elmondhattuk magunkról, hogy az ország első számú rajziskolája vagyunk!

Ott vagyunk veletek a kezdetektől

Jobb agyféltekés alaptanfolyamainkon felnőttek és gyerekek egyaránt átélhették a csodát már a legelején. Saját élményeiken keresztül tapasztalhatták meg, amit mi, Művészházasok hivatásunknak és hitvallásunknak tekintünk:

„Megmutatni minél több embernek, a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról.”

A Művészház 2018-as évében több ezer ember, felnőtt és gyerek nézhette meghatottan, örömmel, könnyekkel küzdve a boldogságtól, vagy éppen kitörő lelkesedéssel, hogy az első és az utolsó napi rajza között micsoda hihetetlen változás történt vele és általa! És rájött, hogy minderre valóban képes!

Folyamatos haladással biztosítjuk a fejlődéseteket

Hatalmas öröm számunkra, hogy végzőseink rendszeres látogatói haladó tanfolyamainknak. Szinte már úgy érezzük magunkat ilyenkor, mint egy nagy, szerető család.

 

A legnépszerűbb Fekete-Fehér pasztell mellett, idén toplistás lett egynapos örömfestésünk, Fesd Magad Napunk is.
Egészen fantasztikus élmény, mikor a reggel még üres vászon megtelik színekkel, formákkal, amit már aznap este, otthon a faladra akaszthatsz.

Egyre népszerűbbek a színes technikákat felvonultató, két vagy háromnapos tanfolyamaink is. Itt már komoly tanulmányokat folytatunk színelmélettel, színkeveréssel, speciális eszközhasználattal. Legyen az ceruza, kréta vagy ecset, netán festőkés.

Tanfolyamainknak részletesen itt nézhetsz utána >>

 

Művészház 2018 – Megújulás időről-időre

A Művészház 2018-ban ismét számos új tanfolyammal gazdagodott.

  1. A portrérajzolóknak különleges, kihívásoktól nem mentes, de valóban mesteri fokozatot ad Portrérajzoló Mesterkurzusunk, ahol tíz héten át, időről-időre folyamatos fejlődésre van lehetőség.

2. Akvarell ceruzás tanfolyamunkon, a színes ceruza és az akvarellfestés határán járó, rendkívül izgalmas technikát tanulhatod meg.

3. A gyerekeknek is kedveskedtünk idén különleges újdonságokkal, az eddigi favoritok mellett. A Sárkányok és unikornisok egyenesen a mesék világába repítette őket.

4. Nyáron pedig a legkisebbek is kipróbálhatták a “Legyél te is Picasso” fantázianévre keresztelt táborunkban, milyen nagyszerű élmény valami igazán szépet festeni, profi módon.

Az újdonságoknak még nincs vége!

  1. A világban klasszikusként jelenlévő Mandalafestés és
  2. Akvarellfestés 2018-ban, megújulva, ismét felkerült a Művészház palettájára.
  1. A divatos trendek sem maradhatnak le a sorból, a világhódító Art Journal is tanfolyamot nyert az elmúlt évben.

Közösséget építünk

A honlapunkon és a hozzá kapcsolódó FB-profilunkon kívül még két felnőtt és egy gyermek alkotói csoportunkat is megtalálod ezen a közösségi médián.

Valamint követhetsz minket az:

A Művészház 2018 – A nyolcadik születésnapunk valódi közösségi rendezvény volt!

Meghirdetett Rajzpályázatunkra rekordmennyiségű, válogatottan gyönyörű alkotás érkezett, amiből lenyűgöző házi kiállítást rendeztünk.

A születésnapi partin adtuk át a nyertesek díjait, ahol számos más elismerés mellett, idén három Aranyceruza-díjasunk is volt. Ők azok, akik egyetlen év alatt a legtöbb tanfolyamunkon való részvételükkel, a legnagyobb fejlődéssel jutalmazták meg magukat.

Együtt mindannyian többek leszünk!

Most itt állunk a 2019. év elején, szívünkben az egész évre szóló terveinkkel!
Nagyot álmodtunk és hiszünk benne, hogy veletek együtt képesek leszünk megvalósítani!

Akár először, akár sokadszorra lépsz be idén a Művészház kapuján, mi várni fogunk és megmutatjuk neked, hogy milyen fantasztikus dolgokra vagy képes!

Találkozzunk minél hamarabb!