Barion Pixel

Több van benned

színes ceruza

Mit várhatsz a Művészháztól? Végzősünk, Viki leírta Neked! :)

Sokak azért nem mernek belevágni abba a kalandba, amit a jobb agyféltekés rajzolás nyújthat, mert nem tudják, mi fog rájuk várni. Ez teljesen érthető, hiszen saját vagy barátok általi tapasztalás híján ez tényleg csak sötétben tapogatózás.

Azzal is tisztában vagyok, hogyha én vagy egy másik Művészházas oktató írja le, hogy miért jó ide eljönni, az közel sem ugyanolyan, mintha egy olyan ember szájából hallasz dolgokat, aki nem innen kapja a fizetését. 🙂
Az egyik legkedvesebb tanulónk, Viktória leírta, milyen számára a Művészházban lenni, alkotni, tanulni és fejlődni.

Viki2

Viki egy tüneményes és sikeres nő, akinek két csodás gyermeke is van. Lánya is járt már nálunk rajztáborban és nemrég a család fiú tagja is kedvet kapott, hogy kipróbálja magát az alkotásban. Lassan az egész család hozzánk fog járni, aminek mi kimondhatatlanul örülünk, mert egytől-egyig csodás személyiségekről van szó. Fogadd hát szeretettel Viki véleményét:

Szabadság? Szeretem!

“Mit is jelent ez a cím nekem, miért is fontos ez épp a Művészházzal kapcsolatban? Talán azért mert az életemben is nagyon nehezen kezelem a határokat, szabályokat. Gyerekkorom óta valami különös késztetést érzek arra hogy a szabályokat a magam kedve szerint értelmezzem. Hogy folyamatosan próbálgassam meddig lehet elmenni. Ha csak egy picit is, de át lehessen lépni rajta.
A Művészházban megtapasztaltam, hogy mindamellett hogy vannak szabályok, a személy szabadsága, az alkotói szabadság, a gondolatok és érzelmek szabadsága bizony nagyon jól megférnek egymás mellett. Sőt! Kiegészítik egymást, mi több inspirálnak! A Művészház “mesterei” nem akarnak betörni, nem akarnak szabályok, keretek és határok közé szorítani – ők azt akarják hogy szárnyalj szabadon! Az elején elmondják az alapszabályt – talán nem is szabályok ezek, hanem a sikered receptjei. De hogy ezt Te hogyan alkalmazod ezt is rád bízzák!
Tudod milyen ez? Mint amikor nekifutsz a sárkányrepülővel és egyszer csak nekirugaszkodsz –  a levegőbe emelkedsz és csak repülsz,  repülsz. Mámorító érzés lebegni szabadon és rápillantani a körülötted lévő világra új perspektívából. Amikor lenézel a földre azt látod, hogy lent mosolygó és büszke tekintetek követik szárnypróbálgatásaidat és repüléseidet és biztatnak, hogy ez az csak tovább gyerünk szabadon! Légy Önmagad, próbáld  a szabadság érzését megélni, hisz képes vagy rá! Én ezt az érzést megkaptam Katától, Timitől, Julestől és Adrienntől.
Valahányszor egy ceruzát vagy ecsetet fogok a kezembe – mindig izgatottan elmosolyodom és  nekifutok ………. szabadon szárnyalok és látom lelki szemeim előtt mestereim mosolyát.
Köszönöm nektek!”
 
Viki
Mi köszönjük Viki, hogy megosztottad az élményeidet és gondolataidat! Remélem, még nagyon sokszor fogunk találkozni!:)

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!