Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

színes ceruza készlet

Milyen hatással vannak ránk a színek?

Sokan nem tudják, azonban a színek nem csupán szépek, hanem hatással is vannak ránk. Képesek befolyásolni érzékelésünket és érzelmeinket egyaránt.

Furcsán hangzik, mégis igaz. Alábbiakból megtudhatod, melyik színnek milyen hatása van Rád. Valamint arra is fény derül, hogy a lakásban hová érdemes vagy nem érdemes helyezni egyes színeket.

Színek csoportosítása

színek hatása
Kétfelé oszthatjuk a színeket, hideg és meleg színekre. A meleg színek a piros, narancs, sárga, bordó, míg a hidegek a kék, zöld, türkiz, stb. Azért ezt az elnevezést kapták, mert hatnak az érzékelésünkre.

Míg a meleg színeket a tűzzel, nappal azonosítjuk, addig a hidegeket a jéggel, vízzel kapcsoljuk össze gondolatban.

Egy kutatócsoport le is tesztelte a színek hatását egy egyszerű gyakorlattal. Néhány önkéntest bevezettek egy narancssárgára festett szobába, ahol 25 fok volt. itt mindenki többnek érezte a hőmérsékletet.

Ezután bevezették őket egy ugyanolyan 25 fokos szobába, de ott a falak kékre voltak festve. itt mindenki hidegebbnek érezte a hőmérsékletet.

Színek jelentése, hatása

Piros:
Igazán szenvedélyes szín, sokszor a szerelemmel, szeretettel azonosítják. Emellett gyorsítja a pulzust, emeli a vérnyomást és serkenti a májműködést is.

Inkább kiegészítő színként alkalmazzuk csak. Hálószobába ideális.

Narancssárga:
Melegséget sugárzó, kellemes, energikus szín. Vidám érzelmeket ébreszt, élénkít és növeli az étvágyat is. Serkenti a szívműködést és erősíti a tüdőt.

Étkezőben, konyhában kerülendő, hiszen étvágy növelő mivolta nem kedvez a karcsú alaknak. De szinte bármilyen más helyiséget feldob. 🙂

Sárga:
A Nap és a fény színe. Felfrissít, aktivitásra késztet és segít a félelem leküzdésében. Növeli a koncentrációt és az alkotókészséget és pozitívan hat a közérzetre is. Nyugtatja az idegeket és szintén fokozza a vérnyomást.

Ideális választás konyhába, sötét helyiségekbe, valamint kiegészítő színként fürdőszobába, dolgozóba. Ne használd kisgyermek szobájában, különben még nehezebb lehet az elalvás.

Zöld:
Az egészséggel és a természettel szokták azonosítani. Kiváló nyugtató hatása van és csillapítja a fejfájást is.

Mindenhol jól mutat, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni

Kék:
Az intelligencia, mélység és az igazság színe is. Frissítő, tiszta érzést kelt. Nyugtatóan hat, koncentrálásra serkent, kiváló rajzoláshoz is.

Hálószobába kitűnő. Némi bézs és/vagy étcsoki barna igazán feldobja és csökkenti a hideg hatást. Elegáns és játékos is lehet színárnyalattól függően.

színes rajz

Ezek persze csak iránymutatók, mindenki olyan színt választ az adott helyiségbe, amilyennel jól érzi magát:)

De!

Ahhoz, hogy képeid igazán kifejezőek legyenek elengedhetetlen, hogy ismerd a színek egymásra és az érzelmekre gyakorolt hatását. Tehát a sorrend a következő:

  1. Megtanulni méretarányosan rajzolni.
  2. Megtanulni a színek pontos kezelését.
  3. Csodálatos színes képeket készíteni.

Színes Ceruzás tanfolyam

Éld át Te is a rajzolás örömét! 🙂 “Mert benned is ott él a Művész!”

 

Szeretnél többet megtudni a színezésről?

Akkor irány a 6 részes cikksorozatunk, amiből sokat tanulhatsz a színezés rejtelmeiről! 

Kattints a képre: