Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

ceruza2

Grafit ceruza – az elnevezés és számozás titkai

Grafit ceruza kellene? De nem tudod, melyiket válaszd? Most segítek neked! A művészellátókban, a weboldalakon akkora a választék, hogy nehéz eligazodni a kínálatrengetegben.

Sok megfordul majd a kezedben, mire megtapasztalod, hogy 

  • melyik, milyen nyomot hagy a papíron?
  • hogyan tudod könnyedén kezelni?
  • melyik áll legközelebb az ízlésedhez?

A ceruza, az ceruza

A suliban te is a 2B ceruzát használtad. Tuti. A keményebb  felszaggatta a füzeted lapjait, a puhább meg összemaszatolt mindent.

Ha nem volt a családban mérnök, vagy grafikus, fogalmad sem lehetett róla, milyen sokféle grafit ceruza létezik. És most nem a márkákról beszélek!

A grafit ceruza jelzése

Az összes H-jelzésű grafit ceruza kemény, karcosabb. Vékony, éles, világos vonalakat lehet húzni vele.  Satírozásra nem, körvonalazásra viszont kiválóan alkalmas.  Speciális vonalak húzására szintén. Ilyen a világos haj- vagy állatszőr rajzolás. Minél magasabb a számozása (H-9H), annál keményebb.

A B-jelzésű grafit ceruzák ezzel szemben puhák, könnyen szét lehet kenni a papíron. Nagyszerűen használható satírozásra, árnyékolásra. Minél magasabb a számozása, annál puhább és sötétebb. 

A grafit ceruza fajtáiról itt olvashatsz bővebben.

Hogy melyik grafit ceruzát érdemes választanod, nézd meg ezt a videót:


A márkás grafit ceruza

Vannak nagynevű, régi, profi cégek, amik ceruza gyártására szakosodtak. Ilyen a Derwent, a Staedler, a Faber Castell, a Cretacolor, vagy a Koh-I-Noor.

Komoly gyártó avval is törődik, hogy legyen törésálló heggyel készült grafit ceruza is a kínálatában. A fantázianevében megjelenő „black”-szócska pedig arra utal, hogy evvel a ceruzával különösen mély, matt árnyalatot lehet előállítani. A márkás ceruza garancia arra, hogy nem fogsz csalódni a választásodban.

Ezek után könnyebb lesz eligazodnod a grafit ceruzák rengetegében.


Ha szeretnéd kipróbálni élesben:

  • mi a különbség ceruza és ceruza között
  • a rajzolás fázisaihoz melyiket használd
  • és hogyan

akkor látogass el a Művészház Jobb agyféltekés rajztanfolyamára! Kattints a lenti képre!

Jobb agyféltekés rajz tanfolyamunkon nemcsak egy minden alapvető igényt kielégítő grafit ceruza készletet adunk ajándékba, hanem megtanítunk arra is, hogy melyiket mire és hogyan használd a leghatékonyabban!

 

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés