Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

karácsonyi rajzok_k

Karácsonyi rajzok – hogyan készülj az ünnepre?

Ahogy közeleg a karácsony, egyre többet töröd te is a fejed, mivel tehetnéd még szebbé az ünnepet? A lakás díszítésében is szerep juthat egy-egy szép rajznak, vagy festménynek, kézműves remeknek, amit te, vagy a család együtt készít. Akár közös, esti, kreatív elfoglaltság is lehet kitalálni és megalkotni, hogyan öltöztetitek díszbe a lakást, vagy készíthettek ajándékot.

A karácsonyi rajzok olyan jellegzetesek és annyira szívhez szólóak, hogy igazi élmény és valóságos élvezet őket akár külön, akár együtt elkészíteni.

Karácsonyi rajzok – Mikulás, az előfutár

December elején a Mikulás érkezik, az év végi ünnepek korai hírhozójaként. Ha gyerek van a családban, elmaradhatatlan jelkép. Az ablakokba, csizmácskákba töltött édességek és játékok, ajándékok mellé most saját magad készítette Mikulás alakot is mellékelhetsz.

 • Ha erős kartonpapírra készíted és kivágod,
 • akkor egy celofánzacskóban a hátuljára is erősítheted az ajándékokat. Igazi puttyonya lesz így őkelmének.

Mikulás rajzhoz ötleteket itt szerezhetsz.

Gyerekeknek akár ajándékként is készíthetsz Mikulás színezőt. Ilyenkor csak a körvonalakat kell megrajzolnod tűfilccel, amit kedvükre kiszínezhetnek. Nagyszerű elfoglaltság lesz csoki evés közben a lurkóknak.

forrás: pinterest

Karácsonyi rajzok – díszek minden mennyiségben

A színezőknek most ismét nagy divatja van. Felnőttek körében is népszerű. Ennek különleges formái lehetnek a zentangle stílusban elkészített, ünnepet jelképező karácsonyi rajzok. Legyen az karácsonyfa dísz, adventi koszorú, gyertyaláng, vagy angyal.

 

 • Ez a fajta díszítő technika remekül alkalmas arra, hogy kiéld a kreativitásodat.
 • Önfeledten elmélyülhetsz az alkotásban.
 • Ha pedig ajándékként adod, akkor ráadásul nemcsak magadnak okozol örömöt vele, míg elkészíted.

 

Karácsonyi rajzok – Jaj, de szép a karácsonyfa!

Milyen is lenne a karácsony enélkül? Ugye, hogy semmilyen!? A karácsonyfa a legnépszerűbb szimbólum ebben az időszakban. Rendkívül sok formában és sokféle módon lerajzolhatod, kidíszítheted. Ebből mutatok most néhányat.

Ha tanácstalan vagy, hogyan rajzolj karácsonyfát, csak kattints ide!

 

Karácsonyi rajzok – Csillagszórás

A karácsonyi ünnepkör legendái a bethlehemi csillaggal kezdődnek. Ez a motívum sem maradhat ki a karácsonyi rajzok közül. Itt nézhetsz utána, egy csillag milyen sokféle lehet. Sőt, ez a motívum még a mézeskalács sütésnél is jól elhasználható.

 

Karácsonyi rajzok – a szent este misztériuma

Szintén népszerű téma rajzoláshoz a szent család és a szent este történései. Ahogy Jézus személye, a szeretet jelképeként is gyakran megjelenik.

Lipl Zoltán: Jézus (végzősünk alkotása)

Ha a díszítőmotívumok és színezők helyett már komolyabb, élethűbb rajzot készítenél, akkor érdemes reális képként tekinteni a karácsony történetére és szereplőire. Így hús-vér figurákká válnak és képes leszel egészen egyszerűen lerajzolni őket. Olyan egyszerűen, mintha egy portrét készítenél róluk.

 

100% INGYENES ONLINE RAJZTIPPEK

Kényelmesen az otthonodból

Rajztippek az alapoktól a portré rajzolásig
Azonnal alkalmazható gyakorlati technikák

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

  •  

nap
óra
perc
másodperc