Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

csillag rajz_kk

Csillag rajz – ragyogtasd fel az ünnepet!

Az ősz beköszöntével egyre rövidülnek a nappalok, egyre hamarabb tűnnek fel a csillagok is az égen. És szeptember végén már akár a karácsonyra is gondolhatunk, melynek egyik fő motívuma a csillag. Hiszen ez volt az a szimbólum is, ami a Születés misztériumát megjövendölte, és ami Karácsony Szent Estéjének egyik jelképévé vált. Ezért elmaradhatatlan karácsonyi kellékként ezt az eseményt is megrajzolhatod.

De a csillag visszaköszön a fenyőfa csúcsdíszeként, a csillagszóró fényében, vagy akár a mézeskalács formájában is.

Hamarosan el is kezdhetsz kreatívan készülni saját magad gyártotta csillag rajzzal, amivel az otthonod, vagy leendő fenyőfádat díszíted majd fel.

Csillag rajz – mit is kezdhetsz vele?

Színes kartonpapírból kivágva, kisebb-nagyobb méretekben az egész lakás dísze lehet.

Ha több méretben vágod ki, és több színt vagy egy színnek a különféle tónusait kombinálod, igen mutatós hátteret, vagy tértöltő dizájnt készíthetsz.

Duplán összeragasztva kis zsineget fűzhetsz a ragasztásba, amivel fel is akaszthatod, vagy girlandot készíthetsz belőle. Az eredeti formát változatossá, színessé, csillogóvá teheted színezéssel, festéssel, vagy akár csillámporos ragasztással.

Csillag rajz – Nézzük a klasszikus formákat!

A legegyszerűbb a hat- vagy nyolcágú csillag rajzot készíteni, hiszen ezek két-két ismert mértani formából is gyorsan és precízen megrajzolhatóak.

A hatágúhoz elegendő két egymásba fordított, egyenlő szárú háromszöget lerajzolni.
A nyolcágúhoz Spedig két egymáshoz képest 90 fokban elfordított négyzetet. Máris készek a csillagaink. S

Szépítő trükk lehet, hogy nem teljesen egyenesen rajzolod meg a mértani testek oldalát, hanem kissé homorúan. Így máris vittél bele egy kis kreativitást.

 

 

Ennél picit bonyolultabbak a hét- vagy kilencágú csillag rajzok. Ha nagyon pontosan akarod lerajzolni, akkor érdemes szögmérőt használni hozzá. De az sem baj, ha nem teljesen szabályos a csillag. Így még talán bájosabbnak, élőbbnek is tűnik.

Csillag rajz – egyetlen vonallal

Igazán nagyszerű játék kipróbálni, hogyan lehet egy csillagot egyetlen vonallal lerajzolni. Nézd csak, mutatom a sorrendjét!

 

Csillag rajz – nemcsak vidámaknak

Csillagot rajzolhatsz úgy is, mintha önálló figura lenne. Ilyenkor egyszerűen egy arc kell a belsejébe. Úgy is tekinthetsz rá, mintha egy figura lenne. Kezet-lábat is rajzolhatsz hozzá. Vidám szórakozás lehet megszemélyesített csillagkoma ábrázolása. Jól mutathat a gyerekszobában is akár. Ráadásul nemcsak karácsonykor.

 

Csillag rajz – dimenzionáltan

Izgalmas változat, ha egyszerűen a rajzlap széléig leismétled a csillag formáját. Egy ilyen rajz még egy kis térbeli hatással is bír. Bármelyik csillagformát végtelenné lehet tágítani evvel a megoldással.

 

Csillag rajz – világítva

Ha valami különlegeset akarsz csinálni, fess vastag akvarell papírra, világító akrilfestékkel különböző nagyságú és ágú csillagokat. Ha kész, vágd ki pontosan a körvonalai mentén, és erősítsd a falra, az ágyad köré, vagy fűzzétek fel a lámpa körül. De akár a karácsonyfa éke is lehet.

Bármelyik megoldást választod, a csillagok garantáltan világítani fognak, amint leszáll az éj.
Mindenképpen kreatívabb megoldás, mint a készen vásárolt foszforeszkáló műanyag csillagok.

forrás: annahaus.eu

Ha fejlődni szeretnél a rajzolásban,
és szeretnél komolyabb műveket is elkészíteni,
látogass el hozzánk, a Művészházba.

Itt megtanulhatsz mindent, ami a szép rajzok elkészítéséhez szükséges.