Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp

Váltsd be most!

Több van benned

Ne hagyd ki!

én és a jobb2

Jobb agyféltekés rajztanfolyam – Egy kétkedő tollából 2. rész

Az előző részből megtudhattad, hogyan és miért döntöttem a jobb agyféltekés rajzolás mellett. Most ennek folytatását olvashatod. Jó szórakozást! 🙂

Én és a jobb agyféltekém

Az egy hónappal későbbi tanfolyamra (már csak arra volt hely) be is jelentkeztem, kifizettem egyben a pénzt és vártam.

És vártam és vártam.

Kaptam egy e-mailt a tudnivalókkal, amiben benne volt a pontos helyszín is. Nos, itt néztem egy nagyot, mivel a tanfolyam helyszínéül egy tőlem elég távol eső célpont volt megjelölve, nem pedig a lakástól két sarokra lévő létesítmény, ahogy eredetileg hittem.

Képzeld, véletlenül félrenéztem a helyszínt, ugyanis nekem a gyerek tanfolyam címe láttán csillant fel a szemem és nem is olvastam tovább.

Tehát a tervem, miszerint legalább jó közel lesz a jobb agyféltekés rajztanfolyam, meghiúsult. De akkor már mindegy volt.

A tanfolyam előtt pár nappal egy kedves hangú nő (Kata) felhívott, hogy szeretettel vár engem a pénteki tanfolyamra, aminek nagyon örültem, mert már sejteni lehetett, hogy végül jól döntöttem.

1 nap.

Elérkezett a nagy nap, kipihenten és vidáman, kicsi félelemmel és sok kétellyel indultam neki a tanfolyam első harmadának. Nem tudtam, hogy mire számítsak, bár mivel sokat utána néztem, egy-két trükköt már kipróbáltam otthon is, persze rosszul, mert nem tudtam, pontosan hogy kell.

A jobb agyféltekés rajztanfolyam első napján eléggé izgultam, fogalmam sem volt arról, hogy mit fogunk csinálni, de viszonylag rövid időn belül kényelmesen éreztem magam a Művészházban.

Először bemutatkoztunk, megismertük egymás rövid történetét. Azután másfél órán át ellenőrző rajzokat készítettünk. Ezek azok, amiket a további napokon az új tudással újrarajzoltunk.

Ezután Kata bemutatott néhány olyan dolgot, amiről nem is gondolnád, hogy vajmi köze is van a rajzoláshoz, mégis bizonyítottan működőképes.

A furcsa feladatok sora végén és még korántsem meggyőzve indultam hazafelé, hogy jól kialudva magam megnézzem, mit is tartogat a második nap.

2. nap

A rajztanfolyam középső napján újabb technikákkal ismerkedtünk meg, de itt már nem csupán a körvonalakat gyakoroltuk.

Kezdtünk egyre jobban belemélyedni az árnyékolásba és Kata megismertetett minket a különféle rajzeszközökkel is, amik csinos borítékban vártak bennünket az első napon a teremben. Mellesleg ezt a rajzcsomagot ajándékba kaptuk mi is, mint minden más résztvevő.

Ezen a második napon már kezdtem látni, hogy ebben a jobb agyféltekés dologban mégis lehet valami, mert magabiztosabban álltam neki a feladatoknak.

A nap végén elkezdtünk egy portrét, amin „élesben” is kipróbálhattuk az árnyékolási technikákat és azok helyi alkalmazását.

Persze én nagyon lassan rajzolok, ezért nem is tudtam befejezni az arcképet.

Alig vártam, hogy hazaérjek és folytathassam a rajzolást.

Szóval annyira elvetemültté tett a tanfolyam második napja, hogy a 8 órányi intenzív rajzolás után én még otthoni is nyomtam 3 órát.

De a végeredmény annyira megdöbbentett, hogy másnap reggelig nem hittem el, hogy azt a képet én alkottam. Ez az:

jobb agyféltekés rajztanfolyam 2. nap

3. nap

A harmadik és egyben utolsó napon újra megrajzoltuk a szemet.

szem1

 

Majd természetesen a választott portrét is. A változás nem csak nálam volt szembe tűnő.

Minden csoporttársam kivétel nélkül fantasztikus fejlődésen ment keresztül és a saját és egymás eredményeit is csak tátott szájjal bámultuk.

 jobb agyféltekés rajztanfolyam 2013 november

3 nappal később

Az igazság az, hogy én a tanfolyam után is imádtam alkotni és imádok most is. Azért nem rajzolok mindig, csak ha találok egy olyan képet, amit nézve nem bírom ki, hogy ne örökítsem meg.

Persze ez a tanfolyam sokkal többet adott nekem. Amellett, hogy segített a koncentrációban, megmutatta, hogy bármire, hangsúlyozom, bármire képes lehetek, hiszen ha 3 nap alatt megtanultam rajzolni, akkor ez élet többi területén sincs olyan, hogy lehetetlen.

Emlékszel a cikk első részének kezdő kérdésére?
“Te is érezted már úgy magad, hogy valamit csinálnod kell, tenned azért, hogy megtaláld önmagad, de halványlila fogalmad sincs arról, hogy mi is az a dolog, ami segítene Neked?”

Hidd el, ez a 3 nap csodákra képes!

Ha nem rajzolással akarsz foglalkozni, az elvégzése után önkéntelenül elkezdesz alkotni, kreálod magad körül a dolgokat, újdonságokat is kipróbálsz és minden pozitív irányban változik a környezetben.

Majd egyszer csak ott lesz. Megállíthatatlanul és kérlelhetetlenül fog robogni feléd a lehetőség és ezen a ponton majd csak Rajtad fog múlni, hogy te élsz-e az ajándékkal.

Az ajándékkal, amit Te magad hoztál létre a saját boldogságod érdekében.

Én kaptam egy lehetőséget Katától –ezúton is köszönöm, mert nem lehetek érte elég hálás- és éltem is vele. Most boldog vagyok. És azt szeretném, ha Te is boldog lennél!

Ha kedvet kaptál ne habozz, azonnal jelentkezz a következő jobb agyféltekés rajztanfolyamra és tudd meg, mire vagy képes valójában! 🙂

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!