Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

hogyan-fejleszt-a-jobb-agyfeltekes-rajzolas0

Jobb agyfélteke fejlesztése rajzolással

Jobb agyfélteke fejlesztése rajzolással! Hogyan fejleszt a jobb agyféltekés rajzolás? Nézzük meg most kicsit közelebbről hogyan, és milyen különböző készségeket fejleszt ez a különleges rajztanulási technika.

A mai fejlett világban a jobb agyféltekés rajzolás nagyon népszerű. Főleg azon tulajdonságai miatt, mert egyszerre több képességet is fejleszt az alkalmazása közben.

Jobb agyfélteke fejlesztése rajzolással

Kézügyesség

A rajzoláshoz a szem és a kéz egyesített ereje kell. Ehhez viszont elengedhetetlen a kéz finommotorikus mozgásának fejlesztése. A jobb agyféltekés rajzolás olyan gyakorlatokkal teszi ezt meg, ami nem csak látványosan hatásos, de még élvezed is.

Kreativitás

A kreativitás az élet számos területén felfedezhető, de leginkább a művészetben teljesedik ki igazán. Az alkotás maga a kreativitás. Benned a kreativitást a jobb agyféltekéd teszi lehetővé, hogy létezzen. Mi más fejlesztené jobban, mint a jobb agyféltekés rajzolás!?

Koncentráció

A jobb agyféltekés rajzolás elsajátítása több napon keresztül érhető el. Ez alatt a figyelmed csak a rajzoláson van. A jobb agyféltekéd előtérbe helyezése nagy koncentrációt igényel.

Képzelőerő

A szellemi élet minden területén nagy szerepe van a képzelőerőnek. Egy idő után belefáradunk abba, hogy ugyanazok a dolgok, szokások vesznek minket körül.

Ezen segíteni úgy lehet, hogy a meglévők mellé keresünk új vagy szokatlan dolgokat melyek segítenek változatosabbá tenni az emberi életet. Ezek a háttérben mind fejlesztik a képzelőerőt.

A jobb agyféltekés rajzolás tanulása elképesztően fejleszti a képzelőerőt. Hiszen a feladatokra, gyakorlatokra mind igazak az új, szokatlan, különleges jellemzők, melyek izgalmassá teszik az életet.

Önbizalom

Az ember úgy születik, hogy az önbizalma rendíthetetlen. Azonban történnek, olyan dolgok az életben, amik ezt lerombolják. A Művészház azért van, hogy többek között megmutassuk Neked azt is, hogy a jobb agyféltekés rajzolás fejleszti az önbizalmat. Mi módon tapasztald meg azt az érzést, amikor belemerülsz valamibe és az önbizalom kezd visszatérni beléd.

Amikor egy hasonló változáson keresztül ilyen előtte-utána rajzod tartod majd a két kezedben, amit a saját két kezed által Te alkottál! Csodálatos érzés!

 

A Jobb agyféltekés online rajztanfolyamon megmutatjuk Neked, hogy

“Több van Benned!”

Tapasztald meg te is,

milyen érzés ezeket a varázslatos képességeket mind egyszerre fejleszteni, úgy, hogy közben felettébb jól érzed magad! Ráadásul mindezt otthonról, kényelmesen, saját időbeosztásban.

Kattints és regisztrálj most!

nap
óra
perc
másodperc